Γιατί;;;;;;;;;;;Τι να δεις με το ανακοντα στο χαρτονι?
Γιατί;;;;;;;;;;;Τι να δεις με το ανακοντα στο χαρτονι?
Ανετρεξε αντιστοιχα.Γιατί;;;;;;;;;;;
Τα φυσιγγια..η τα φυσιγγια και ο καιρός που ρίχτηκαν...Σ αυτό ρε παίδες τι φταίει??? Υπάρχει περίπτωση να φταίει όπλο το οποίο είναι ακαθάριστο??? Γιατί προχθές τα έφαγα κανονικά στη μαπα κ ψιλοστραβόθηκα.
Μου τυχαινει αυτο στο βαλτο τα ατσαλινα σεριερβελλοτΑκαυτη πυρίτιδα.
Δηλαδη δεν θα κοψουν τα φισιγγια. Δηλ. Να αλλωξω φισιγγια???Μου τυχαινει αυτο στο βαλτο τα ατσαλινα σεριερβελλοτ
Εαν τα δουλευεις καιρο χωρις προβληματα,μπορει να ειναι και η παρτιδα τετοιαΔηλαδη δεν θα κοψουν τα φισιγγια. Δηλ. Να αλλωξω φισιγγια???
Άκαυτη μπαρούτιΓιατι ερχεται πιριτιδα στα ματια κατα την βολη με καποια φισιγγια???
Όχι, δεν καίγεται τελείως όλη η μπαρούτι και έρχονται φυλιδια στα μάτια. Γίνεται πιο έντονο στις royal. Μπορεί να καρφωθεί η γωνία του φυλίδιου στο μάτι και να χρειαστεί οφθαλμίατρος να το τραβήξει. Σπάνιο αλλά έχει συμβεί σε φίλο.Σ αυτό ρε παίδες τι φταίει??? Υπάρχει περίπτωση να φταίει όπλο το οποίο είναι ακαθάριστο??? Γιατί προχθές τα έφαγα κανονικά στη μαπα κ ψιλοστραβόθηκα.
Δηλαδη δεν θα κοψουν τα φισιγγια. Δηλ. Να αλλωξω φισιγγια???
Με μια ρεμ ...once upon a time....κόντεψα να γίνω φλαμπε....κ μπαρούτι κ φλογαρα...nsi classica το φυσιγγιοΌχι, δεν καίγεται τελείως όλη η μπαρούτι και έρχονται φυλιδια στα μάτια. Γίνεται πιο έντονο στις royal. Μπορεί να καρφωθεί η γωνία του φυλίδιου στο μάτι και να χρειαστεί οφθαλμίατρος να το τραβήξει. Σπάνιο αλλά έχει συμβεί σε φίλο.
Ελατοματικο καψιλι. Εγώ αριστερόχειρας με δεξιά καραμπίνα μου ήρθαν φλόγες στα μούτρα από κακό καψιλι. Έτυχε να είναι κ το τελευταίο κ Εμινέ το κλιστρο ανοιχτόΜε μια ρεμ ...once upon a time....κόντεψα να γίνω φλαμπε....κ μπαρούτι κ φλογαρα...nsi classica το φυσιγγιο
Ενδιαφερον.....για κανα παπι ειναι της προκοπης αυτο??
Δεν έχω ιδέα ..το ανέβασα να κάνουμε νταραβερι ...Ενδιαφερον.....για κανα παπι ειναι της προκοπης αυτο??
Το χρησιμοποιώ το μήνα των μπασιμάτων σε Νο7 που μπαίνουν ανάμικτα τσίχλες μικρές-μεγάλες και φάσσες με πολύ καλά αποτελέσματα.
Απο τα αγαπημενα μου. Φερεται καλα σε ευρυ χρονικο - θερμοκρασιακο φασμα. Σε ν7ή8 στο τρυγονι , ν6 σε περδικα και λαγο σε κρητη και νησια και ν8 σε κυριαρινες ( υπο χιονονερο ν7). Σταθερα το βαζω χρονια , απο τωρα και μετα , την πρωτη ωρα στις τσιχλες ν8 σε αττικοβοιωτια(μετα 32 ν9) Παλιιοτερα τη δεκαετια '00 για ολες αυτες τις χρησεις ειχα κυριως το 3Α Δορκας. Θα το ηθελα και 7 1/2 (2,4) , γιατι λειπει ενα τετοιο 33-34 γρ σε λογικη τιμη απο την ελληνικη αγορα