Ναι εδώ και καιρό, αλλά είναι εξίσου πολύ καλό,Το condor εγινε κοκκινο?
Ναι εδώ και καιρό, αλλά είναι εξίσου πολύ καλό,Το condor εγινε κοκκινο?
Αν σου πω δεν το εχω ριξει ποτε....ειμαι απαραδεκτοςΝαι εδώ και καιρό, αλλά είναι εξίσου πολύ καλό,
Έτσι και εγώ, αλλά μίας και έτυχε να πέσει στα χέρια μου και έτυχε να έχω και από τα παλιά, είναι το ίδιο φίλε,αν εξαιρέσουμε ότι έχει αλλάξει το σχέδιο της PSB,Αν σου πω δεν το εχω ριξει ποτε....ειμαι απαραδεκτος
Το condor εγινε κοκκινο?
Ήταν κίτρινο....έγινε κόκκινο.....έγινε πορτοκαλί.....και τώρα πάλι κόκκινο....Σίγουρα είναι νέα παρτίδα Άρη....;;;Ναι εδώ και καιρό, αλλά είναι εξίσου πολύ καλό,
Είναι ένα 36άρι Αλέξανδρε.....που ξεχωρίζει....Αν σου πω δεν το εχω ριξει ποτε....ειμαι απαραδεκτος
Λογικά ναι ρε Κώστα,τι να σου πω;;;να το σφάξω;;;Ήταν κίτρινο....έγινε κόκκινο.....έγινε πορτοκαλί.....και τώρα πάλι κόκκινο....Σίγουρα είναι νέα παρτίδα Άρη....;;;
θα πάω να ανοίξω το βράδυ με λοστό και θα σου πω, αλλά θα δώσεις κατιτίςΜόνο που δεν βλέπω να βρίσκουμε το στροφείο του
Τη να το κάνεις το στροφείο του ρε....Τράβα πάρε έτοιμα από τν Καρδαρά Falccoci 36gr στα 6.50€.....Μόνο που δεν βλέπω να βρίσκουμε το στροφείο του
Το πολύ πολύ να σεθα πάω να ανοίξω το βράδυ με λοστό και θα σου πω, αλλά θα δώσεις κατιτίς
Γιατί όχι;;;;Τη να το κάνεις το στροφείο του ρε....Τράβα πάρε έτοιμα από τν Καρδαρά Falccoci 36gr στα 6.50€.....
Το πολύ πολύ να σε
φιλοδωρίσει / φορτώσει με κανένα κουβά
CSB 1....έτσι να την έχεις...
Θα παρω 1 κουτακι κ απο αυτο...Είναι ένα 36άρι Αλέξανδρε.....που ξεχωρίζει....
Μόνο που δεν βλέπω να βρίσκουμε το στροφείο του
Από περιέργεια ρωτάω φίλε Νίκο,το μόνο που μου αρέσει είναι ότι κάνει (πυραυλακι) και έτσι κλειστό όπως είναι, περιέργεια τίποτα άλλοΦιλε Αρη τι το ιδιαιτερο εχει το ρελι ......και δεν το βλεπω ?? Για ποιον λογο ''ψαχνεις΄΄ το στροφειο του ???
Από περιέργεια ρωτάω φίλε Νίκο,το μόνο που μου αρέσει είναι ότι κάνει (πυραυλακι) και έτσι κλειστό όπως είναι, περιέργεια τίποτα άλλο
Καλά κάνεις απλά τα περιεργω λίγο και τα έτοιμαΕλα ρε φιλε.....ελα στα ''σημαδια'' σου.......Εχεις Μηχαναρα....ρελιαζεις με I2S....τι να ζηλεψεις απο αυτο
το φυσεκι.....την τρυπα που εχει στην μεση.......ή το σηκωμενο αστερι ??
ΥΓ. Σε θεωρω πολυ φιλο......γι'αυτο σου τα ''χωνω''.......
Καλά κάνεις απλά τα περιεργω λίγο και τα έτοιμα
Είσαι πρώτος φίλε μουΚαι καλα κανεις......αλλα εσυ δεν εισαι ''καστανάς''.......εχεις γνωσεις......βλεπεις τρυπα στην μεση.....και
ανασηκωμενο αστερι.....αλαργα απο αυτα.....το ξερεις πολυ καλά....να μην συνεχισω.....
Tι να ζηλεψει απο αυτο το φυσεκι?Ελα ρε φιλε.....ελα στα ''σημαδια'' σου.......Εχεις Μηχαναρα....ρελιαζεις με I2S....τι να ζηλεψεις απο αυτο
το φυσεκι.....την τρυπα που εχει στην μεση.......ή το σηκωμενο αστερι ??
ΥΓ. Σε θεωρω πολυ φιλο......γι'αυτο σου τα ''χωνω''.......
Ναι αμέ, μέσαθα πάω να ανοίξω το βράδυ με λοστό και θα σου πω, αλλά θα δώσεις κατιτίς
Τίποτα φίλε Κώστα, απλά σαν ιδιογωμοτης μου αρέσει να περιεργω διάφορα σημεία και περίεργα στα φυσίγγια, τίποτα άλλο, απλά περιέργειαTι να ζηλεψει απο αυτο το φυσεκι?