Ευχαριστωω θα τα χτυπησωΆμα τα βρήκες καλή τιμή πάρτα είναι το ίδιο εξαιρετικά Με τα 28 και 32 , και για τρυγόνια είναι πολύ καλά.
Ευχαριστωω θα τα χτυπησωΆμα τα βρήκες καλή τιμή πάρτα είναι το ίδιο εξαιρετικά Με τα 28 και 32 , και για τρυγόνια είναι πολύ καλά.
Τελικά πηρα μια δεκαδα Rio sporting 28 gr 8,5 και μια δεκαδα Rio 30 gr no9 50€ και 60€ αντίστοιχα!!!Ευχαριστωω θα τα χτυπησω
Καλόριχτα!Τελικά πηρα μια δεκαδα Rio sporting 28 gr 8,5 και μια δεκαδα Rio 30 gr no9 50€ και 60€ αντίστοιχα!!!
Καλόριχτα,καλές τιμές για τα συγκεκριμένα.Τελικά πηρα μια δεκαδα Rio sporting 28 gr 8,5 και μια δεκαδα Rio 30 gr no9 50€ και 60€ αντίστοιχα!!!
Ευχαριστώ πολυΚαλόριχτα!
Ευχαριστώ!!Καλόριχτα,καλές τιμές για τα συγκεκριμένα.
καλη επιλογη εκανες.Τελικά πηρα μια δεκαδα Rio sporting 28 gr 8,5 και μια δεκαδα Rio 30 gr no9 50€ και 60€ αντίστοιχα!!!
Καλόκαυτα Γιώργο!!Τελικά πηρα μια δεκαδα Rio sporting 28 gr 8,5 και μια δεκαδα Rio 30 gr no9 50€ και 60€ αντίστοιχα!!!
Ευχαριστώ!!!Καλόκαυτα Γιώργο!!
Ευχαριστώ!!καλη επιλογη εκανες.
Των 32gr τα έχει δοκιμάσει κ ο @tasos hunterΕχει δοκιμασει καποιος τα eley φισιγγια???
Και πως σου φανηκαν τα eley?Των 32gr τα έχει δοκιμάσει κ ο @tasos hunter
Δν τα έχω ρίξει εγώ τα eley.......ο Τάσος τα έχει ρίξει αν θυμάμαι καλά.Και πως σου φανηκαν τα eley?
Δεν ξερω για ποια ακριβως ενδιαφερεσε..Και πως σου φανηκαν τα eley?
Κ πως σου φανηκαν;Δεν ξερω για ποια ακριβως ενδιαφερεσε..
τα alphamax 32γρ ειχα ριξει..
https://www.hunterslife.gr/forums/threads/Γνώμες-φυσιγγίων.1142/page-250#post-473243
Kορυφαιο μαλλινοταπο φίλε το ρίχνω πάνω από 20 χρόνια στο λαγό σε 6 και 5 όπου το βρειs σήκωσε τα ράφιαΓεια σας παιδιά
Είμαι κι εγώ από τους λάτρεις της μάλλινης τάπας και ήθελα να σας ρωτήσω για ένα ελληνικό φυσίγγι να μου πείτε τις απόψεις και αν το έχετε χρησιμοποιήσει. Πρόκειται για το JK-6 Cal.12 Μάλλινη Τάπα του Θεοδωρίδη/Κένταυρος, Γραμμάρια 34, Νούμερα 1-7
Παλιά το γέμιζε με την περίφημη JK6 αλλά τώρα που δεν υπάρχει το γεμίζει με την αντικατάστρια της την CH3
https://www.kapoulitsas-outdoors.gr...fysigia/fisiggia-apla/jk6-mallini-tapa-detail
Δηλαδή κυνηγάς από 2 χρονών ρε φίλε;;; ....κάτι πάει λάθος με το avatar σου αδελφούλη.....Kορυφαιο μαλλινοταπο φίλε το ρίχνω πάνω από 20 χρόνια στο λαγό σε 6 και 5 όπου το βρειs σήκωσε τα ράφια