Την χρονιά που τα εβγαλε ειχα παρει. Δεν μου άρεσαν καθολου δυστυχως ούτε εμένα ούτε των άλλων δύο που τα είχαμε πάρει μαζι. Στο χαρτί έδινε πολύ καλή συγκεντωση , ελαχιστα κατώτερη από το csb32 του Ρουμελιώτη άλλα στο κυνήγι δεν τα βρηκα. Αντιθέτως τα black diamond και τα double mix του ίδιου κατασκευαστή μου άρεσαν παρα πολυ.Καλησπέρα σε όλους, τα έχει δοκιμάσει κανενας; View attachment 25956
Συμφωνώ απόλυτα, μου φάνηκαν και σκληρά, τα Black diamond είναι ωραίο φυσίγγι, φοβερό είναι και το κόκκινο του αλλά με κρύο.Την χρονιά που τα εβγαλε ειχα παρει. Δεν μου άρεσαν καθολου δυστυχως ούτε εμένα ούτε των άλλων δύο που τα είχαμε πάρει μαζι. Στο χαρτί έδινε πολύ καλή συγκεντωση , ελαχιστα κατώτερη από το csb32 του Ρουμελιώτη άλλα στο κυνήγι δεν τα βρηκα. Αντιθέτως τα black diamond και τα double mix του ίδιου κατασκευαστή μου άρεσαν παρα πολυ.
Καλησπέρα σε όλους, τα έχει δοκιμάσει κανενας; View attachment 25956
Ο πινακας δεν λεει ποτε ψεματα ετσι δεν λενε οι περισσοτεροι η μηπως λεειΤην χρονιά που τα εβγαλε ειχα παρει. Δεν μου άρεσαν καθολου δυστυχως ούτε εμένα ούτε των άλλων δύο που τα είχαμε πάρει μαζι. Στο χαρτί έδινε πολύ καλή συγκεντωση , ελαχιστα κατώτερη από το csb32 του Ρουμελιώτη άλλα στο κυνήγι δεν τα βρηκα. Αντιθέτως τα black diamond και τα double mix του ίδιου κατασκευαστή μου άρεσαν παρα πολυ.
Όντως ήταν σκληρα. Έχω ακόμη 7-8 κουτάκια...Συμφωνώ απόλυτα, μου φάνηκαν και σκληρά, τα Black diamond είναι ωραίο φυσίγγι, φοβερό είναι και το κόκκινο του αλλά με κρύο.
D20 είναι ίσως η πιό διαδεδομένη πυρίτιδα εδώ .Και οσον αφορά την g3000 αν κσαι εχω σταματησει να γεμιζω αρκετο καιρό .Την εχω δουλέψει πάρα πολυ και πιστευω ότι την ξερω εδω και μια 5ετη πιστευω πως και σε αυτη αλλά και στην mb 32 κατι εχει αλλάξει δεν ηταν οπως παλιότερα. Και τα τελευταια μου γεμισματα τα εκανα με s4 kai d20
Βάλε drago να σωθείς.D20 είναι ίσως η πιό διαδεδομένη πυρίτιδα εδώ .
Με πούλησε μια μέρα με υγρασία στα τρυγόνια και την παράτησα .
Ένα μόνο set up της κάποτε νοιώθω ότι μου λείπει .Βάλε drago να σωθείς.
Στο Τρυγόνι το έριχνες Λάμπη;;Ένα μόνο set up της κάποτε νοιώθω ότι μου λείπει .
cx 2000 1.50 X 29 n.7 z2m 24 57.80 6* .Σε ξηρό καιρό είναι ασυναγώνιστο .Φοβερή δύναμη .
Tρυγόνι ναί αλλά και τσίχλα σε ν.9 όταν ανέβαινε η θερμοκρασία .Στο Τρυγόνι το έριχνες Λάμπη;;
Ξέρεις,στην Βουλγαρία έχει το σεντιτ σε νούμερο 5 στα 32 γρ και πέφτουν στουπια με τσίτα υγρασία και κρύο.Tρυγόνι ναί αλλά και τσίχλα σε ν.9 όταν ανέβαινε η θερμοκρασία .
1.60 με 20 βύσμα ?Ξέρεις,στην Βουλγαρία έχει το σεντιτ σε νούμερο 5 στα 32 γρ και πέφτουν στουπια με τσίτα υγρασία και κρύο.
1,58Χ32Ν5,aquila 22,58 τελικό.1.60 με 20 βύσμα ?
Ποιό cheditte είναι αυτό Άλεξ ;1,58Χ32Ν5,aquila 22,58 τελικό.
Τα cheditte tordo που στέλνουν οι Ιταλοί για οργανωμένα κυνήγια υδρόβιων στην Βουλγαρία.Ειναι λίγο τσιμπημενα σε πυρίτιδα,τίποτα άλλο από το απλό.Ποιό cheditte είναι αυτό Άλεξ ;
Στο 1.55 Χ32 Ν.10 diamante 22 τάπα ,είναι το bestseller τσιχλοφύσιγγο εδώ victory
Δεν μπορει να φτασει την g3000 ευκολα μπαρουτι μονο διβασικη αν την ξερεις δουλεύει παντου απο 28 εως και 34'γρ και απορω πως οσο περναει ο καιρος την βλεπω ολο και σε λιγοτερα φυσιγγια μας εφαγε η φτηνια της ισπανιας και σιγα σιγα η ελειψη καλών κατασκευαστων φυσιγγιων ευτυχως ακομη υπάρχουν λίγοι ακόμη.Εγώ στα γεμισματα μου ποτέ δεν αντιμετωπισα θεμα ουτε ψυχους ουτε υγρασίας αλλα δεν τη γέμισα και πότε βάση προδιαγραφών και τσελεμεντε.D20 είναι ίσως η πιό διαδεδομένη πυρίτιδα εδώ .
Με πούλησε μια μέρα με υγρασία στα τρυγόνια και την παράτησα .
32 gr τα κοκκινα εννοεις?Γράφω κάποια με επιφύλαξη μήπως έχουν αλλάξει:
Κένταυρος silver
Κουτουμανος Alfa 34
Oscar super nitro (Αυτό θέλω να το δοκιμάσω και εγώ με το καλό φέτος)
Alectoris Offer και duck shot
Gorilla Μπλε
Wolf 30 και 32 γρ.
Superkill tsihla και kill 32γρ