Kostas ContraDosi
Moderator
Ποιό γρήγορο το 36άρι κ με καλύτερη διάτρηση...Γιατί φίλε?
Ποιό γρήγορο το 36άρι κ με καλύτερη διάτρηση...Γιατί φίλε?
ποιο καλο το 36 αρι,οτι σου ειπε ο κωστας.Γιατί φίλε?
Δοκιμασε κ τα δυο κ βλεπειςΓιατί φίλε?
Πώς είναι στημένα τα φυσίγγια;Ποιό γρήγορο το 36άρι κ με καλύτερη διάτρηση...
Από πότε υπάρχει φυσίγγι για όλους τους καιρούς υπαρχει και το άλλο με το τοτο.Ακούω απόψεις για αυτό το φυσίγγι από όποιον το έχει χρησιμοποιήσει
RC 2 Caccia
ΓΙΑ ΔΙΚΑΝΝΑ ΚΑΙ ΚΑΡΑΜΠΙΝΕΣ,ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ
ΠΤΕΡΩΤΑ ΘΗΡΑΜΑΤΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ.
ΜΕ ΑΡΙΣΤΗ ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΣΚΑΓΙΩΝ ΚΑΙ ΧΑΜΗΛΗ ΑΝΑΚΡΟΥΣΗ ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΟΝΤΑΣ
ΥΨΗΛΕΣ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ.
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
https://metplast.gr/proionta-site/product/rc-2-caccia/
- ΔΙΑΜΕΤΡΗΜΑ 12
- ΚΑΛΥΚΑΣ 70
- ΜΕΤΑΛΛΟ 12
- ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΗΡΑΣ ΠΛΑΣΤΙΚΟΣ
- ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ 34
- ΝΟΥΜΕΡΑ ΣΚΑΓΙΩΝ 6 ΕΩΣ 9
Απο τα πολυ καλα 34αρια για την εναρξη ειναι λιγο σκληροΑκούω απόψεις για αυτό το φυσίγγι από όποιον το έχει χρησιμοποιήσει
RC 2 Caccia
ΓΙΑ ΔΙΚΑΝΝΑ ΚΑΙ ΚΑΡΑΜΠΙΝΕΣ,ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ
ΠΤΕΡΩΤΑ ΘΗΡΑΜΑΤΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ.
ΜΕ ΑΡΙΣΤΗ ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΣΚΑΓΙΩΝ ΚΑΙ ΧΑΜΗΛΗ ΑΝΑΚΡΟΥΣΗ ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΟΝΤΑΣ
ΥΨΗΛΕΣ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ.
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
https://metplast.gr/proionta-site/product/rc-2-caccia/
- ΔΙΑΜΕΤΡΗΜΑ 12
- ΚΑΛΥΚΑΣ 70
- ΜΕΤΑΛΛΟ 12
- ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΗΡΑΣ ΠΛΑΣΤΙΚΟΣ
- ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ 34
- ΝΟΥΜΕΡΑ ΣΚΑΓΙΩΝ 6 ΕΩΣ 9
εννοείς ότι με το κρύο τα πάει καλύτερα?Απο τα πολυ καλα 34αρια για την εναρξη ειναι λιγο σκληρο
Όχι .εννοείς ότι με το κρύο τα πάει καλύτερα?
ξέρουμε πυρίτιδες?Όχι .
Κανονικές θερμοκρασίες .Τώρα είναι η εποχή του .
Για το ''κρύο '' της Κρήτης -Κύπρου serie oro 35;ari μαύρο
Με το 690 που το εριξα Σεπτέμβρη Οκτώβρη κλωτσουσε αρκετα κ μου εδωσε την εντυπωση οτι ειναι ναι μεν καλο αλλα θα τα πηγαινε καλυτερα σε πιο χαμηλες θερμοκρασιες.εννοείς ότι με το κρύο τα πάει καλύτερα?
Έτσι ακριβώς και πρίν 15 χρόνια ......Με το 690 που το εριξα Σεπτέμβρη Οκτώβρη κλωτσουσε αρκετα κ μου εδωσε την εντυπωση οτι ειναι ναι μεν καλο αλλα θα τα πηγαινε καλυτερα σε πιο χαμηλες θερμοκρασιες.
Να σημειωσω οτι το 690 λογω αυλου κ κωνου δεν καταλαβαινει κ πολλα πολλα με ελαφρες / κανονικες γομωσεις κ ριχνει σχετικα γλυκα θα ελεγα ( σε σχεση με αλλα δικαννα) κ τα περισσοτερα 36αρια.
Σε κρυο με την 302 τα πηγε πολυ καλα σε σκοτωματα.
Το συγκεκριμενο φυσιγγι με κερδισε κ το συνιστω. Το μονο που δεν μπορω να ξερω ειναι αν γινονται αλλαγες σε μπαρουτες / βυσματα απο λοτ σε λοτ.
Αυτα που εχω εγω ειναι με gt συγκεντρωτηρα κ μια μπαρουτη που φερνει σε Α1 στην κοπη κ c7 στο χρωμα αγορασμενα πριν 4 χρονια.
Eley Alphamax 36 με συγκεντρωτήρα Dismante Η18 ???
Δν θυμάμαι τόλη.Πώς είναι στημένα τα φυσίγγια;
Το 36αρι είναι με 688 -gt 21 αλλά δε ξέρω πόσο έχει βαλει την τέκνα και που έχει πατήσει.Δν θυμάμαι τόλη.
Έκανα μια αναβάθμηση στο τηλ. το πάσχα που μας πέρασε κ τώρα τέλος,παρέα με 1 φάκελο με βολές ιδιογόμωσης....σβήστεικαν με διάφορα άλλα αρχεία...ευτυχώς λίγα.
B&P F*32barut biliyor muyuz?
Αρκετά καλό φίλε με μακρινά σκοτώματα σε φάσσες. Το μόνο αρνητικό που παρατήρησα είναι ότι κάποια πουλιά πέφτανε ζωντανά ενώ τα είχε πάρει καλά η τουφεκιά. Κόβει πάντως σε απίστευτες αποστάσεις.Έχει κάνεις δοκιμάσει τα Royal Pichon της Rio και αν ναι να μας πει μια γνώμη