Τότε θα εκαιγα έναν φίλο.Αφού είναι φίλος σου ο ερντογάν, πάτε ΑΤΑ μαζί...
0,244€/τεμάχιο, δηλαδή τα 25 (το κουτάκι) 6,1€View attachment 39752
Μήπως τα έχει δοκιμάσει κανείς; Δελεαστική τιμή, έτσι κι αλλιώς τις πεταλωνω χαχα
Το 4.88 αφορά κουτί με 20 φυσίγγια μέσα.View attachment 39752
Μήπως τα έχει δοκιμάσει κανείς; Δελεαστική τιμή, έτσι κι αλλιώς τις πεταλωνω χαχα
και η τιμη ειναι για 1000 φυσιγγια μην το ξεχναμε !!Το 4.88 αφορά κουτί με 20 φυσίγγια μέσα.
Εγώ αυτό το λέω πουστιά.
Edit. Με πρόλαβε ο Βασίλης.
υπαρχει ακομα?ειναι για φετος αυτα?View attachment 39752
Σε διαφήμιση στο φβ το είδα..θεωρώ πως ναι.υπαρχει ακομα?ειναι για φετος αυτα?
Έχεις κακή εμπειρία Παύλο?ξαναβγήκε από την σπηλιά του ; μακρυά και αγαπημένοι
Έχει βγει χρόνια τέτοιο φυσίγγι έχει ένα καλό και ένα κακό .Το καλό είναι ότι στις μαύρες δεν θα χρειάζονται μαδημα μετά .Το κακό είναι ότι θα σε πάει μέσα η πυροσβεστική άμα ρίχνεις τέτοια πριν την 1 Νοέμβρη .Τι διάβολο είναι αυτο;
Στα 5 μέτρα κάνει χοντρή ζημιά!!!!!
αυτα ειναι τωρα παλι τουρκικα η τα φτιαχνει κανενας τωρα εδω?View attachment 39752
Δεν έχω ιδέα!αυτα ειναι τωρα παλι τουρκικα η τα φτιαχνει κανενας τωρα εδω?
Θυμάμαι παλιά κάτι μπλέ τούρκικα φυσίγγια.Μια χαρά ήταν μέχρι τα 20 μέτρα και προσκοπευση 2 κολώνες της ΔΕΗ.αυτα ειναι τωρα παλι τουρκικα η τα φτιαχνει κανενας τωρα εδω?
Πάρε και ρίξε.Παιδιά βλέπω τελευταία να διαφημίζονται πολύ τα ΦΥΣΊΓΓΙΑ MARY ARM
Υπάρχουν για όλα τα γούστα και φαίνονται με καλές προδιαγραφές.
Τα έχει χρησιμοποιήσει κάποιος να μας πει εντυπώσεις;
https://www.outdoorlife.gr/mary-arm-fysiggia
https://www.hunterclub.eu/kinigetik...arm-m292/sort=p.sort_order/order=ASC/limit=15
Βλέπω αξιόπιστος ο Ιορδάνογλου...εκτός αν έτυχε... αλλά δεν νομίζω...
Φυσικά κ είναι αξιόπιστος ως προς τα υλικά Γιαννη(η Μετπλαστ τα γεμίζει, κ δικά της σκάγια), αλλά τα μαγειρέματα που κάνει είναι πολλα, όπως κ οι περισσότεροι εξάλλου.....Βλέπω αξιόπιστος ο Ιορδάνογλου...εκτός αν έτυχε... αλλά δεν νομίζω...
Ίσως σκεπτόμενος ότι η αγορά του τσιχοφύσιγγου αποδίδει κέρδη λόγω μεγάλης κατανάλωσης και το "βαστάει" για να πουλά...Κρατάς σταθερό ένα τσιχλοφυσιγγο κ αλλάζεις τα "χοντρά", που συνήθως κυριαρχεί το αντίθετο...............