Γνώμες Φυσιγγίων Αρχείο

• Thread starter Thread starter Evri15metri
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Είναι πολλά τα λεφτά Στέλιο‼️
Πηγαίνοντας και ψωνιζοντας λίγα λίγα με τα καύσιμα γίνονται πολύ περισσότερα.

Αφού δεν τα γλιτώνω τα έδωσα μαζεμένα.

Τώρα έτσουξε αλλά αργότερα θα πηγαίνω κυνήγι χωρίς το έξοδο και το άγχος του να πάρω φυσίγγια.

Πηγαίνοντας και ψωνιζοντας λίγα λίγα με τα καύσιμα γίνονται πολύ περισσότερα.

Αφού δεν τα γλιτώνω τα έδωσα μαζεμένα.

Τώρα έτσουξε αλλά αργότερα θα πηγαίνω κυνήγι χωρίς το έξοδο και το άγχος του να πάρω φυσίγγια.
Σίγουρα κ το είπαμε αυτό, απλά η πλειοψηφία από μας δεν δίνατε προς τέτοια ποσότητα ...εσύ μια χαρά έπραξες....άσε που η βεντζινα δεν έχουμε ιδέα που θα φτασει

Σίγουρα κ το είπαμε αυτό, απλά η πλειοψηφία από μας δεν δίνατε προς τέτοια ποσότητα ...εσύ μια χαρά έπραξες....άσε που η βεντζινα δεν έχουμε ιδέα που θα φτασει
Εγώ καίω υγραέριο ως τώρα.
Αλλά μάλλον αυτό θα πάει πιο πολυ κι απ τη βενζίνη.

Τελευταία φορά γέμισα 1.165

Πολύ καλά έκανες ,φορτωστε οποιοι μπορείτε ,γιατί του χρόνου θα έχουν πάνω από 9€.Μακαρι να πέσω έξω.
Ένα παρόμοιο σχόλιο έκανα χτες στο θέμα της τσίχλας και είπα....άντε και του χρόνου με 10 ευρώ το κουτί αστειευόμενος.

Αυτό το σχόλιο μου έδωσε την αφορμή να σκεφτώ και να πω δώστα τώρα γιατί του χρόνου θα δώσεις περισσότερα.

Και το ανέβασα εδώ ακριβώς γι αυτό.
Και ένας να αφυπνιστεί είναι καλό για μένα.

Πιστεύω είναι κι άλλοι που ήδη το έχουν κάνει αλλά δεν λένε κουβέντα.

Ένα παρόμοιο σχόλιο έκανα χτες στο θέμα της τσίχλας και είπα....άντε και του χρόνου με 10 ευρώ το κουτί αστειευόμενος.

Αυτό το σχόλιο μου έδωσε την αφορμή να σκεφτώ και να πω δώστα τώρα γιατί του χρόνου θα δώσεις περισσότερα.

Και το ανέβασα εδώ ακριβώς γι αυτό.
Και ένας να αφυπνιστεί είναι καλό για μένα.

Πιστεύω είναι κι άλλοι που ήδη το έχουν κάνει αλλά δεν λένε κουβέντα.
θα έρθουν και άλλες προσφορές τώρα την άνοιξη οποιοσ Μπορεί να πάρει παιδιά ....από Ιούνιο και μετά θα πάρουν απανο

Λοιπόν επειδή δε γουστάρω ούτε τους Αμερικανούς το καλύτερο όπλο είναι το ζιγκλιναμ μονοκανο που μονταριζαν τα αδέλφια στη Θεσσαλονίκη τέλος .Να πάνε να πνιγουνε όλοι και αυτοί και οι καραμπίνες τους . χαχαχαχα

Ο λόγος που παίρνουν ιταλικά όπλα είναι οι εμπλοκές που κάνουν τις πιο πολλές φορές τα δικά τους και η φινέτσα η ιταλική που τους γοητεύει + η άψογη λειτουργία των ιταλικών όχι η βλητική υπέροχη τους εξάλλου οι Αμερικάνοι με τον τρόπο που κυνηγούν ρίχνουν τουφεκιές μες στη μούρη τους άρα κατάλαβαν ότι εκεί σκοτώνουν και με τα λιγότερο ικανά και πιο αξιόπιστα και όμορφα και μπορούν να τα καθαρίσουν σε δύο λεπτά .Αυτοί είναι οι λόγοι .Αν στηθουμε σε καρτέρι παπί και πούμε ότι ρίχνουμε μόνιμα πάνω από 45 μέτρα δεν θα υπήρχε ούτε 10% ιταλική καραμπινα στην Αμερική και αν υπήρχε θα τανε καμία Α400 και μπενελι μόνο penformans .Όταν ντουφεκας στα 15 και 20 μέτρα με πλανουρια και σηκώνεσαι από τη φυλαχτρα πριν τα πουλιά χεσουν στο κεφαλι σου όπως βλέπω στα περισσότερα βίντεο τι να τι κάνεις τη βλητική υπέροχη .Και είδες το είπες κάποια δε σκοτώνουν ούτε πάνω από το κεφάλι τους και τα πειράζουν γιατί σου λέει τι το χρυσοπληρωσαμε το μπουρδέλο ας το βελτιώσουμε . Χαχαχαχα
Τελικά αυτό είναι το μοναδικό σημείο που διαφωνούμε εμείς ... δεν πειράζει αν συμφωνούσαμε σε όλα θα ήταν ανιαρό.

Ποιο σύγχρονο όπλο θεωρείς ότι είναι αυτό με την μεγαλύτερη δυνατή δύναμη στην περιφέρεια ?
Απλά να το έχω υπόψη ..

Μην μου πεις κανένα Κολοκοτρωναίικο ...

Μόλις γύρισα από ψώνια.

Πήρα:

20 κουτιά eley 7αρια 34 γραμ. Τιμή 7.60

10 κουτιά eley 6αρια 36 γραμ. Τιμή 9.60

20 κουτιά torbo 9αρια 30 γραμ. Τιμή 6.40

6 κουτιά navaro 8αρια 30 γραμ. Τιμή 6.50

Και 4 κουτιά tordo 8αρια 30 γραμ. Τιμή 6.40

Η αγορά έγινε διότι πιστεύω θα πάρουν αρκετά.
Θα δείξει αν έκανα σωστά ή αν έκανα πατάτα.
Βέβαια δεν βρήκα ακριβώς ότι ήθελα.
Αυτά βρήκα αυτά πήρα.

Ακούω γνωμες.

View attachment 43474
Νο 10 δεν πηρες για τα τρυγονακια Στελιο;;;

Νο 10 δεν πηρες για τα τρυγονακια Στελιο;;;
Αφού έγραψα ότι πήρα ότι βρήκα.
Δεν είχε 10 σε αυτά τα φυσίγγια.

Θα ρίξω 9 ή 8.

Δεν είπα ότι δεν κάνουν αλλά νούμερα.
Είπα ότι αυτά είχα αυτά έριχνα και πήγαιναν παραδόξως καλά.

Τελικά αυτό είναι το μοναδικό σημείο που διαφωνούμε εμείς ... δεν πειράζει αν συμφωνούσαμε σε όλα θα ήταν ανιαρό.

Ποιο σύγχρονο όπλο θεωρείς ότι είναι αυτό με την μεγαλύτερη δυνατή δύναμη στην περιφέρεια ?
Απλά να το έχω υπόψη ..

Μην μου πεις κανένα Κολοκοτρωναίικο ...
Η v3 Βασίλη έχω λάβει την ίδια απάντηση από δύο φίλους που είναι ο ένας αρωστος μπενελακιας m1 μετά πήρε 1187 και την εγκατέλειψε ξανά για την m1 μέχρι που πήρε τη v3 .Και ο άλλος ρίχνει και σε αγώνες σκοπευτικόυς τον τελευταίο καιρό με ένα Μπερέτα ακριβό δίκανο.Εχει power bowr,a400 και κάνα δυο ακόμη έχει πάρει κάνα 3 μηνό τη v3 .και μου λέει το οπλο είναι μπροστά άστο δεν χρειάζεται να βάλω άλλο τσοκ lite mode ντουφεκαω παντού που με τα άλλα ούτε με φουλ και μιλάμε καλό ντουφέκι όχι πλάκα και κανένα κολημα όταν ακούσει καλό όπλο θα το πάρει .Και κυνηγάει και ανελλιπώς δε πάει κάθε Κυριακή.Και εντός εκτός Ελλάδας κάποιες φορές .Δεν θέλω να σου αναφέρω άλλο όνομα γιατί γνωστός μου προσωπικά είναι και κάποιος που βελτιώνει και όπλα και όχι μόνο και αυτός λέει ότι είναι το τοπ όπλο αυτή τη στιγμή .Αλλά βγάζουν τα θεματακιά τους κάνουν εμπλοκές θέλουν να επιμεληθεί κάποια σημεία και διορθώνεται .Έτσι μου είπαν και δεν είναι παραμύθι είναι φίλοι απλά φέτος εγώ έκανα λίγα κυνήγια και δεν έτυχε να πάμε παρέα θα τη δούλευα να έχω ίδιαν άποψη.

Η v3 Βασίλη έχω λάβει την ίδια απάντηση από δύο φίλους που είναι ο ένας αρωστος μπενελακιας m1 μετά πήρε 1187 και την εγκατέλειψε ξανά για την m1 μέχρι που πήρε τη v3 .Και ο άλλος ρίχνει και σε αγώνες σκοπευτικόυς τον τελευταίο καιρό με ένα Μπερέτα ακριβό δίκανο.Εχει power bowr,a400 και κάνα δυο ακόμη έχει πάρει κάνα 3 μηνό τη v3 .και μου λέει το οπλο είναι μπροστά άστο δεν χρειάζεται να βάλω άλλο τσοκ lite mode ντουφεκαω παντού που με τα άλλα ούτε με φουλ και μιλάμε καλό ντουφέκι όχι πλάκα και κανένα κολημα όταν ακούσει καλό όπλο θα το πάρει .Και κυνηγάει και ανελλιπώς δε πάει κάθε Κυριακή.Και εντός εκτός Ελλάδας κάποιες φορές .Δεν θέλω να σου αναφέρω άλλο όνομα γιατί γνωστός μου προσωπικά είναι και κάποιος που βελτιώνει και όπλα και όχι μόνο και αυτός λέει ότι είναι το τοπ όπλο αυτή τη στιγμή .Αλλά βγάζουν τα θεματακιά τους κάνουν εμπλοκές θέλουν να επιμεληθεί κάποια σημεία και διορθώνεται .Έτσι μου είπαν και δεν είναι παραμύθι είναι φίλοι απλά φέτος εγώ έκανα λίγα κυνήγια και δεν έτυχε να πάμε παρέα θα τη δούλευα να έχω ίδιαν άποψη.
Ιστορία στο καθάρισμα αλλά αν βρω θα δοκιμάσω .. το έχω ακούσει από αρκετούς.

Ιστορία στο καθάρισμα αλλά αν βρω θα δοκιμάσω .. το έχω ακούσει από αρκετούς.
Εγώ φίλε θα το ρίξω σε κάνα σκοπευτήριο που θα πάμε για κάνα καφέ θα του πω να τη φέρει γιατί αυτοί ρίχνουν και εγώ πίνω καφέ και παρακολουθώ

Στέλιο τα eley που πήρες είναι μαλινα; Τα έχεις ρίξει και αν ναι σε ποιο θήραμα;
Όχι είναι συγκεντρωτηρας.

Έχω ρίξει μόνο το 34 σε πέρδικα και το βρήκα πολύ καλό.

Όμως δεν έχω ρίξει πολλά.

Τα πήρα όταν είχα απογοητευτεί με τα φελτρο.

Βέβαια δεν κατηγορώ το φελτρο λογικά για να είμαι δίκαιος δεν του ταίριαζαν οι αποστάσεις.

Αφού έγραψα ότι πήρα ότι βρήκα.
Δεν είχε 10 σε αυτά τα φυσίγγια.

Θα ρίξω 9 ή 8.

Δεν είπα ότι δεν κάνουν αλλά νούμερα.
Είπα ότι αυτά είχα αυτά έριχνα και πήγαιναν παραδόξως καλά.
Τα eley alphamax,που έριξα φέτος σε 32 και 36 γρ. με εντυπωσίασαν,ακόμα καλύτερα αλλά και ακριβότερα ήταν τα eley vip game extreme 36 γρ. με 5% αντιμόνιο

Όχι είναι συγκεντρωτηρας.

Έχω ρίξει μόνο το 34 σε πέρδικα και το βρήκα πολύ καλό.

Όμως δεν έχω ρίξει πολλά.

Τα πήρα όταν είχα απογοητευτεί με τα φελτρο.

Βέβαια δεν κατηγορώ το φελτρο λογικά για να είμαι δίκαιος δεν του ταίριαζαν οι αποστάσεις.
Γιατί αν δεν κάνω λάθος το ίδιο ακριβώς το βγάζει και σε μάλλινο. Εγώ αντίθετα είμαι ευχαριστημένος από το feetro.

Status
Not open for further replies.
Back