Εεε...32...32 και κάτι...εκεί θα τα χαλάσουμε...Σιγά μην είχε 33!!! 32 το βρηκα εγώ με 686 καψουλι και πυρητιδα c7 στο 1,70 με gt συγκετροτυρα
Κάπου εκεί τέλος πάντων...
Εεε...32...32 και κάτι...εκεί θα τα χαλάσουμε...Σιγά μην είχε 33!!! 32 το βρηκα εγώ με 686 καψουλι και πυρητιδα c7 στο 1,70 με gt συγκετροτυρα
33γρ κανονικα ..Εεε...32...32 και κάτι...εκεί θα τα χαλάσουμε...
Κάπου εκεί τέλος πάντων...
Μάλλον εννοείς το κλασικό δαχτυλίδι στους κάλυκες super fiocchi...ειχα πάρει αρκετα κουτια απο παλιό μαγαζί που έκλεισε μπλε με τα ζωνάρια στον κάλυκα
s4 170 688 gt 34 γρ και κεντρικη ,απο τις πρώτες συνταγές που προσπαθείσα να αντηγραψω, δίνοντάς μερικα σε φιλους πηρα τον τίτλο του ακμπουμ.
Ούτε και εγώ. Ποιος βλέπει άλλωστε.Δεν βλέπω τσόντες θείο...
αυτο το σετ υπ ειχαν δεν έγραψα κατι αλλο ,καλο η κακο σκοτώνε σε σχεση με τα σημερινά που τους χαϊδεύει τα πούπουλα ,δεν ειπα και σε κανέναν να το δοκιμασει φιλε νικο.
αυτο το σετ υπ ειχαν δεν έγραψα κατι αλλο ,καλο η κακο σκοτώνε σε σχεση με τα σημερινά που τους χαϊδεύει τα πούπουλα ,δεν ειπα και σε κανέναν να το δοκιμασει φιλε νικο.
εσυ 400αρισες 50γρ με τεκνα και το προτείνεις και Αύγουστο οταν η sp2 που ειναι ×64 φτανει 900 μπαρ στο ρελαντι για αυτα γρ.δεν θελω να αρχίσω παλι κοντρες,οποίος γεμιζει ειναι πιστεύω και υπεύθυνος για αυτο που κανει.
........είσαι κι ανορθόγραφος.你他妈的什么意思 ?
Καθολου για κινεζηκι μοαρουτη λεει........είσαι κι ανορθόγραφος.
Αυτό ήταν στα ψιλά νούμερα σκαγιων μέχρι Νο7 στα χοντρά είχε s4 ....Σιγά μην είχε 33!!! 32 το βρηκα εγώ με 686 καψουλι και πυρητιδα c7 στο 1,70 με gt συγκετροτυρα
Βγάζει η Benelli και μονοκαννο τώρα;Πώς το βλέπεται το εργαλείο
εσυ 400αρισες 50γρ με τεκνα και το προτείνεις και Αύγουστο οταν η sp2 που ειναι ×64 φτανει 900 μπαρ στο ρελαντι για αυτα γρ.δεν θελω να αρχίσω παλι κοντρες,οποίος γεμιζει ειναι πιστεύω και υπεύθυνος για αυτο που κανει.