Παιδια πηρα του κενταυρου τα σπορτινγκ 28γρ ειναι καλα για την εναρξη?
Μια χαρά είναι!
Τσοκάκια παίξε μεταξύ 4 και 3 άστρα όχι πιο σφιχτό.
Παιδια πηρα του κενταυρου τα σπορτινγκ 28γρ ειναι καλα για την εναρξη?
Πολλά, πάρα πολλά....όταν η τιμή του ήταν λογική. Ένα 28άρι με κυνηγητική συμπεριφορά που γενικά εμένα προσωπικά μου αρέσουν τέτοια φυσίγγια και στο σκοπευτήριο. Στο κυνήγι δεν είχα προλάβει να τα δοκιμάσω πολύ, μιας και τότε ήταν οι εποχές του καλού euromix, αλλά όσο θυμάμαι, δεν είχα παράπονο. Προσωπικά είχα καταλήξει στο 7,5αρι του, γιατί μου άρεσαν οι ταχύτητες του.Καποιος που εχει δοκιμασει τα extra light
πολύ καλό το extra light 28 κι όταν σφίξει ο καιρός γίνεται καλύτεροΣημερα παρελαβα του Μητσακου τα extra light 28 και τα light 31. Αν δουλεψουν ωραια θα κανω φορτωτικη, γιατι τα lambro classic εσπασαν το φραγμα των 8,50 ευρω... Καποιος που εχει δοκιμασει τα extra light και light ας μας πει τη γνωμη του
Δικιο εχεις, τα προοριζω για το δικαννακι αυτα, παρολα αυτα αν ειναι περπιου σαν το lambro sporting θα τα ριχνει και η xlr.Πολλά, πάρα πολλά....όταν η τιμή του ήταν λογική. Ένα 28άρι με κυνηγητική συμπεριφορά που γενικά εμένα προσωπικά μου αρέσουν τέτοια φυσίγγια και στο σκοπευτήριο. Στο κυνήγι δεν είχα προλάβει να τα δοκιμάσω πολύ, μιας και τότε ήταν οι εποχές του καλού euromix, αλλά όσο θυμάμαι, δεν είχα παράπονο. Προσωπικά είχα καταλήξει στο 7,5αρι του, γιατί μου άρεσαν οι ταχύτητες του.
Δεν ξέρω αν τα προοριζεις μόνο για δίκαννο, αλλά βεβαιώσου πριν φορτώσεις ότι τα δουλεύει η καραμπίνα σου...
Μπορεί, εγώ δεν έχω δει πάντως πουθενά υπάρχουν πολλά ευρωπαϊκά όπως τα σκοπευτικα της kemen και της clever και πολλά άλλα. Εδώ και μερικά χρόνια κυκλοφορούν και αυτά τα ισπανικά σε πολύ καλές τιμές και από ότι διαβάζω στα σχόλια είναι καλά.ευχαριστω κωνσταντινε,diana και ιμπεριαλ δεν φερνουν καθολου?
Θα σας πει ο Αρις που τις συγκρατησεΓιώργο από τιμές ;
Τα 31γρ με 6€ είναι τα Ωμέγα; .xm.Παρτε ενα τηλ τον Γιωργο (Αγγελοπουλο) κ συζητηστε για τις τιμες αναλογα με την ποσοτητα...
τηλ.2721023530
Οι τιμες για ΕΝΑ κουτι οπως τις συγκρατησα με μια μικρη επιφυλαξη, ειναι τα 31 γρ με aquilla 6 ευρω, 6,50 οι δυο τυποι των 32 γρ που βγαζει με G3000 κ Drago, 7 κ 7,5 τα 33αρια ΜΒ32 κ τα 34αρια Α1 του, 5,5 η δεκαδα τα διασπορας 40 γρ με ΜΒ36, 8,5 ευρω τα 36 γρ με ΜΒ36 και 11 τα 40αρια παλι με ΜΒ36...
Αυτο που μπορω να πω εγω ειναι οτι κανενα δεν υπολειπεται σε ποσοστητα πυριτιδας κ αποδιδουν πολυ καλα με δυσκολους καιρους...
Εντάξει είναι λίγο τσιμπημένες, αλλά αν το φυσίγγι γαζώνει τότε είναι λογικές.Τα 31γρ με 6€ είναι τα Ωμέγα; .xm.
Λογικές τιμές για μένα και ίσως ακριβές τιμές για κάποιους άλλους...
Μπιλ, τότε αυτό να ισχύει για όλους .Εντάξει είναι λίγο τσιμπημένες, αλλά αν το φυσίγγι γαζώνει τότε είναι λογικές.
Άμα κόβει και κάνα 0,5ε/κουτί στην 20αδα τότε είναι πάρα πολύ καλά!!!
Εδω σε εχω..alectoris extra light 28 gr το κιτρινο.Σημερα παρελαβα του Μητσακου τα extra light 28 και τα light 31. Αν δουλεψουν ωραια θα κανω φορτωτικη, γιατι τα lambro classic εσπασαν το φραγμα των 8,50 ευρω... Καποιος που εχει δοκιμασει τα extra light και light ας μας πει τη γνωμη του