Mafia Calabria
Moderator
Μάλλον εγώ θέλω γυαλιά Παύλο μπερδευτηκα με την συσκευασία.Kωνσταντινε κι εγω τα ψαχνω σαν τρελλος αυτο, νομιζω τα μονα που ερχονται Ελλαδα ειναι τα κλασσικα NIKE και αυτα νομιζω πως βλεπω εκτος κι αν θελω πλεον γυαλια
Μάλλον εγώ θέλω γυαλιά Παύλο μπερδευτηκα με την συσκευασία.Kωνσταντινε κι εγω τα ψαχνω σαν τρελλος αυτο, νομιζω τα μονα που ερχονται Ελλαδα ειναι τα κλασσικα NIKE και αυτα νομιζω πως βλεπω εκτος κι αν θελω πλεον γυαλια
Το speed(34gr) εχει πυριτιδα c7 ενω το percorso caccia(36gr) εχει tecna.Ποιες ειναι οι διαφορες αναμεσα στα nobel sport nspeed κ nobel sport caccia;εκτος απο τα γραμμαρια τι διαφορες εχουν μεταξυ τους;
Απο βυσμα;το ιδιο;απο ταχυτητες;Το speed(34gr) εχει πυριτιδα c7 ενω το percorso caccia(36gr) εχει tecna.
Η πυριτιδα c7 το speed και tecna το caccia.. ταχύτητα το speed κάπου στα 407.. εάν λες για το percorso caccia ειναι στα 422 εάν λες για το super νομίζω 425.. συγκεντρωτηρα όλα τον ίδιο αποσπομενου πάτου (andigelo)Ποιες ειναι οι διαφορες αναμεσα στα nobel sport nspeed κ nobel sport caccia;εκτος απο τα γραμμαρια τι διαφορες εχουν μεταξυ τους;
Να φανταστω το 36αρι λογο βαρους κ ταχυτητας εχει μεγαλυτερο αισθητο λακτισμα;Η πυριτιδα c7 το speed και tecna το caccia.. ταχύτητα το speed κάπου στα 407.. εάν λες για το percorso caccia ειναι στα 422 εάν λες για το super νομίζω 425.. συγκεντρωτηρα όλα τον ίδιο αποσπομενου πάτου (andigelo)
Είναι λίγο υποκειμενικό το θέμα λάκτισμα.. πιθανώς όμως να είναι λίγο πιο έντονο στα caccia..Να φανταστω το 36αρι λογο βαρους κ ταχυτητας εχει μεγαλυτερο αισθητο λακτισμα;
Σταματη 13,8€Γιάννη μια χάρη θέλω όταν μπορέσεις και ξαναπας. Σε τι τιμή δίνει τα premier; Ευχαριστώ
Ευχαριστώ φίλε μου να σαι καλάΣταματη 13,8€
Νικολα Χανια ειναι,τιμη για τα federal:Γιάννη στα Χανιά είναι το μαγαζί;
Πόσο δίνει το Hi brass load της Federal;
Γιάννη μου σε ευχαριστώ, δεν τις λες κακές σε σχέση με άλλους.Κωσταντινε τιμες cal 20.
Εγώ αγόρασα την προηγούμενη εβδομάδα μερικα και αυτά με Νο 7-8 εχουν συγκεντρωτηρα GT αν δεν κάνω λάθος και αυτά με Νο 8-9 Gualandi...οι παρτίδες είναι φετινές από ότι μου είπε αυτός στο κατάστημα!Πολλοι αναφερατε οτι ο Ναυπλιωτης εκανε αλλαγη στο euromix.Ποια ηταν αυτη;εχω ενα κουτακι,αλλα δεν ξερω αν ειναι απο τα παλια ή απο τα καινουρια
Euromix gm3 mezzo D20.. καψούλι 688 ..πράσινο όπως λες..Ανοιξα ενα euromix 7-8 κ βρηκα αυτα,ας μου πει για τον συγκεντρωτηρα,την πυριτιδα κ το καψουλι οποιος γνωριζει
το καψουλι απο μεσα ειναι πρασινο
Η πυριτιδα ειναι γκριζοπρασινη σαν ακονη κ με μετικους σβολους κ ο συγκεντρωτηρας δεν γραφει πουθενα τιποτα
Εδω ειναι το mezzo 30,ο συγκεντρωτηρας ειναι gualandi,το εγραφε απο κατω,τι πυριτιδα εχει;το καψουλι ειναι ιδιο με του euromix
Συμφωνώ με τον Γιώργο.Euromix gm3 mezzo D20.. καψούλι 688 ..πράσινο όπως λες..
Ακριβώς έτσι Γιάννη!!Συμφωνώ με τον Γιώργο.
Ο συγκεντρωτήρας στο euromix πρέπει να είναι ο giovanni,ενώ το mezzo έχει μεσόταπα gualandi biorientabile.