παντου το ριχνεις ,ειναι με τεκνα ,και το palombe το ιδιο.Απο ποσους βαθμους και κατω θα εριχνες τα super caccia?ρωταω για να ξερω αν χρειζομαι να παρω για τις πρωτες πρωινες ωρες που το κρυο ειναι εντονοτερο
παντου το ριχνεις ,ειναι με τεκνα ,και το palombe το ιδιο.Απο ποσους βαθμους και κατω θα εριχνες τα super caccia?ρωταω για να ξερω αν χρειζομαι να παρω για τις πρωτες πρωινες ωρες που το κρυο ειναι εντονοτερο
ευχαριστω, αρα δεν χρειαζομαι αλλα, εχω με tecna 36αρια Νο5,ειμαι καλυμενοςπαντου το ριχνεις ,ειναι με τεκνα ,και το palombe το ιδιο.
παρε και ενα με ν4ευχαριστω, αρα δεν χρειαζομαι αλλα, εχω με tecna 36αρια Νο5,ειμαι καλυμενος
εχω, 38αρι ν4 ,να σαι καλα, ευχαριστωπαρε και ενα με ν4
Άλεξ τα φώτα σουΘα ήθελα οποίος ξέρει να μου πει φυσιγγια με gualandi διασπορεα. Εκτός από το Λάμπρο το κίτρινο..
Σουπερ κηλΘα ήθελα οποίος ξέρει να μου πει φυσιγγια με gualandi διασπορεα. Εκτός από το Λάμπρο το κίτρινο..
Ότι άλλο βρεις από lambro (εκτός direct)Εκτός από το Λάμπρο το κίτρινο..
NSI Speed διασποράς 34γρ. με δυο νούμερα σκάγια, αξιόλογο.Θα ήθελα οποίος ξέρει να μου πει φυσιγγια με gualandi διασπορεα. Εκτός από το Λάμπρο το κίτρινο..
Με ελικοειδή είναι αυτό Γιάννη.Σουπερ κηλ
Γιατί κυνήγι τα θες?Θα ήθελα οποίος ξέρει να μου πει φυσιγγια με gualandi διασπορεα. Εκτός από το Λάμπρο το κίτρινο..
Πάρε το prestige nsi να σωθείςΜπεκάτσα και πέρδικα.
Αυτό που σου είπε ο Νίκος.Μπεκάτσα και πέρδικα.
Δημήτρη παρε ένα τσοκακι ραβδωτο μπριλευ η τζεμινι κ καθάρισες ειδικά αν τ θες για δικανο κούμπωσε ένα μαλοταπο 10αρι κ θ πάθεις τη πλάκα σ αρκει ν στρίψεις τη κάνη πάνω στη μπεκάτσα...Θα ήθελα οποίος ξέρει να μου πει φυσιγγια με gualandi διασπορεα. Εκτός από το Λάμπρο το κίτρινο..
Με καραμπίνα κυνηγάω Παναγιωτη. Θέλω ένα διασποράς να κρατάει μέτρα. Να μην ανοίγει σε κοντινή απόσταση.Δημήτρη παρε ένα τσοκακι ραβδωτο μπριλευ η τζεμινι κ καθάρισες ειδικά αν τ θες για δικανο κούμπωσε ένα μαλοταπο 10αρι κ θ πάθεις τη πλάκα σ αρκει ν στρίψεις τη κάνη πάνω στη μπεκάτσα...
Μπορεις επισης να δεις και αυτό...το οποίο, ο διασπορέας του, δίνει μέτρα όπως το θέλεις!!!Με καραμπίνα κυνηγάω Παναγιωτη. Θέλω ένα διασποράς να κρατάει μέτρα. Να μην ανοίγει σε κοντινή απόσταση.
Ναι με έλικαΜε ελικοειδή είναι αυτό Γιάννη.