τα gorilla τα εχω δουλεψει και εγω ζορικα φυσιγγια ποια ριχνεις εγω ειχα δοκιμασει τα μπλε και τα κοκκινα και τα δυο φωτια!Ποιο πολύ για τον πατέρα μου ασχολήθηκα,προσωπικά πλέον για ψιλά δουλεύω ή τα γιαννιωτικα ή του Ρουμελιώτη!
τα gorilla τα εχω δουλεψει και εγω ζορικα φυσιγγια ποια ριχνεις εγω ειχα δοκιμασει τα μπλε και τα κοκκινα και τα δυο φωτια!Ποιο πολύ για τον πατέρα μου ασχολήθηκα,προσωπικά πλέον για ψιλά δουλεύω ή τα γιαννιωτικα ή του Ρουμελιώτη!
Τα κόκκινα δουλεύω φουλ,πήρα και μερικά μπλε και αυτά φοβερά αλλά τα αγοράζω μόνο όταν βγαίνουν σε τιμές black fridayτα gorilla τα εχω δουλεψει και εγω ζορικα φυσιγγια ποια ριχνεις εγω ειχα δοκιμασει τα μπλε και τα κοκκινα και τα δυο φωτια!
Τα καλύτερα έχουν σταματήσει Θοδωρή όπως και το νιτρο που ήταν και αυτό κορυφαίο.Δεν ηπαρχουν κωστα αυτα πλεον εχω ψαξει παντου να τα βρω το εριχνα παλια φοβερο και χαμηλο λακτισμα για τα κυβικα του πολυ large φυσιγγι
https://www.kalkantzakos.com/Product/1052/premier-magnum-turkey-loads,-fusiggia-remingtonΔεν ηπαρχουν κωστα αυτα πλεον εχω ψαξει παντου να τα βρω το εριχνα παλια φοβερο και χαμηλο λακτισμα για τα κυβικα του πολυ large φυσιγγι
για πια φυσιγγια μιλας?αμα μιλας για τα λαμπρο τορντο 30γρ ,εγω δεν θα τα επερνα σε τετοιες θερμοκρασιες.Καλή χρονιά!!! Φυσίγγια γεμισμένα με D20 στα 30γρ μπορούν να είμαι αποδοτικά τέτοια εποχή στην βόρεια Ελλάδα που οι θερμοκρασίες είναι από αρκετά υπό το μηδέν μέχρι 2-3 βαθμούς κελσίου τις καλές μέρες το μεσημερι;
το εβγαζε και σε διαφανες καλυκα πολυ καλοτα παλια του στοκα πρεπει να ειναι!
Stokas max 40gr.... Λευκό κουτί αν θυμάμαι καλά.Καλημερα παιχτες μου, μου εδωσαν το παρακατω φυσιγγι, ξερεις κανεις ποιο ειναι?
Πολύ καλό φυσιγγι και με μηδενική ανακρουση για 40αρι .Καλημερα παιχτες μου, μου εδωσαν το παρακατω φυσιγγι, ξερεις κανεις ποιο ειναι?
Προσλαμβανεσε!τα παλια του στοκα πρεπει να ειναι!
Κάνεις δε θα σου πει με σιγουριά γιατί απλά ποτέ δε θα βρίσκεις την ίδια πυρίτιδα σε κάθε παρτίδα.τ αλλάζουν συνεχειακαλησπερα ξερει κανεις τι μπαρουτι εχει το rc4 serie oro?
Ρίξτα με όπλο που έχει θαλάμη 3"Προσλαμβανεσε!
Το χαρακτηριστικο των παλιων max ηταν η δυο τελειες αριστερα δεξια κ ο ηλιος πανω στο "χ"..
Max 33,35,40,50 ηταν ετσι..Το μονο που δεν ηταν ετσι(η δεν το εχω συναντησει)ηταν το παλιο max meteo..
Μετα εφυγαν αυτα κ την θεση τους πηρε μια..παπια πανω στο "max"..
Κ ενα max 33 20ετιας με τα ιδια "στοιχεια" γεμισμενο με την θρυλικη για πολλους τσιχλαδες nike..
Eιχα ριξει ενα κουτι απο αυτα πιτσιρικας αλλα δεν μπορω να θυμηθω αποτελεσματα..
Θα τα τιμησω μολις στρωσει ο καιρος..τσιχλες να βρω..