Γνώμες Φυσιγγίων Αρχείο

  • Thread starter Thread starter Evri15metri
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
i1.jpg

q1.jpg

w1.jpg

r1.jpg

e1.jpg

t1.jpg

Γνωρίζετε πια πυρίτιδα είναι;
αυτό λογικά είναι το elix 32gr think
και αυτό πολύ ακριβό πρέπει να το έχει για 32γρ
 
Καλησπέρα σας..να εκφράσω την γνώμη μου για τα rio 32 gr που δουλεύω εδώ και 15 ημέρες στο απογευματινό τσίχλας σε νούμερο 10...φοβερό φυσίγγια πολλή καλά σκοτωματα ακόμα και σε πιο μακρινές αποστάσεις 30 μέτρα με b 525. Με anaconda short στην μια κάννη και medium range στην άλλη...υπερευχαριστημενος με μικρή σχετικά ανάκρουση στο δίκανο....
 
Καλησπέρα σας. Αποφάσισα να "σφάξω" 3 φυσίγγια Lambro κυρίως για να δω αν όντως έχουν την ίδια πυρίτιδα όπως αναφέρουν (D20). Τα φυσίγγια είναι το MEZZO 32, το Tordo Anniversary 32gr και το TORDO 30. Για κάποιο λόγο ενώ έχω μείνει απίστευτα ικανοποιημένος από το δεύτερο με τα άλλα δύο κάτι δε μου πάει καλά. Αν εξαιρέσουμε τον κάλυκα στο MEZZO που ειναι διαφορετικός, και τη μισόταπα εννοείται, βρήκα τη μόνη διαφορά στα καψύλια. Μπορεί κάποιος γνώστης να με διαφωτίσει; (Βασικά πόσο ρόλο μπορεί να παίζουν στην ταχύτητα)
WDFp77W.jpg

dntKjyl.jpg
 
τι ηταν αυτο που δεν σου αρεσε?
Δεν τα έχω βρει μαζί τους στην προσκόπευση, γι'αυτό και η ερώτηση περί ταχύτητας. Βέβαια δεν έχω ρίξει κι ένα καράβι φυσίγγια από τα συγκεκριμένα αλλά 2 κουτάκια τα έχω ρίξει.
 
Status
Not open for further replies.
Back
Top