Και το ειδικο στοιχειο διασπορας ποιο ειναι???Ενα απλο μεσοταπο ειναι ,καμμια σχεση με το διασπορεα της bp
Και το ειδικο στοιχειο διασπορας ποιο ειναι???Ενα απλο μεσοταπο ειναι ,καμμια σχεση με το διασπορεα της bp
Όχι αδερφέ καμία σχέση με τον διασπορεα της b&p. Ένα μισόταπο είναι σαν το freeshot... όπως έγραψε παραπάνω και ο outlander...Για τα φυσίγγια Gorilla Shoots – Quail 31γρ αναφέρεται οτι εχουν ειδική τάπα:
Η ειδική πλαστική τάπα των φυσιγγίων Quail 31 gr λειτουργεί ως εξής: τα σκάγια που είναι έξω από το μικρό ποτηράκι της ειδικής τάπας δίνουν ανοικτή διάμετρο βολής σε κοντινές αποστάσεις ......
Είναι κάτι παρόμοιο με τα B&P MB DISPERSANTE 33gr ;
Έχει σφάξει κανείς κάποιο απο τα παραπάνω, να δούμε πως ειναι ακριβώς απο μέσα;
Έλα ντε! Αυτό αναρωτιέμαι κι εγώ.....Και το ειδικο στοιχειο διασπορας ποιο ειναι???
ελικοειδης διασπορεας..μιλαει με γριφους ο Γωγος..Έλα ντε! Αυτό αναρωτιέμαι κι εγώ.....
Μήπως τα έχει ανοίξει κανείς , να μας φύγει η απορία ....
Άρη, για το B&P MB DISPERSANTE βρήκα εικόνα στο site της B&P.Το μάρκετινγκ είναι σημαντικότερο από το ίδιο το προϊόν σε πολλές περιπτώσεις
τι εγηνε Αρη το ποιο ωραιο περιοδηκο που διαβαζα τοτε , ηταν το μοναδηκο περιοδηκο που ειχε σεταπ ιδιογωμοσης , και το μοναδηκο περιοδηκο που εκανε πληρης αναλυση τα φυσιγγια που δοκημαζε , με γραμμαρια σκαγιων , πυρητηδας , συγκρωτηρα , και μαρκα πυρητηδας , τα παντα χωρης να κρυβουν τιποτα , και βλητηκη αποδοση , και οχι μονο αυτο , και αλλα ωραια ειχεΈχω στο σπίτι Κώστα, το είχα δοκιμάσει παλιότερα για το περιοδικό... Ενα κλασσικό μισοταπο είναι, δεν είμαι σπιτι τώρα να σου ανεβάσω τη φώτο...
Παντως ήταν ωραίο φυσιγγι...
Τάσο έχει βγάλει και το NEO VELOX στην καινούρια συσκευασία....Εχει παρει κανεις τελευταια 3Α διασπορας στην καινουργια συσκευασια να μου πει αν γεμιζετε πλεον σε καλυκα fiocchi(πριν cheddite) οπως κ το "κανονικο" 3Α?
Αλέξανδρε, έριξες τελικά το RED HARE PAPER;Καινουργια παραλαβη για δοκιμη, το RED HARE PAPER το ειχα αποθημενο να το δοκιμασω
Βικτωρ, πώς πήγες με τις μάλλινες;
Εριξα καπου 5 φυσιγγια Κωστα, εχουν ενα πολυ περιεργο και ξερο κροτο, δεν τα εριξα βεβαια σε χαρτονι αλλα σε κατι μπουκαλια που ειχα βρει πεταμενα και δεν μου αρεσαν καθολου.Αλέξανδρε, έριξες τελικά το RED HARE PAPER;
Τι συμπεράσματα έβγαλες;
Βικτωρ, πώς πήγες με τις μάλλινες;
αυτο σημενει οτι εχουν δυβασηκη πυρητηδα , δεν ειναι κακο αυτοπολυ περιεργο και ξερο κροτο,
Και αλλα εχουν διβασικη Νικο αλλα δεν ακουγονται ετσι, εχουν πολυ περιεργο θορυβο που δεν μπορω να περιγραψω, γενικα δεν μου αρεσε καθολου σαν φυσιγγιαυτο σημενει οτι εχουν δυβασηκη πυρητηδα , δεν ειναι κακο αυτο
Ε μα λογικο μου ακουγετε...Και αλλα εχουν διβασικη Νικο αλλα δεν ακουγονται ετσι, εχουν πολυ περιεργο θορυβο που δεν μπορω να περιγραψω, γενικα δεν μου αρεσε καθολου σαν φυσιγγι
ο θορυβος πρεπει να ειναι σαν το θορυβο που κανει το ανοιγμα της σαμπανιας , γιατι και αυτη εχει ταπα απο φελο ομως , ετσυ κανουν τα φυσιγγια που φτιαχνω με ταπα και την S4 πυρητηδαΚαι αλλα εχουν διβασικη Νικο αλλα δεν ακουγονται ετσι, εχουν πολυ περιεργο θορυβο που δεν μπορω να περιγραψω, γενικα δεν μου αρεσε καθολου σαν φυσιγγι
Δεν ειναι 76 φιλε το κανονι αλλα 66, στειλε στοιχεια και στα στελνω την Τριτη, δεν εχω κανενα απολυτως προβλημα ετσι κι αλλιως χαμενα θα πανε...Ε μα λογικο μου ακουγετε...
Που εχει ξανακουστει κυνηγος με 76ποντο κανονι και xxxx long rarge τουφεκιες να καθετε να ριχνει χαρτινα..
Να μου τα φερεις να τα βαλω στο δικαννο να ακουστει μια γλυκια μελωδια.....
Δεν ειναι ηχος σαμπανιας Νικο αλλα αλλος ηχος πολυ περιεργος...εχω δοκιμασει nsi super felt και lambro feltro και δεν ακουγεται ετσι η τουφεκια.ο θορυβος πρεπει να ειναι σαν το θορυβο που κανει το ανοιγμα της σαμπανιας , γιατι και αυτη εχει ταπα απο φελο ομως , ετσυ κανουν τα φυσιγγια που φτιαχνω με ταπα και την S4 πυρητηδα