Καλοριχτα Γιαννη....ενα κ ενα ειναι..
Καλοριχτα Γιαννη, αυτο θα πει φορτωμα!Καλησπερα σας! Σήμερα παρέλαβα από τον Σαλαπατα 30 κουτάκια.αψογη εξυπηρέτηση,έβαλε οπως του ειπα σε ένα κιβώτιο 30 κουτάκια.μεταφορικα μέχρι Αθήνα δωρεάν,και Αθήνα-Χανιά πλήρωσα 4€!!!
Επισης σήμερα πηρα προς έκπληξη μου γιατι τα περίμενα την αλλη βδομάδα 60 κουτάκια Ρουμελιωτη sporting.μεταφορικα 12€ Πατρα-Χανιά! Να ευχαριστήσω και τον Ανδρέα για την άψογη εξυπηρέτηση.
Ρε φίλε επανάσταση ετοιμάζεις?καλοριχταΚαλησπερα σας! Σήμερα παρέλαβα από τον Σαλαπατα 30 κουτάκια.αψογη εξυπηρέτηση,έβαλε οπως του ειπα σε ένα κιβώτιο 30 κουτάκια.μεταφορικα μέχρι Αθήνα δωρεάν,και Αθήνα-Χανιά πλήρωσα 4€!!!
Επισης σήμερα πηρα προς έκπληξη μου γιατι τα περίμενα την αλλη βδομάδα 60 κουτάκια Ρουμελιωτη sporting.μεταφορικα 12€ Πατρα-Χανιά! Να ευχαριστήσω και τον Ανδρέα για την άψογη εξυπηρέτηση.
Ωρε τι εχει να γινει!!! ( το 34 αρι με αυτα τα λεφτα εκανες πολυ καλη επιλογη)Τιμές μαζί με μεταφορικα για Κρητη:
5,6€ Gorilla blue
6,1€ Gorilla tordo
6,1€ Gorilla 34
4,9€ Ρουμελιωτης sporting.
Καλοριχτα!!
Καλοριχτα Γιαννη....ενα κ ενα ειναι..
Ρε φίλε επανάσταση ετοιμάζεις?καλοριχτα
Ωρε τι εχει να γινει!!! ( το 34 αρι με αυτα τα λεφτα εκανες πολυ καλη επιλογη)
Ευχαριστώ παληκαρια!Καλόριχτα Γιάνναρε με πολλά σπασμένα δισκάκια και πολλά θηράματα στον σάκο!
Αξίζουν για "επένδυση"??? Εχου ακούσει οτι ειναι αξιόλογο φυσίγγι.Ευχαριστώ παληκαρια!
Ευριπιδη ήδη μου τσίμπησαν 35 κουτάκια sporting.αν ήταν κυνήγι θα μου τράκαραν και τα κυνηγετικά.
Κώστα το 34 έχει 206 formula πυριτιδα,την ίδια έχει και το blue 32 από οτι ειδα.
Τωρα ειδα οτι έβαλε και αυτά προσφορά.. με 0,10€ μεταφορικα για Χανιά το κουτάκι τα θεωρώ καλή αγορά.
Και εγω τα ίδια εχω ακούσει! Νομίζω ο Ευριπιδης τα είχε ρίξει και είχε πει καλα λογια.αλλα και ο Χάρης (hunter-Crete) έλεγε οτι ήταν πολυ καλα.Αξίζουν για "επένδυση"??? Εχου ακούσει οτι ειναι αξιόλογο φυσίγγι.
Καλόριχτα Γιάννη.Τα μπλε και το tordo που έριξα φέτος ήταν πολύ καλά.Καλησπερα σας! Σήμερα παρέλαβα από τον Σαλαπατα 30 κουτάκια.αψογη εξυπηρέτηση,έβαλε οπως του ειπα σε ένα κιβώτιο 30 κουτάκια.μεταφορικα μέχρι Αθήνα δωρεάν,και Αθήνα-Χανιά πλήρωσα 4€!!!
Εδω κάποια στοιχεία για το saga export 32.Αξίζουν για "επένδυση"??? Εχου ακούσει οτι ειναι αξιόλογο φυσίγγι.
Ευχαριστώ πολυ!Καλόριχτα Γιάννη.Τα μπλε και το tordo που έριξα φέτος ήταν πολύ καλά.
Ευχαριστώ Μύρο! Από το στόμα σου και στου Θεού το αυτί.Καλοριχτα Γιάννη!!
Φόρτωνε,του χρόνου θα μας φάνε οι τσίχλες!!
Πολύ ωραία Γιάννη. Ο καθείς που σέβεται τον εαυτό του ,πρέπει να έχει ένα μικρό στοκ 2500-3000 φυσιγγίων... Έτσι να βρίσκονται μωρέ αδερφέ ... Καλού κακού που λένε.Καλησπερα σας! Σήμερα παρέλαβα από τον Σαλαπατα 30 κουτάκια.αψογη εξυπηρέτηση,έβαλε οπως του ειπα σε ένα κιβώτιο 30 κουτάκια.μεταφορικα μέχρι Αθήνα δωρεάν,και Αθήνα-Χανιά πλήρωσα 4€!!!
Ωραίο φυσιγγι και σε καλή τιμή.μαλακο δε το λες αλλά είναι καλοΑξίζουν για "επένδυση"??? Εχου ακούσει οτι ειναι αξιόλογο φυσίγγι.
Γιάννη καλόριχτα να είναι.....Πολύ καλή η αγορά σου!! ΜΠΡΑΒΟ!!Καλησπερα σας! Σήμερα παρέλαβα από τον Σαλαπατα 30 κουτάκια.αψογη εξυπηρέτηση,έβαλε οπως του ειπα σε ένα κιβώτιο 30 κουτάκια.μεταφορικα μέχρι Αθήνα δωρεάν,και Αθήνα-Χανιά πλήρωσα 4€!!!
Καλοριχτα να είναι Γιανναρε. ......Καλησπερα σας! Σήμερα παρέλαβα από τον Σαλαπατα 30 κουτάκια.αψογη εξυπηρέτηση,έβαλε οπως του ειπα σε ένα κιβώτιο 30 κουτάκια.μεταφορικα μέχρι Αθήνα δωρεάν,και Αθήνα-Χανιά πλήρωσα 4€!!!
Ευριπίδη....!!Ρε φίλε επανάσταση ετοιμάζεις?καλοριχτα
Γιάννη καλόριχτα να είναι.....Πολύ καλή η αγορά σου!! ΜΠΡΑΒΟ!!
Σας ευχαριστώ!Καλοριχτα να είναι Γιανναρε. ......
Το ότι δεν είναι μαλακό δεν μ ενοχλεί καθόλου. Το προτιμώ σκλερο ναούμ!!!Άρκει ν αντέχει στις καιρικές συνθήκες (πάντα νορμάλ καταστάσεις συζητάμε οχι για ακραίες).Ωραίο φυσιγγι και σε καλή τιμή.μαλακο δε το λες αλλά είναι καλο
Ωραίος Γιάννη!!!Καλησπερα σας! Σήμερα παρέλαβα από τον Σαλαπατα 30 κουτάκια.αψογη εξυπηρέτηση,έβαλε οπως του ειπα σε ένα κιβώτιο 30 κουτάκια.μεταφορικα μέχρι Αθήνα δωρεάν,και Αθήνα-Χανιά πλήρωσα 4€!!!