Γιατι? Δεν εχεις σταθερο χερι?δεν τραβηξα κωστα δεν τα παω καλα με της φωτογραφιες
Γιατι? Δεν εχεις σταθερο χερι?δεν τραβηξα κωστα δεν τα παω καλα με της φωτογραφιες
Με την τεcna k s4 mallon oxıΓιατι? Δεν εχεις σταθερο χερι?
Και να μην τη βλέπαμε, αφού είναι της ΔΟΡΚΑΣ, η PSB-1 είναι.Καλημερα παιδια!! Αγορασα ενα κουτακι Dorkas διασπορας 32γρ. Νο.9...και εσφαξα ενα.... !!
Μεταλλο 12mm, διαμετρος σκαγιων 2.1mm, βαρος σκαγιων 31.68γρ. - 557 σκαγια, βαρος πυριτιδας 1.74γρ. Στρογγυλα, Γυαλισμενα, καθαρα σκαγια!! Ξερουμε ποια πυριτιδα ειναι αυτη?
Ευχαριστω!Και να μην τη βλέπαμε, αφού είναι της ΔΟΡΚΑΣ, η PSB-1 είναι.
οχι γιωργοΩραία σκάγια! Με ΜΕΤΠΛΑΣΤ γεμίζει;
Με τι σκαγια γεμιζει?οχι γιωργο
Το συνολικο του υψος, αν θυμαμαι καλα γυρω στο 37mm!Βύσμα Τζιοβάνι; Τι μηκος ειναι, 22 ή παραπάνω;
τι το θες αυτο μωρε μαριε!δεν σου κανει!Ξέρει κάποιος πλέον το club 36 gr με τι είναι γεμισμένο? Ισπανική η mb36?
Δν θέλω να σε πάρω στο λαιμό μου, αλλά έχω την εντύπωση πως είναι με ΜΒ36.....είχα σφάξει ένα κάποτε αλλά δν θυμάμαι ρε φίλε.Ξέρει κάποιος πλέον το club 36 gr με τι είναι γεμισμένο? Ισπανική η mb36?
Αστον να δοκιμαζει κ να μας λεει μωρε..τι το θες αυτο μωρε μαριε!δεν σου κανει!
Γεια σου ρε Τάσο, είσαι άρχοντας!Rottweil special 36..η πυριτιδα παρομοια (σε εμφανιση τουλαχιστον)με το waidmannseil αλλα με λιιιγο μικροτερα φυλλιδια..βυσμα το ιδιο..σαφως αρκετα φθηνοτερο το special 36..σαν αποδοση δεν ξερω γιατι δεν εχω ριξει αν κ τα εχω κατι χρονια..
View attachment 3369
Δυστηχως η ζυγαρια μου λειπει Στελιο για πιο ολοκληρωμενη παρουσιαση..ολο να παρω κ το αμελω..Γεια σου ρε Τάσο, είσαι άρχοντας!