Ήθελα να ήξερα τι τους είπες...Εγκρίθηκε το σχόλιο.
ΟΧΙ στην στείρωση όλων των ζώων συντροφιάς. Η στείρωση θα πρέπει να γίνει στοχευμένα σε αδέσποτα ζώα συντροφιάς (όπως θα έπρεπε να συμβαίνει τώρα). ΝΑΙ στην υποχρεωτική σήμανση όλων των ζώων συντροφιάς χρησιμοποιώντας ηλεκτρονικό τσιπ.Ήθελα να ήξερα τι τους είπες...
ΟΧΙ!Λογικό να φέρνετε τέτοια νομοσχέδια αφού αποστειρωμενοι πίσω από τα γραφεία σας συμβουλευεστε προέδρους ΜΚΟ που δεν μπορούν να ξεχωρίσουν το πεύκο από τον μαϊντανό και τα φυτοφάγα από τα σαρκοφάγα.Λογικο αφού η φυσιολατρία σας περιορίζεται στα 100m2 γρασίδι που πατάει το σκαρπινι σας."Κύριοι" της κυβέρνησης δεν γίνεται να προσεγγίσετε ένα θέμα μόνο με την γνώμη των συγγενών σας στις ΜΚΟ και του μπατζανακη νομοθέτη.Εχετε συμπεριλάβει τους κυνηγούς.Αυτους που παρέμειναν στην αποστειρωμενη πράσινη κοινωνία σας τροφοσυλλέκτες.Τα σκυλιά μας είναι παιδιά μας, ούτε εργασίας αλλά ούτε και συντροφιάς δεν χαρακτηρίζονται.Ειναι μέλη της οικογένειας μας.Σοβαρευτείτε και αποσύρετε αυτό το έκτρωμα.Ανοιξτε την συζήτηση με την μοναδική κοινότητα που ζεί στην Ελληνική ύπαιθρο και ξέρει καλύτερα την χλωρίδα και το ζωικό πλούτο.ΟΧΙ στην στείρωση όλων των ζώων συντροφιάς. Η στείρωση θα πρέπει να γίνει στοχευμένα σε αδέσποτα ζώα συντροφιάς (όπως θα έπρεπε να συμβαίνει τώρα). ΝΑΙ στην υποχρεωτική σήμανση όλων των ζώων συντροφιάς χρησιμοποιώντας ηλεκτρονικό τσιπ.
Αντιγραφή και το στέλνεις. Απλό! Πολύ!
Ακόμα περιμένω...Έχουν περάσει 4 ώρες...
Μην γραψεια πολλα και να μην εγκριθει3 αναρτήσεις καμια δεν ανεβηκε. Τι διάολο γινεται;
Εντάξει η πρώτη ήταν κάπως ,γιατι ξεκιναγε με το "αποφασιίζομε και διατάσομε την υποχρεωτική στείρωση.."
Οι αλλες δυο ομως που στάλθηκαν και με αλλο mail ;
Με μπανάρανε απο την ip ;
Σημερα θα δοκιμάσω απ τη δουλειά.
Ρε συ και εγώ τα ίδια τραβάω! και έχω γράψει κόσμια ( Π.Χ. τα κυνηγόσκυλα είναι ζώα εργασίας και όχι ζώα συντροφιάς ... όπως άλλα)3 αναρτήσεις καμια δεν ανεβηκε. Τι διάολο γινεται;
Εντάξει η πρώτη ήταν κάπως ,γιατι ξεκιναγε με το "αποφασιίζομε και διατάσομε την υποχρεωτική στείρωση.."
Οι αλλες δυο ομως που στάλθηκαν και με αλλο mail ;
Με μπανάρανε απο την ip ;
Σημερα θα δοκιμάσω απ τη δουλειά.
Ε μετα απο πολλές προσπαθειες , κατάφερα απο άλλον υπολογιστή -απ τη δουλεια- να περάσω αυτο που έγραψα.Ρε συ και εγώ τα ίδια τραβάω! και έχω γράψει κόσμια ( Π.Χ. τα κυνηγόσκυλα είναι ζώα εργασίας και όχι ζώα συντροφιάς ... όπως άλλα)