Με το μαλακό μη χαλάσουν και τις σχέσεις τους
Πρώτα από όλα τσιπάκι είσαι υποχρεωμένος να έχεις στον σκύλο σου από το 2012 ή 2013 που ψηφίστηκε ο νόμος. Ο αριθμός που έχει το τσιπάκι πρέπει να είναι γραμμένος στο βιβλιάριο του σκύλου και να είναι και δηλωμένος από τον κτηνίατρο στη νέα βάση που έχει δημιουργηθεί στο υπουργείο εσωτερικών πια.Καλησπέρα βοήθειστε με λίγο να καταλάβω γιατί ο κάθε ένας που μιλάω
μου λέει και κάτι διαφορετικό..Τωρα εχω ενα σκύλο ο οποίος είναι 12 χρονών και είναι τσιπαρισμενος. Από αυτόν τον σκύλο έχω 2 σκύλες 6 χρόνων που δεν τις έχω τσιπάκια μόνο τα βιβλιάρια με τα εμβόλια. Τι πρέπει να κάνω φέτος να τα στείρωσω που δεν θέλω να δώσω DNA που λένε η αν τους βάλω τζιπάκι θα είμαι καλυμμένος.?
Οκ οπότε πάω για τσιπάκι στις μικρές και για τα υπόλοιπα περιμένουμε. ΕυχαριστώΠρώτα από όλα τσιπάκι είσαι υποχρεωμένος να έχεις στον σκύλο σου από το 2012 ή 2013 που ψηφίστηκε ο νόμος. Ο αριθμός που έχει το τσιπάκι πρέπει να είναι γραμμένος στο βιβλιάριο του σκύλου και να είναι και δηλωμένος από τον κτηνίατρο στη νέα βάση που έχει δημιουργηθεί στο υπουργείο εσωτερικών πια.
Από κει και πέρα σύμφωνα με αυτό που λέει το καινούργιο νομοσχέδιο παρωδία το οποίο είχαν και το θράσος να το ονομάσουν "Αργος" πρέπει η να στείρωσης τον σκύλο σου ή να δώσεις δείγμα dna. Αυτή τη στιγμή όμως δεν κάνουμε ούτε το ένα ούτε το άλλο . Το νομοσχέδιο της πλάκας είναι στον αέρα ,ασχέτως με αυτό που ισχυρίζονται κάποιοι κυβερνητικοί.
Όμως με το τσιπάκι θα έχεις πρόβλημα σε τυχόν έλεγχο.
Τσιπακι γιατί τα βιβλιάρια καταργήθηκαν όλα θα φαίνονται στο τσιπακι.Οκ οπότε πάω για τσιπάκι στις μικρές και για τα υπόλοιπα περιμένουμε. Ευχαριστώ
Κλασική τεχνική χειραγώγησης του πλήθους , κυκλοφορεί και σε ανέκδοτο: Σε μία φυλακή σε ένα κελί για πέντε άτομα βάζουν 10. Όσο περνάει ο καιρός οι διαμαρτυρίες των φυλακισμένων αυξάνονται και μετά από ένα μήνα η φασαρία έχει γίνει αφόρητη . Λέει τότε ο Διευθυντής των φυλακών: βάλτε μέσα άλλους 10. Χαμός μέσα στο κελί φωνές διαμαρτυρίες πανικός . Τους αφήνουν σε αυτή την κατάσταση 15 μέρες και ο επικεφαλής των δεσμοφυλάκων μην αντέχοντας πάει στον Διευθυντή για να διαμαρτυρηθεί και αυτός καθώς η φασαρία ενοχλούσε και αυτούς . Του λέει ο Διευθυντής άστους ακόμα 5 μέρες και βγάλε τους 5 . Με το που βγαίνουν οι 5 από το κελί παλαμάκια από τους φυλακισμένους κλπ. Διαβάζεται και από το σημείο που μπαίνουν οι 20 στο κελί που ταιριάζει γάντι στην περίπτωσή μας.Βγείτε να πανηγυρίσετε τώρα.
Πραματευτάδες.
https://ihunt.gr/nomos-argos-meiosi...na-apo-135-se-40-eyro-mono-gia-toys-kynigoys/
Επι το λαϊκότερον καραγκιοζιλίκια !Βγείτε να πανηγυρίσετε τώρα.
Πραματευτάδες.
https://ihunt.gr/nomos-argos-meiosi...na-apo-135-se-40-eyro-mono-gia-toys-kynigoys/
πωληηη τσογλαναρια μιλαμεεεεε πανε να ψησουνε και τους κτηνιατρους με το πενηνταρακι η κουφαλεςςΕπι το λαϊκότερον καραγκιοζιλίκια !
Η πουστιά τους δεν εχει όρια. Απο την άλλη αύξησαν την αμοιβή των κτηνιάτρων στα 50 € για την λήψη dna
,ώστε να κανουν πίσω κι αυτοί.
Φτύσιμο δυο φορές .Αι σιχτίρ τσόγλανοι των υπουργείων !
Αυτοί έχουν μεταπτυχιακά στην πουστιά Σάκη.πωληηη τσογλαναρια μιλαμεεεεε πανε να ψησουνε και τους κτηνιατρους με το πενηνταρακι η κουφαλεςς
θα πεχτηηηη μεγαλο παζαρι και απο τον ΚΣΕ δεν ντρεπομαστε λεω εγωωωωω
Επιβεβαιώνω για τα αντικυνηγετικά σχόλια . Είναι πάρα πολλά σχεδόν 40% . Κάντε τον κόπο και μπέστε να γράψετε για να μην έχουν δικαιολογίεςΌχι ότι πολυπιστεύω στις διαβουλεύσεις,αλλά άφησα το σχόλιό μου.
Πιο πολύ, γιατί έχουν μπει,αντικυνηγοί και γράφουν τα δικά τους.
Εδώ είναι ο σύνδεσμος,για όποιον θέλει.