Έπρεπε να βάλεις και κάνα ντουφεκι με κάνα θυραμα και εσύΣυγχαρητήρια Χρύσανθε!!!
Με έφαγες για λίγο εγώ είχα την 7 φωτογραφία......

Έπρεπε να βάλεις και κάνα ντουφεκι με κάνα θυραμα και εσύΣυγχαρητήρια Χρύσανθε!!!
Με έφαγες για λίγο εγώ είχα την 7 φωτογραφία......
Αστο τωρα, του χρόνου πάλι....πως ψηφιζω , εμενα μου αρεσει η 12 κατη φωτογραφια , με το ρωσικο
Μπράβο αδελφέ!Ευχαριστω ολα τα παιδια για την ψηφο τους στην φωτο μου η οποια εχει κερδισει
Ομολογω οτι δεν το περιμενα γιατι δεν εχει ουτε θηραματα ουτε σκυλια μεσα
Ηταν μια πολυ ευχαριστη εκπληξη
Ειναι απο τις φωτο που βγαζω για εμενα και μου λεει πραγματα ακομη και πολλα χρονια μετα, με το δικο της τροπο.
φαινεται εχει ´´μιλησεί´´ σε πολυ κοσμο οπως μιλαει σε εμενα οταν την βλεπω
Σας ευχαριστω πολυ οσους την ψηφισατε και εκτιμω την εμπιστοσυνη σας
Ωραίο καρτέρι για φασαΛοιπόν... όταν κοιτούσα τις φώτο κατά 80% μπορούσα να καταλάβω τον "καλλιτέχνη" πίσω από αυτες.Πραγματικα δεν ήξερα τι γίνεται πίσω από την Ν6 γιατι δεν έχει κανένα στοιχείο παρά το ξεκάθαρο συναίσθημα.Ηταν μία από τις 3 επιλογές μου αλλά είχε και μία χιουμοριστική διαστροφή ταυτόχρονα στο μυαλό μου.Καποτε έβγαινε ο Λιακόπουλος κάθε μέρα σχεδόν και έλεγε για τα διαστημόπλοια των Λ. Ισχυριζόταν ότι φέρουν σύμβολα και Ελληνικά γράμματα.Σε μία εκπομπή οι ΑΜΑΝ είχαν δημοσιεύσει μια φωτογραφία με απτά στοιχεία.Η φώτο είναι δική μου βασισμένη ακριβώς στην πρωτότυπη...
View attachment 96364
Θέλει ένα διχτάκι παραλλαγής Χάρη.Ωραίο καρτέρι για φασα
Τασο Δεν θελω να σε στεναχωρησω αλλα εδω φωτογραφησες τα ρεσταΣυγχαρητήρια και από εμένα για τον νικητή...
Εδώ στιγμιότυπο ΠΡΙΝ την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων...;
ρε αυτά αποσύροντεΤασο Δεν θελω να σε στεναχωρησω αλλα εδω φωτογραφησες τα ρεστα
Η πληρωμη ηταν σε αλλο χρωμα
Αργησες λιγο στο κλικ του φακου![]()