Διαγωνισμός Φωτογραφίας HuntersLife

Ψηφίστε την καλύτερη φωτογραφία ! Οι φωτογραφίες βρίσκονται στις σελίδες 5 και 6

• 1

Votes: 10 9,0%
  • 2

Votes: 27 24,3%
  • 3

Votes: 22 19,8%
  • 4

Votes: 10 9,0%
  • 5

Votes: 17 15,3%
  • 6

Votes: 33 29,7%
  • 7

Votes: 29 26,1%
  • 8

Votes: 4 3,6%
  • 9

Votes: 15 13,5%
  • 10

Votes: 15 13,5%
  • 11

Votes: 14 12,6%
  • 12

Votes: 21 18,9%

• Total voters
    111
  • Poll closed .
Μπράβο στον νικητή.

Συγχαρητήρια σε όλους για τις πολύ ωραίες φωτογραφίες.
Είναι χάρισμα και τέχνη η φωτογραφία και κάποιοι είναι καλλιτέχνες.

Προσωπικά επέλεξα τις φωτό 2-3 και 7.

Και του χρόνου με υγεία και ωραίες φωτο.

Ευχαριστω ολα τα παιδια για την ψηφο τους στην φωτο μου η οποια εχει κερδισει

Ομολογω οτι δεν το περιμενα γιατι δεν εχει ουτε θηραματα ουτε σκυλια μεσα
Ηταν μια πολυ ευχαριστη εκπληξη

Ειναι απο τις φωτο που βγαζω για εμενα και μου λεει πραγματα ακομη και πολλα χρονια μετα, με το δικο της τροπο.

φαινεται εχει ´´μιλησεί´´ σε πολυ κοσμο οπως μιλαει σε εμενα οταν την βλεπω

Σας ευχαριστω πολυ οσους την ψηφισατε και εκτιμω την εμπιστοσυνη σας
Μπράβο αδελφέ!

Λοιπόν... όταν κοιτούσα τις φώτο κατά 80% μπορούσα να καταλάβω τον "καλλιτέχνη" πίσω από αυτες.Πραγματικα δεν ήξερα τι γίνεται πίσω από την Ν6 γιατι δεν έχει κανένα στοιχείο παρά το ξεκάθαρο συναίσθημα.Ηταν μία από τις 3 επιλογές μου αλλά είχε και μία χιουμοριστική διαστροφή ταυτόχρονα στο μυαλό μου.Καποτε έβγαινε ο Λιακόπουλος κάθε μέρα σχεδόν και έλεγε για τα διαστημόπλοια των Λ. Ισχυριζόταν ότι φέρουν σύμβολα και Ελληνικά γράμματα.Σε μία εκπομπή οι ΑΜΑΝ είχαν δημοσιεύσει μια φωτογραφία με απτά στοιχεία.Η φώτο είναι δική μου βασισμένη ακριβώς στην πρωτότυπη...
1000004387.jpg

Λοιπόν... όταν κοιτούσα τις φώτο κατά 80% μπορούσα να καταλάβω τον "καλλιτέχνη" πίσω από αυτες.Πραγματικα δεν ήξερα τι γίνεται πίσω από την Ν6 γιατι δεν έχει κανένα στοιχείο παρά το ξεκάθαρο συναίσθημα.Ηταν μία από τις 3 επιλογές μου αλλά είχε και μία χιουμοριστική διαστροφή ταυτόχρονα στο μυαλό μου.Καποτε έβγαινε ο Λιακόπουλος κάθε μέρα σχεδόν και έλεγε για τα διαστημόπλοια των Λ. Ισχυριζόταν ότι φέρουν σύμβολα και Ελληνικά γράμματα.Σε μία εκπομπή οι ΑΜΑΝ είχαν δημοσιεύσει μια φωτογραφία με απτά στοιχεία.Η φώτο είναι δική μου βασισμένη ακριβώς στην πρωτότυπη...
View attachment 96364
Ωραίο καρτέρι για φασα

Καλημερα παιδες
Σας ευχαριστω ολους ξεχωριστα για τις ευχες σας

Στο μυαλο μου οι φωτογραφιες πρεπει να αποτυπωνουν στιγμες και συναισθηματα

Βγαζω φωτο και τα θηραματα και τα σκυλια μου και τα παιδια και εμενα στις εξορμησεις μας αλλα αυτες ειναι για την οικογενεια

Βγαζω συχνα φωτο που δεν εχουν κανενα απο τα πιο πανω μεσα αλλα βαζω στοιχεια που θα κανουν το μυαλο μου οταν τις βλεπει να μην ξεχασει ποτε γιατι βγηκε η φωτο

Την διαλεξα γιατι πρωτον δεν προδιδε ποιος την εχει ανεβασει

Ηθελα αν θα την προτιμησει καποιος να γινει καθαρα για το τι προσδιδει και οχι για το ποιος την ανεβασε

Εαν γνωριζαν οι φιλοι οτι ηταν δικη μου ισως την ψηφιζε για αυτο το λογο και δεν το ηθελα

Ηθελα να δειξω και να περασω καποια μυνηματα χωρις απαραιτητα να παρω κατι
Γιαυτο ειπα οτι ηταν προς μεγαλη μου εκπληξη που κερδισε

Για την ιστορια

Η κουπα αυτη ειναι δωρο απο τα μικρα και την μαμα τους στην γιορτη του πατερα!
Μια απλη κουπα ειναι αλλα για μενα σημαινει πολλα

Οχι γιατι λεει ο καλυτερος κυνηγος!
(δεν υπαρχει τετοιος ορος!)

Αλλα γιατι λεει σαγαπαμε μπαμπα!

Τα φτερα της περδικας συμβολιζουν την καρπωση εκεινης της μερας που δεν ηταν καθολου συνηθισμενη

Ηταν μια μερα πολυ δυσκολη σε νεο τοπο και με πολυ ζεστη

Τα πουλια δεν εστεκαν στην φερμα και ο τόπος ηταν γεματος απο λαγοκυνηγους

Το πρωι ειχα συναντησει ενα πατερα με τον γιο του και τους ιχνηλατες τους να ψαχνουν ενα λαγο

Μας χωριζε ενα στενο αργακι και εψαχναν ενα λαγο χωρις αποτελεσμα

Τα σκυλια μου επιασαν την οσμη αλλα σεβομενος οτι ηταν πρωτοι εκει τους χαιρετισα τα μαζεψα και τραβηξα ψηλοτερα

Σε λιγο πιαστηκα σε ενα κοπαδι περδικες που τελικα ξεσηκωσε ο κουταβος και εφερε σε εμενα οπου ομως και αστοχησα

Το κοπαδι πηγε προς τους λαγοκυμηγους

Συνεχισα την πορεια μου χωρις μα παω πισω απο τα πουλια και χωρις αλλη συναντηση

Δεν μπορουσα να παω πισω απο το κοπαδι γιατι θα εμπαινα αναμεσα τιυς κατι που δεν μου αρεσει να κανω η να μου κανουν

Αργοτερα κατα το μεσημερι στην επιστροφη, περασα απο τα χαλασματα απο μια παλια εκκλησια προσκηνησα σταυρωσα τα ζωα μου και πλησιαζοντας το αυτοκινητο μου ξαναβρηκα τους λαγοκυνηγους

Ανοιξε το οπλο μαζεψα τα σκυλια μου και πιασαμε κουβεντα

Μου λεει ο πατερας
Φιλε μας ηρθαν κατι περδικες και βαρεσα την μια αλλα δεν την βρισκω
Του λεω εγω της σηκωσα απο μεσα τις ειδα οτι ηρθαν απο εδω αλλα δεν γυρισα για να μην σας χαλασω το κυνηγι

Μου λεει και το πρωι σε ειδαμε που ενω ειχες την οσμη την αφησες επειδη ειμαστεν πρωτοι εδω

Σε παρακαλω παμε να την βρεις;

Ευχαριστως του λεω και να την παρεις

Οχι μου λεει!!!
Εσυ θα παρεις την περδικα με ολη μου την καρδια

Ετσι εκεινη την μερα στο τελος της,μονος στο βουνο προς το απογευμα απολαυσα εναν καφε στην κουπα που μου θυμιζει τι εχω και ποσο αγαπω και με καρπωση στην φωτο τα πιο ομορφα φτερα της περδικας ωια να μου θυμιζει οτι σημασια δεν εχει συχνα ο αριθμος του θηραματος η αυτο καθ αυτο σαν αποτελεσμεσμα αλλα το τι περνουμε κυνηγοντας

Δεν ηθελα να βγαλω φωτο το πουλι αφου δεν το βαρεσα εγω!

Αλλα η φωτο μου θυμιζει οτι σεβασμος στο θηραμα και στον συναθρωπο σου δινει συχνα και θηραμα και ομορφες στιγμες με αξιες και συναισθηματα!

Συγχαρητήρια και από εμένα για τον νικητή...
Εδώ στιγμιότυπο ΠΡΙΝ την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων...;
Τασο Δεν θελω να σε στεναχωρησω αλλα εδω φωτογραφησες τα ρεστα

Η πληρωμη ηταν σε αλλο χρωμα .sarcastic.

Αργησες λιγο στο κλικ του φακου .sarcastic.

Attachments

• IMG_8210.jpeg
    IMG_8210.jpeg
    66,9 KB · Προβολές: 12
Back