Για μένα προσωπικά η όλη φασαρία δεν γίνεται για τα χρήματα. Γίνεται για το γεγονός ότι ένα άθλημα σαν το sporting που τόσα χρόνια φυτοζωούσε στην Ελλάδα και το στήριζαν μόνο οι κυνηγοί εν αγνοία τους πολλές φορές άρχισε να παρουσιάζει άνθιση. Οι κυνηγοί έφεραν και άλλους κυνηγούς, ταυτόχρονα το άθλημα τράβηξε και μία πληθώρα σκοπευτών και από άλλα αθλήματα (trap, skeet), άρχισαν να διοργανώνονται οι πρώτοι τοπικοί αγώνες και στο τέλος καθιερώθηκε και πανελλήνιο πρωτάθλημα. Μέχρι εκείνο το σημείο η ΣΚΟΕ παίζει να αγνοούσε και την ύπαρξή του γι' αυτό και δεν επέμενε κανείς για δελτία κτλ. Ξαφνικά το sporting όμως άρχισε να φέρνει τζίρο και τα τελευταία χρόνια πιστεύω ότι τείνει να υπερκαλύψει τα δύο ολυμπιακά αθλήματα. Αυτό φυσικά δεν πέρασε απαρατήρητο και από τους αετονύχηδες με τα γνωστά αποτελέσματα. Καταλαβαίνετε λοιπόν ότι δεν με χαλάνε ούτε τα εξτρά χρήματα, ούτε η τακτική των σκοπευτηρίων (που στην τελική είναι υποχρεωμένα να ακολουθήσουν οδηγίες). Με χαλάει αφάνταστα όμως η συμπεριφορά της ΣΚΟΕ.....όπου φυσάει το χρήμα εγώ πάω. Για μένα το θέμα θεωρείται λήξαν και του χρόνου πλέον θα δω αν θα μπορώ ή αν θα θέλω να προβώ σε ανανέωση της σκοπευτικής μου άδειας. Επίσης να θυμίσω σε όσους συναδέλφους ενδιαφέρονται για ΔΕΣΚ να έχουν κατά νου τους ότι αργεί κανένα μήνα, μπορεί και παραπάνω από όταν δώσει κανείς την αίτηση και τα χρήματα, (λόγω φόρτου εργασίας των γραφιάδων) οπότε ας το φροντίσουν έγκαιρα. Την καλημέρα μου σε όλους τους συναδέλφους και καλή μας τύχη.