"Δισκοπάθεια"

Κ εσυ δεν παιζεσαι ρε φιλε , το οπλο αρρωστια ριχνει ο τσαμπ , εχουν πεσει 5 πανεπιστημια να φτιαξουν εμβολιο για τον ιο που προκαλει το παρκουρ κ ακομα τιποτα
Πραγματικα ειναι απιστευτο το Parcours και το δικο του αν θυμαμαι ειναι με γαματα σκαλισματα πανω..μπιμπελο το ατιμο

Από πλάγιο σε o/u αλλάζεις σχετικά εύκολα .Απο O/U σε πλαγιόκαννο χλωμό έως σχεδόν αδύνατο
Λαμπη μαλλον το αντιθετο συμβαινει..απο σκοπευτικη εικονα σαν πιατο που σε βαζει ευκολα στο στοχο να πας σε μια λεπτη γραμμη το θεωρω οτι δυσκολευει..ενας γνωστος να παει απο πλαγιο σε καραμπινα περασαν 3 χρονια να το συνηθισει

Πού να ρίξεις και ....trap με πλάγιο.....και να φαντάζεσαι τον δίσκο για μπεκάτσα .my man. .my man. .hunter.
Δεν εχει τυχει ρε φιλε , η γνωμη μου ειναι αν το κοντακι ειναι σχεδον στα μετρα μου θα κανω ζημια παντου , μιλαω παντα γενικα , τι ποζε τι τσαγκρα τι καραμπινα τι πλαγιο ; αν το οπλο ριχνει οπου κοιταω κ εγω κοιταω τον στοχο ολα τα αλλα ειναι μηδεν

Δεν εχει τυχει ρε φιλε , η γνωμη μου ειναι αν το κοντακι ειναι σχεδον στα μετρα μου θα κανω ζημια παντου
Να σου στειλω το δικο μου ρε μητσο και τη τραγιασκα δωρο και καλτσα στο γονατο με φουντα ξερεις εγγλεζικια φαση

Λαμπη μαλλον το αντιθετο συμβαινει..απο σκοπευτικη εικονα σαν πιατο που σε βαζει ευκολα στο στοχο να πας σε μια λεπτη γραμμη το θεωρω οτι δυσκολευει..ενας γνωστος να παει απο πλαγιο σε καραμπινα περασαν 3 χρονια να το συνηθισει
Eσύ Μίλτο τόχεις δοκιμάσει ; Καί μόνο η οπτική των 2 καννών δεξιά- αριστερά σε αποσυντονίζει πλήρως .
Κι'αυτό απο ένα που ξεκίνησε να κυνηγά στα 16 με πλαγιόκαννο φίλε .

Eσύ Μίλτο τόχεις δοκιμάσει ; Καί μόνο η οπτική των 2 καννών δεξιά- αριστερά σε αποσυντονίζει πλήρως .
Κι'αυτό απο ένα που ξεκίνησε να κυνηγά στα 16 με πλαγιόκαννο φίλε .
Οχι να σου πω την αληθεια..απο οταν ξεκινησα το κυνηγι με καραμπινα ημουν και οταν πηρα και δικαννο ηταν ποζε..με πλαγιο εχω κυνηγησει αλλα δεν με ξενισε πολυ..μπορει να μην ειχα τις επιτυχιες που εχω με την καραμπινα αλλα κατσαμπλια δεν με ελεγες..πλαγιο μονο στα μπουκαριστα κυνηγια θα το προτιμουσα σαν σκεψη μου ειναι δυσκολο να κανω καρτερατες μακρινες βολες με πλαγιο

Ενας σκοπευτης που μ αρεσει να παρακολουθω ειναι και ο Husthwait και ωραια βιντεακια..κυκλοφορει και με ωραιο μωρο παντως
Εχει φαει πολυ ρασπα το χτενι βλεπω οσο και να κανει αμα δε σου μπενει του φερεσε αναλογος

Εχει φαει πολυ ρασπα το χτενι βλεπω οσο και να κανει αμα δε σου μπενει του φερεσε αναλογος
Τολη δεν νομιζω να πειραξε το κοντακι στο χτενι γιατι σε οσα βιντεο τον εχω δει δεν φαινεται..μαλλον ο φωτισμος σε μπερδευει..στην πιστολοειδη εχει κανει διογκωση παντως

Τολη δεν νομιζω να πειραξε το κοντακι στο χτενι γιατι σε οσα βιντεο τον εχω δει δεν φαινεται..μαλλον ο φωτισμος σε μπερδευει..στην πιστολοειδη εχει κανει διογκωση παντως
Στην εικωνα του βιντεο φενετε καθαρα φαγωσε την κορηφη του χτενιου

Μ
Ναι ετσι φαινεται οτι το χει φαει..αν δεν το δεις απο συγκεκριμενη γωνια δεν το καταλαβαινεις ευκολα
Μη νομιζεις οτι θα το λυπηθει οπως εμεις εχουμε ενα ποσο για οπλο το ιδιο και για αυτον οσο το λυπομαστε τοσο το λυπατε και αυτος εχω δει πορσε να γινετε μεσα της ποπης χειροτερα απο οτι εχω το νισσαν σε κυνηγετηκη περιοδο

Μ
Μη νομιζεις οτι θα το λυπηθει οπως εμεις εχουμε ενα ποσο για οπλο το ιδιο και για αυτον οσο το λυπομαστε τοσο το λυπατε και αυτος εχω δει πορσε να γινετε μεσα της ποπης χειροτερα απο οτι εχω το νισσαν σε κυνηγετηκη περιοδο
Καλα οτι δεν το λυπαται ειναι σιγουρο εξαλλου ο τυπος τα φυσαει ασε τις χορηγιες.

Ναι ετσι φαινεται οτι το χει φαει..αν δεν το δεις απο συγκεκριμενη γωνια δεν το καταλαβαινεις ευκολα
Και εγω στο mxs το έχω φάει.Σιγα μην το άφηνα να με φάει αυτό..Ρε ουστ ..τενεκέδες είναι όλα.. σε βοηθούν, αλλά απομυθοποιούνται Ο Λ Α όταν τα τουφεκίσεις.[/QUOTE]

Και εγω στο mxs το έχω φάει.Σιγα μην το άφηνα να με φάει αυτό..Ρε ουστ ..τενεκέδες είναι όλα.. σε βοηθούν, αλλά απομυθοποιούνται Ο Λ Α όταν τα τουφεκίσεις.
[/QUOTE]
Καλα σιγουρα αν σου κανει το δυσκολο δεν θα κατσεις να σκασεις οσο και να χει..το θεμα ειναι οτι το πληρωνεις αλλα θες να σου κανει τα κεφια..αλλα του Husthwait απ οσο το χω δει σε φωτο ειναι υπεροχο και ο ανθρωπος εκει που βλεπεις ενα οπλο μ...αρα βλεπεις και την μονωτικη στην πιστολοειδη και λες τι εκανε ο τυπος

Back