Και καλα κανεις...ποτε δεν ξερεις οταν βγαινεις στο βουνο!! Πραγματικα με εβαλες σε πειρασμο να παω να το αγορασω κ να το δοκιμασω!Ναι φιλε το γουσταρω πολυ αυτο το φυσιγγι κι ας μη κυνηγαω γουρουνια, εχω 4 στη ζωνη αχρειαστα να ειναι
Και καλα κανεις...ποτε δεν ξερεις οταν βγαινεις στο βουνο!! Πραγματικα με εβαλες σε πειρασμο να παω να το αγορασω κ να το δοκιμασω!Ναι φιλε το γουσταρω πολυ αυτο το φυσιγγι κι ας μη κυνηγαω γουρουνια, εχω 4 στη ζωνη αχρειαστα να ειναι
Με τι τσοκ Αλεξ;Καραμανιδης mg2 mag 10βολο 46 μετρα σε ανοξειδωτη λαμαρινα 2χιλ, εχει αρκετη δυναμη το φυσιγγι η λαμαρινα ειναι 36×39
View attachment 8652View attachment 8653
Με το gooseΜε τι τσοκ Αλεξ;
Βαρια οπλισμενος πας για περιστερια και εσυΝαι φιλε το γουσταρω πολυ αυτο το φυσιγγι κι ας μη κυνηγαω γουρουνια, εχω 4 στη ζωνη αχρειαστα να ειναι
Μπορει να μου επιτεθει ρε Αλεξ κανενα τριχωτο περιστερι που ξερεις;;;....Βαρια οπλισμενος πας για περιστερια και εσυ![]()
Ωραίος φιλαράκι η δοκιμή που ήθελα να δω χεχεΚαραμανιδης mg2 mag 10βολο 46 μετρα σε ανοξειδωτη λαμαρινα 2χιλ, εχει αρκετη δυναμη το φυσιγγι η λαμαρινα ειναι 36×39
View attachment 8652View attachment 8653
Εμενα το λες....Πρωτα βαζω στην εσωτερικη 3 27βολα και 3 9βολα καιΜπορει να μου επιτεθει ρε Αλεξ κανενα τριχωτο περιστερι που ξερεις;;;....![]()
Παρε ενα κουτι να δοκιμασεις ειναι τουμπανο το φυσιγγι, απο το nsi sp8 8βολο ειναι πιο γρηγορο και πιο δυνατοΩραίος φιλαράκι η δοκιμή που ήθελα να δω χεχε![]()
Αν είναι όντως πιο δυνατό όπως το λες θα το πάρω σε εμπιστεύομαι κιόλας γιατί έχεις μεράκι για δοκιμές κτλπΠαρε ενα κουτι να δοκιμασεις ειναι τουμπανο το φυσιγγι, απο το nsi sp8 8βολο ειναι πιο γρηγορο και πιο δυνατο
Το 10βολο το nsi ειναι πιο δυνατο απο το super kill Αλεξ?Παρε ενα κουτι να δοκιμασεις ειναι τουμπανο το φυσιγγι, απο το nsi sp8 8βολο ειναι πιο γρηγορο και πιο δυνατο
Κατα 99% το super ειναι πιο δυνατοΤο 10βολο το nsi ειναι πιο δυνατο απο το super kill Αλεξ?
Ε θα παω να το παρω το κουτακι! Ευχαριστω!Κατα 99% το super ειναι πιο δυνατο
Άλεξ έχεις δοκιμάσει και τα υπόλοιπα super kill εκτός από τα nickel;Κατα 99% το super ειναι πιο δυνατο
Εχω μερικα 8βολα της nsi Γιαννη και θα τα δοκιμασω στην ιδια λαμαρινα, ενα που εριξα σημερα παντως μου φανηκε πιο αργο απο το mg2.View attachment 8684δεν βρήκαν 8βολο κ αντεγραψα το σετ απ της nsi
Με MG2 καργα φορτωμένο ειναι πιο αργό, οχι κακο αλλα πιο αργόView attachment 8685
Το δικο μου τοσο έβγαλε στην ιδια δοσολογια, μου δην εδωσε αλλος που τα βρικε κ εκοψε. Εχει την ιδια ακριβός με το 10βολο mag. Έχω κ εγω ενδοιασμούς αν η sp8 στο 8βολο της nsi με αυτη που εχω εγω ειναι ίδια. Μεχρη να βρω ομως της nsi.....Εχω μερικα 8βολα της nsi Γιαννη και θα τα δοκιμασω στην ιδια λαμαρινα, ενα που εριξα σημερα παντως μου φανηκε πιο αργο απο το mg2.
Εισαι σιγουρος οτι βγαζει το 8βολο 9.15 με sp8 480m/s? Η nsi 440 το δινει παντως
Το super kill ειναι σε μαγκνουνμ καλυκα παντως αν παιζει ρολλοΤο δικο μου τοσο έβγαλε στην ιδια δοσολογια, μου δην εδωσε αλλος που τα βρικε κ εκοψε. Εχει την ιδια ακριβός με το 10βολο mag. Έχω κ εγω ενδοιασμούς αν η sp8 στο 8βολο της nsi με αυτη που εχω εγω ειναι ίδια. Μεχρη να βρω ομως της nsi.....
Οπως επισης δεν πιστευω το σουπερ κιλ να εχει την mg2 Εκεί που την φορτωσα εγώ
Εχεις link απο καποιο μαγαζί να τα δω μηπος κ βρεθουν μπροστα μου να τα πάρωΤο super kill ειναι σε μαγκνουνμ καλυκα παντως αν παιζει ρολλο
https://www.ehunter.gr/product/φυσιγγια-super-kill-vmax-mg2-10-b-nickel-magnum/Εχεις link απο καποιο μαγαζί να τα δω μηπος κ βρεθουν μπροστα μου να τα πάρω
Αυτο ειναι 10βολο 37γρ ενο το nsi 8βολο 36γρ κ τα δυο +2γρ μπαφερ