Δράμια - Μονόβολα Αρχείο

Status
Not open for further replies.
καθόλου άσχημη ιδέα, μπορώ να κάνω και κάποια άλλα ψώνια εκεί!;)
... και στην επστροφή - αν με αφήσουν να ξαναμπώ στην Ελλάδα - περνάω μιά βόλτα από Καβάλα για κυνήγι με τους κουμπάρους!
Έλα να πιούμε καφέ κοντοχωριανοι με τους κουμπάρους σου θα είμαστε λογικά.....
Όσο για ψώνια πάνω έχει ότι θες ;)

Έλα να πιούμε καφέ κοντοχωριανοι με τους κουμπάρους σου θα είμαστε λογικά.....
Όσο για ψώνια πάνω έχει ότι θες ;)
Ευχαρίστως! Αρχές Οκτωβρη κατεβαίνω Ελλάδα, τα υπόλοιπα με PM όταν είμαι στην πατρίδα

Δυστυχώς στον σύλλογο επιτρέπονται βολές με λειόκανο μέχρι 70μέτρα (αφού πάρεις το ΟΚ από τον υπεύθυνο, αλλοιώς μέχρι 50μ). Απλά μου έδωσε ένας φίλος περίπου 30 φυσίγγια την μέρα που είχα πάει για λίγη εξάσκηση σε IPSC, και έτσι τα δοκίμασα. Προσωπικά στο κυνήγι δεν ρίχνω ποτέ σε θήραμα με λειόκανο όταν είναι σε απόσταση πάνω από 40-50 μέτρα. Πέραν αυτού, με το κοντόκαννο Remington φαντάζομαι το βόλι θα χορεύει καλαματιανό μετά τα 50 μέτρα :)
Θοδωρή μια που ασχολησε με το σκοπευτήριο ( IPSC ) αν ξέρεις , μπορείς να μου πεις σε παρακαλώ με το compensator φορεμένο στο όπλο ρίχνεις και μονοβολα , και δράμια .

Δυστυχώς στον σύλλογο επιτρέπονται βολές με λειόκανο μέχρι 70μέτρα (αφού πάρεις το ΟΚ από τον υπεύθυνο, αλλοιώς μέχρι 50μ). Απλά μου έδωσε ένας φίλος περίπου 30 φυσίγγια την μέρα που είχα πάει για λίγη εξάσκηση σε IPSC, και έτσι τα δοκίμασα. Προσωπικά στο κυνήγι δεν ρίχνω ποτέ σε θήραμα με λειόκανο όταν είναι σε απόσταση πάνω από 40-50 μέτρα. Πέραν αυτού, με το κοντόκαννο Remington φαντάζομαι το βόλι θα χορεύει καλαματιανό μετά τα 50 μέτρα :)

Με το καλο ευχομαι να γυρισεις και να κυνηγησεις στην Ελλαδα....Εδω το ξερεις δεν επιτρεπονται τα
ραβδωτα.....αναγκαστηκα με λειοκανο θα κυνηγησεις.....και τι θα κανεις εαν το γουρουνι ειναι στα 60 - 70 μετρα ??
Δεν θα του ριξεις ? ? Εδω οι γουρουναδες μας ξαπλωνουν τα γουρουνια με απλες καννες και οπλα , σε πολυ
περισσοτερα απο τα 50 μετρα..... δεν ξερω γιατι λες οτι με την ρεμιγκτον θα χορευει καλαματιανο το βολι.
Απ'οτι ξερω η ρεμιγκτον η κοντοκανη φημιζεται για την slug καννη της.....και την ακριβεια που εχει.
Ολα αυτα χωρις ιχνος αντιπαραθεσης....συζητηση κανουμε....και για μετρα που ανεφερθηκα....ειναι για τις
δοκιμες που κανουμε εδω....αναλογα το στησιμο και το ειδος του μονοβολου που φτιαχνουμε. :)

lambro palla φίλε μου

Ναι Παναγιωτη σωστα τα λες φιλε μου !!!
Υπαρχουν πολυ καλα μονοβολα εμποριου......Το καλυτερο μονοβολο που εχω ριξει ειναι ιδιογομωσης....
με το βλημα του φιλου μου του Μαικ του ''μπουρλοτιερη''.....στημενο με αποσπωμενο πατο.....απολυτη
ευθυβολια και φβερη δυναμη κρουσης και διατρησης.....στα 70 μετρα που το δοκιμασα!!!!
Εαν βρω τις φωτο....θα τις ανεβασει για τον λογο του αληθες.... ο φιλος ο Παναγιωτης!!!! :)

Βουλγαρία που ειναι τα κυνηγομάγαζα; Εχουν ρούχα, αρβυλα κλπ;
Σε όλες τις πόλεις έχει
Συγκεκριμένα έχει 6 στο gotse delchev
2 στο sandaski
3 στο petrich
Αυτά τουλάχιστον έχω επισκεφτεί εγώ έχουν πολύ μεγάλη ποικιλία σε δράμια και μολύβια αλλά και σε αρβύλα και ρούχα πχ meindl που εδώ είχε 180-200 εκεί το βρήκα 130 γενικά έχουν Πολύ καλές τιμές......

benelli m2 Alex
Εγω τα εχω δοκιμασει κ τα δυο.......με benelli m2 και 2 τσοκ το B&P στα 40μ παει κεντρο....και στα 70μ μια αποκλιση στα 5 περιπου εκατοστα....με το 2 τσοκ οι δοκιμες......ναι ξερω σφιχτο το τσοκ αλλα δοκιμασαμε για να ξερουμε πως παει σε περιπτωση που χρειαστει να ριξει το μονοβολο

Εγω τα εχω δοκιμασει κ τα δυο.......με benelli m2 και 2 τσοκ το B&P στα 40μ παει κεντρο....και στα 70μ μια αποκλιση στα 5 περιπου εκατοστα....με το 2 τσοκ οι δοκιμες......ναι ξερω σφιχτο το τσοκ αλλα δοκιμασαμε για να ξερουμε πως παει σε περιπτωση που χρειαστει να ριξει το μονοβολο
Alex να είσαι καλά φίλε και σε ευχαριστω .shake hands. πάρα πολύ για τη βοήθεια .

Σε όλες τις πόλεις έχει
Συγκεκριμένα έχει 6 στο gotse delchev
2 στο sandaski
3 στο petrich
Αυτά τουλάχιστον έχω επισκεφτεί εγώ έχουν πολύ μεγάλη ποικιλία σε δράμια και μολύβια αλλά και σε αρβύλα και ρούχα πχ meindl που εδώ είχε 180-200 εκεί το βρήκα 130 γενικά έχουν Πολύ καλές τιμές......
Τέλη μπορείς να φέρεις όμως φυσίγγια από εκεί , με το τελωνείο τι γίνετε , σε αφήνουν να περάσεις πυρομαχικά ?

Τπτ ρε φιλε......να πω ομως οτι με την montefeltro και το full μου πηγε καλα τα lambro palla .think.
Alex και παλι σε ευχαριστω φίλε , πιστεύω πως είναι πολύ κοντά το ένα με το άλλο . Ξέρω ότι το pala το ρίχνεις και με φουλ τσοκ , το ιταλικό δεν ήξερα αν μπορείς να το ρίξεις με πιο σφιχτό τσοκ από τριάρι , και πως θα συμπεριφερθει .

Τέλη μπορείς να φέρεις όμως φυσίγγια από εκεί , με το τελωνείο τι γίνετε , σε αφήνουν να περάσεις πυρομαχικά ?
Δεν γνωρίζω φαντάζομαι όμως θα θέλει κάποια σχετική άδεια για την εισαγωγή τους......

Alex και παλι σε ευχαριστω φίλε , πιστεύω πως είναι πολύ κοντά το ένα με το άλλο . Ξέρω ότι το pala το ρίχνεις και με φουλ τσοκ , το ιταλικό δεν ήξερα αν μπορείς να το ρίξεις με πιο σφιχτό τσοκ από τριάρι , και πως θα συμπεριφερθει .
B&P εχω ριξει αρκετες 10αδες.(δοκιμες)....και με την beretta που εχει full σταθερο......και το παει πολυ καλα

Status
Not open for further replies.
Back