Τέλη είναι ασφαλή αυτά? Ποιος τά φτιάχνει? Ξέρουμε πίεσης?
Τέλη είναι ασφαλή αυτά? Ποιος τά φτιάχνει? Ξέρουμε πίεσης?
Και μένα είχε φύγει μαζί με τα πλαστικά το κέλυφος δηλαδή σε χαρτόνι το είδαΩ ναι....
Χαχαχα εγώ τα ρίχνω πάντως και ο πατέρας μου εδώ και 15 χρόνια περίπου και no problem όπως και οι περισσότεροι που ξέρω.......Τοσα εκατομυρια μυγες , δεν μπορει να κανουν λαθος
Φαε λοιπον και συ σκατα
Εγω εννοω ολο το πλαστικο του καλυκα οχι το περιβλημα.....Και μένα είχε φύγει μαζί με τα πλαστικά το κέλυφος δηλαδή σε χαρτόνι το είδα
Όλο μαζί είναι το σωστο για να μείνει επιτόπου το καπρι κι αν φύγει και η κάνη ακόμα καλύτεραΕγω εννοω ολο το πλαστικο του καλυκα οχι το περιβλημα.....
Τα sonik ειναι ελεγμενα για πιεσειςΚαι τα δύο τα ρίχνουμε καιρό ειδικά τα ΑΤ χρόνια
Τα Σόνικ τα φτιάχνουν στην Δράμα
Τα ΑΤ είναι της sigma 3 international
Σε πιέσεις δεν ξέρω πόσες έχουν αλλά σε θέμα κλώτσημα το ΑΤ έχει πιο πολύ άρα λογικά και πιέσεις παραπάνω πάντως και τα δύο τρομερά ειδικά τα Σόνικ που έβαλα φωτό παραπάνω στα 100+(120-130 ήταν )αλλά λέω τόσο για να είμαι μέσα σίγουρα έσπασε πλευρά από κάπρο τα κόκαλα έτσι λίγο πριν το έριχνε ένας μπάρμπας στα 30-35 μέτρα Ρεμί και το έκανε αέρα όλα στο δέρμα....
Αν εχεις τσοκ σταθερο κυλινδρο και ψαχνεις 9βολο για μεγαλυτερες αποστασεις νομιζω ειναι μονοδρομος. Δεν γνωριζω να σου πω για διατρηση, δεν κυνηγαω γουρουνια αυτα θα μας τα πει ενας συναδελφος που τα εχει κυνηγησει. Με τη mossberg μου στα 30 μετρα ανοιγουν μονο μια πιθαμη.Για τα φεντεραλ τα εννιάβολα απλα με flight control τι άποψη έχετε;
Κοιτα μην σου δωσουν Tactical 8βολα ή 9βολα αντι για τα κανονικα 9βολα......εχει τυχει σε φιλο μου....δυστυχως δεν τα εχω δοκιμασει....Για τα φεντεραλ τα εννιάβολα απλα με flight control τι άποψη έχετε;
Να ρωτησω.....το 2ο απο δεξια πρεπει να ειναι Ιταλικο??,...το Remington απο ποτε ειναι?.....μου κανουν εντυπωση τα γραμματα που ειναι εντυπωμενα...Έχω και τον γιο μου να κάνει διακόσμηση δωματίου ...
Ναι ... Δεν έχω ρίξει κανένα ακόμα. Φίλος λέει ότι καλά είναι δεν έχει ρίξει όμως μακρυά.Να ρωτησω.....το 2ο απο δεξια πρεπει να ειναι Ιταλικο??,...το Remington απο ποτε ειναι?.....μου κανουν εντυπωση τα γραμματα που ειναι εντυπωμενα...
Παρολο που ο πατερας μου απο το 1980 εριχνε μονο remington.....δεν τα εχω ξαναδει.....Ναι ... Δεν έχω ρίξει κανένα ακόμα. Φίλος λέει ότι καλά είναι δεν έχει ρίξει όμως μακρυά.
Rem προ αμνημονεύτων χρόνων .... Δεν θυμάμαι. Μπαγιάτικα ...
Δεν είναι τόσο παλιά .,... ΑχαχαχαχΠαρολο που ο πατερας μου απο το 1980 εριχνε μονο remington.....δεν τα εχω ξαναδει.....
10,5€ ... Άρα είναι της εποχής των ευρώ !!!!Παρολο που ο πατερας μου απο το 1980 εριχνε μονο remington.....δεν τα εχω ξαναδει.....
Αυτά τα ρεμινγκτον κοιτάξτε τα με μεγάλη προσοχή.. Κυκλοφορούν πολλά μουφα.. Ειδικά έτσι όπως φαίνονται στη φώτο δεν αποκλείεται κιόλας.. Δοκιμή πριν μπουν στη θαλαμη.Έχω και τον γιο μου να κάνει διακόσμηση δωματίου ...
Για ελάφια καλά είναι.. Για γουρούνια δυστυχώς δεν κάνουν.. Μικρές μπίλιες, χαμηλή ταχύτητα.. Υπάρχουν άλλα πολύ πολύ ανώτερα.Για τα φεντεραλ τα εννιάβολα απλα με flight control τι άποψη έχετε;
Όπως;Για ελάφια καλά είναι.. Για γουρούνια δυστυχώς δεν κάνουν.. Μικρές μπίλιες, χαμηλή ταχύτητα.. Υπάρχουν άλλα πολύ πολύ ανώτερα.