gvp9000
Banned
Σιγά μην πέρναγαν ...γουρούνι είπαν οι γουρουναδες 90 χωρίς κεφάλι δερμα εντόσθια.. ο αλλος που έριξε μπίλιες ήταν 40 βήματα και έμειναν στο δέρμα..
Σιγά μην πέρναγαν ...γουρούνι είπαν οι γουρουναδες 90 χωρίς κεφάλι δερμα εντόσθια.. ο αλλος που έριξε μπίλιες ήταν 40 βήματα και έμειναν στο δέρμα..
Κομμάτια πέτρας ίσως ... μπορεί και κομμάτι από την μπίλιαΣτο ντενεκι 30 βήματα...
Βrenneke ή foster από εμένα.δεν ξέρω αιχμές φταίνε δεν φταίνε τέλος τα παλα για μενα
Δεν ασχολούμαι τωρα πειρα τα ρεμ τέλος αν τα ρίξω φέτος έχει καλός.. αν βγουν μπροστά έχει καλός.Κομμάτια πέτρας ίσως ... μπορεί και κομμάτι από την μπίλια
Βrenneke ή foster από εμένα.
Δες μόνο για ευθυβολία ...
Πασαλος Ήτα είναι έτσι είναι όλοι που πιάνει η ούγια απλά είναι στο πλάιΤην τρύπα δεν την είδες αχαχααχαχχα
Τι να πάθει ο πάσσαλος ? Κοίτα πάχος που έχει.
Τι είναι UPN ;;; (πι δηλαδή) ... δεν μπορώ να καταλάβω ...
View attachment 32371
Αν είναι διατομή IPE είναι μασίφ χάλυβας.Πασαλος Ήτα είναι έτσι είναι όλοι που πιάνει η ούγια απλά είναι στο πλάι
Ναι είναι πολύ χοντρό τι να πάθει... για να δω πως παει εριξα και έσκασε πάνω και μόνο έμεινε μόλυβδος ούτε καν το σημάδεψεΑν είναι διατομή IPE είναι μασίφ χάλυβας.
Έτσι γίνεται ...Ναι είναι πολύ χοντρό τι να πάθει... για να δω πως παει εριξα και έσκασε πάνω και μόνο έμεινε μόλυβδος ούτε καν το σημάδεψε
Δεν ξέρω..Πόσα χιλιοστά είναι το πάχος που σου δείχνω ;
Βέβαια για σίγουρα αποτελέσματα υπάρχει και αυτό (αστείο...)
View attachment 32372
Αυτά φέρτα να τα ρίξω στα παπιά.Πόσα χιλιοστά είναι το πάχος που σου δείχνω ;
Βέβαια για σίγουρα αποτελέσματα υπάρχει και αυτό (αστείο...)
View attachment 32372
Για δες μια βλητικη δοκιμές ποιο παει καλύτερα τσοκ εχω βάλει φωτογραφίες.Έτσι γίνεται ...
Που ?Για δες μια βλητικη δοκιμές ποιο παει καλύτερα τσοκ εχω βάλει φωτογραφίες.
Για περδικα με μαλλινη 50μ 4τσοκ δςν θα βρω σκάει χαχαχαχαΠου ?
Στηριγμένο όπλο και βολές στα 50μ.
Όποιο έχει την καλύτερη "συγκέντρωση" (γκρουπ) αυτό να προτιμήσεις.
Εγώ αυτό κάνω.
Ουτε ευθυβολο είναι..Επίσης μην χρησιμοποιείς τέτοια ... ή τέλος πάντων αυτή είναι η συμβουλή μου ...
Τα θεωρώ πιο επικίνδυνα από τα μολύβδινα από άποψη σπασιμάτων και εξοστρακισμών ...
View attachment 32378
View attachment 32380