Γιώργο η πυρίτιδα αν δεν κάνω λάθος είναι τεκνα1444fps-440m/s το δίνει η nsi
Πυριτιδα sp8
Γιώργο η πυρίτιδα αν δεν κάνω λάθος είναι τεκνα1444fps-440m/s το δίνει η nsi
Πυριτιδα sp8
Το έχει πάντως το λαθάκι του ... Στο 0.36' - 0.41' που θέλει να δείξει το μήκος του κάλυκα, γράφει 76 mm, ενώ με τις γραμμούλες το σημειώνει στο κλειστό φυσίγγιο !!!!! Θα μου πείτε: "σιγά τα ωά, ψιλολεπτομέρεια, όλοι ξέρουμε τι σημαίνει κάλυκας 76mm ή 3" ή magnum" ... Ναι, αλλά, δεν παύει να είναι ένα λάθος, που δεν δικαιολογείται ειδικά στο συγκεκριμένο άτομο, και σ'ένα βίντεο που θέλουν να είναι και να φαίνεται προσεγμένη και ποιοτική δουλειά !!!Ποιοτική δουλειά.
Κ στον καταλογο του εδω αντιπρωσοπου tecna γραφειγιατί στο βίντεο όχι μόνο γράφει Tecna, αλλά και φαίνεται μάλλον για Tecna !!!
Απο της καλυτερες δραμιαρες φετος φοβερο φυσιγγι,μπραβο στην nobel sport ισαξιο με τα αμερικανικα.Ποιοτική δουλειά.
Πολυ καλο φυσιγγι! Το εχω δοκιμασει με Beretta A300 (παλια), Browning Auto-5, Full Choke και τα δυο και εχουν πολυ σφιχτες κατανομες (τυπου Remington) και ενας φιλος με Beretta A390 Full τα χρησιμοποιει σχεδον αποκλειστικα και βαρεσε πολλα γουρουνια μαζι τους!Απο της καλυτερες δραμιαρες φετος φοβερο φυσιγγι,μπραβο στην nobel sport ισαξιο με τα αμερικανικα.
Εχω "σφαξει" ενα και θα το βγαλω φωτο να το δειτε και εσεις που εχετε εμπειρια!Πολυ καλο φυσιγγι! Το εχω δοκιμασει με Beretta A300 (παλια), Browning Auto-5, Full Choke και τα δυο και εχουν πολυ σφιχτες κατανομες (τυπου Remington) και ενας φιλος με Beretta A390 Full τα χρησιμοποιει σχεδον αποκλειστικα και βαρεσε πολλα γουρουνια μαζι τους!
Καλησπερα! Μονο μεσω site ανεβαζω φωτο?Εχω "σφαξει" ενα και θα το βγαλω φωτο να το δειτε και εσεις που εχετε εμπειρια!
https://www.hunterslife.gr/forums/threads/Ανέβασμα-Φωτογραφίας.35/Καλησπερα! Μονο μεσω site ανεβαζω φωτο?
Ενω βρισκω τις φωτο στο google στο παραπανω μηνυμα βγαζει μονο IMG????? Κατι κανω λαθος...
Ενω βρισκω τις φωτο στο google στο παραπανω μηνυμα βγαζει μονο IMG????? Κατι κανω λαθος...
http://imgur.com/a/2K9bVCs εδω φαινονται τα 10βολα NOBEL SPORT τα οποια εχουν εξωτερικο μεταλλο 23mm, διαμετρος σφαιριδιων 9.1mm, βαρος σφαιριδιων 4.36γρ. Το καθενα - Buffer 3γρ.!Καλησπερα! Μονο μεσω site ανεβαζω φωτο?
Ευχαριστω φιλε μου! Οποτε να γραψω εκει απο κατω κ τα χαρακτηριστικα.Ναι μια χαρά
Εδω παιδια βαζω και αλλο ενα καλο φυσιγγι, Δ. ΥΨΗΛΟΣ 10βολο Μεταλλο 16mm, διαμ.σφαιριδιου 8.65mm, βαρος σφαιριδιου 3,76γρ.,βαρος πυριτιδας 3.04γρ.,τα 6 δραμια εντος του συγκεντρωτηρα- Καλυκας 70mm. Φιλος το χρησιμοποιει φανατικα με 3 choke και beretta a391 tecknys με μεγαλη επιτυχια! Μηπως γνωριζετε ποια πυριτιδα ειναι?Εχω "σφαξει" ενα και θα το βγαλω φωτο να το δειτε και εσεις που εχετε εμπειρια!
Εχω "σφαξει" ενα και θα το βγαλω φωτο να το δειτε και εσεις που εχετε εμπειρια!
Εδω παιδια βαζω και αλλο ενα καλο φυσιγγι, Δ. ΥΨΗΛΟΣ 10βολο Μεταλλο 16mm, διαμ.σφαιριδιου 8.65mm, βαρος σφαιριδιου 3,76γρ.,βαρος πυριτιδας 3.04γρ.,τα 6 δραμια εντος του συγκεντρωτηρα- Καλυκας 70mm. Φιλος το χρησιμοποιει φανατικα με 3 choke και beretta a391 tecknys με μεγαλη επιτυχια! Μηπως γνωριζετε ποια πυριτιδα ειναι?
https://m.imgur.com/a/dRccnGI
Τι εννοεις φουσκωμενη φιλε μου?Μάλλον m92s αρκετά φουσκωμένη καψουλι 616 και συγκεντρωτηρας αν βλέπω καλά sg14
Το εχω βαλει πιο πανω απο το Υψηλο!Καλυκας fiocchi 12/76 με 616 καψουλι
3.00 γρ M92S X 10/ βολο (11/0 -8.60mm) 37.5 γρ.
Συγκεντρωτηρας gualandi 14
Alex αν μπορεις βαλε και φωτο το NSI 10 βολο