Δράμια - Μονόβολα Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Κανενα σεταπ δεν εχει LB6 Στεφανε....Δεν δουλευουν τα 12/0 με βυσμα...Οτι δοκιμασα σε βυσμα
σκορπισε .
Δυο μονο δοκιμασα με βυσμα....και τα ειδα ολα !!!
Νικο το 12βολο της winchester το εχεις δοκιμάσει να δεις ποσο ειναι η διαφορα με το δικο σου;

Νικο το 12βολο της winchester το εχεις δοκιμάσει να δεις ποσο ειναι η διαφορα με το δικο σου;

Οχι φιλε μου !!! Ιδεα δεν εχω απο εμπορικα....Ουτε που με ενδιαφερει...μην το ''δεις'' σαν εγωισμο αυτο...
Αλλα ο μονοδικος ανταγωνιστης μου ειναι ο στοχος ....ο ταχογραφος....και ο εαυτος μου !!!

ΥΓ. Καποιος φιλος θα το εχει δοκιμασει...θα μας πει εντυπωσεις ΕΑΝ θελει !!!

Οχι φιλε μου !!! Ιδεα δεν εχω απο εμπορικα....Ουτε που με ενδιαφερει...μην το ''δεις'' σαν εγωισμο αυτο...
Αλλα ο μονοδικος ανταγωνιστης μου ειναι ο στοχος ....ο ταχογραφος....και ο εαυτος μου !!!

Το ερωτημα Νικο το εθεσα καλοπιστα και δεν υπονοει οτιδηποτε με αισθημα εγωισμου διοτι κανεις προσπαθεια και εγω προσωπικα περνω σαν μετρο τις αποτυπωσεις που εχεις παρουσιάσει σαν μετρο στις προσωπικες δοκιμες μου με τα εμπορικα να ξέρεις .Επειδη καποιοι απο εμας δεν εχουμε την δυνατότητα να φτιαξουμε τετοιο φυσιγγιο που μας παρουσιαζεις αλλα κραταω την εικονα σου και οταν ερθει ο Σεπτεμβριος θα το δοκιμασω εγω προσωπικα.Ομως οφειλω να σου πω ενα ΕΥΓΕ για αλλη μια φορα.

Παιδιά έχω ρίξει 2 ...
Το πρώτο δεν θυμάμαι τι ήταν :) Remington 10p 3" ή Win 10p 3" στα 35-40μ περίπου σε μια παλέτα περίπου 1.3χ1.3 νομίζω είχα βρει όλα τα βόλια πάνω της :)

Το δεύτερο ήταν σίγουρα Win 10p 3" στα περίπου τόσα μέτρα και μπήκαν τα 9 βόλια σε μια πέτρα περίπου 1μ διάμετρο.
Ούτε τα τσοκ δεν θυμάμαι ... 3* ή το LM ...

Σας φώτισα τώρα, αχαχαχαχα αλλά οι κανονικές δοκιμές δραμιών θα γίνουν τον Αύγουστο, να είμαστε καλά ...

Παναγιώτη βρες καμιά δοκιμή στο yt ... έχει αρκετές ...
Εδω το hoghammer με mod

Το ερωτημα Νικο το εθεσα καλοπιστα και δεν υπονοει οτιδηποτε με αισθημα εγωισμου διοτι κανεις προσπαθεια και εγω προσωπικα περνω σαν μετρο τις αποτυπωσεις που εχεις παρουσιάσει σαν μετρο στις προσωπικες δοκιμες μου με τα εμπορικα να ξέρεις .Επειδη καποιοι απο εμας δεν εχουμε την δυνατότητα να φτιαξουμε τετοιο φυσιγγιο που μας παρουσιαζεις αλλα κραταω την εικονα σου και οταν ερθει ο Σεπτεμβριος θα το δοκιμασω εγω προσωπικα.Ομως οφειλω να σου πω ενα ΕΥΓΕ για αλλη μια φορα.

Παναγιωτη μου....ουτε καν περασε απο το μυαλο μου οτι ειπες εγωιστικα....Προς Θεου φιλε μου!!!
Απλα εγω ξακαθαρισα την θεση μου λεγοντας σου μην το ''δεις'' εγωιστικα για μενα!!!
Το εχω ξανα πει δεν κυνηγαω γουρουνι....Τις δοκιμες τις κανω για φιλους...και μετα για μενα...
Να ξερεις οτι παντα σε οτι δοκιμαζω και το θεωρω ασφαλες γραφω αναλυτικα και το σεταπ επανω στον
στοχο ωστε να μην υπαρχουν αμφιβολιες......
Σε αυτες τις δοκιμες δεν εγραψα σεταπ γιατι εχουμε να κανουμε με βολια 12/0....
Ωστοσο οποιος φιλος η συναδελφος μου ζητησει σεταπ....πολυ ευχαριστως να του το στειλω σε ΠΜ.
Δεν ειμαι καλος στον γραπτο λογο.....Αλλα πιστευω να καταλαβες τι εννοω φιλε μου !!!

Παιδιά έχω ρίξει 2 ...
Το πρώτο δεν θυμάμαι τι ήταν :) Remington 10p 3" ή Win 10p 3" στα 35-40μ περίπου σε μια παλέτα περίπου 1.3χ1.3 νομίζω είχα βρει όλα τα βόλια πάνω της :)

Το δεύτερο ήταν σίγουρα Win 10p 3" στα περίπου τόσα μέτρα και μπήκαν τα 9 βόλια σε μια πέτρα περίπου 1μ διάμετρο.
Ούτε τα τσοκ δεν θυμάμαι ... 3* ή το LM ...

Σας φώτισα τώρα, αχαχαχαχα αλλά οι κανονικές δοκιμές δραμιών θα γίνουν τον Αύγουστο, να είμαστε καλά ...

Παναγιώτη βρες καμιά δοκιμή στο yt ... έχει αρκετές ...
Εδω το hoghammer με mod

Βασιλη μου σε ευχαριστω πολυ φιλε !!! :)

Αυτο που θα παει σφαιρικο και θα ειναι μαλακο για να παραμωρφοθει στο σωμα οταν ομως θελουμε μακρυνη βολη στν αχριοχειρο θελουμε διατρυση εκει ειναι καλο το σκληρο οποτε το ενα αναιρει το αλλο γτ τα γουντσεστερ πανε ζαρια στο στοχο απο τη ταχυτητα και τη συσφιξη
Πάντα θέλουμε διάτρηση
γι αυτό ΠΑΝΤΑ σκληρό δράμι

............και εγω προσωπικα περνω σαν μετρο τις αποτυπωσεις που εχεις παρουσιάσει σαν μετρο στις προσωπικες δοκιμες μου με τα εμπορικα να ξέρεις ..........
Φίλε μου, ΜΗν πέρνεις σαν μέτρο τα φυσίγγια του Νίκου, θα απογητευτείς με τα εμπορικά.......

Φίλε μου, ΜΗν πέρνεις σαν μέτρο τα φυσίγγια του Νίκου, θα απογητευτείς με τα εμπορικά.......
Τι καινουργιο μου λες ειπα τα λαμβάνω υποψιν ως δειγμα για να δω το μεγεθος της διαφορας .Κανω δοκιμες μη αναφερω τα χρονια αλλα σημερα μας προσφερονται προιοντα εμποριου που πρεπει καθε φορα να τσεκαρουμε και να βλεπουμε που περιπου βρισκόμαστε .Το οτι θα απογοητευτω το γνωριζω εκ των προτερων αλλα τι να κανω εφοσον δεν μπορω να να γινω ιδιογομοτης συμβιβαζομαι και ας μου τρελαινει το μυαλο ξεροντας οτι μπορω να εχω κατι ακομα ποιο αποδοτικο.

Τι καινουργιο μου λες ειπα τα λαμβάνω υποψιν ως δειγμα για να δω το μεγεθος της διαφορας .Κανω δοκιμες μη αναφερω τα χρονια αλλα σημερα μας προσφερονται προιοντα εμποριου που πρεπει καθε φορα να τσεκαρουμε και να βλεπουμε που περιπου βρισκόμαστε .Το οτι θα απογοητευτω το γνωριζω εκ των προτερων αλλα τι να κανω εφοσον δεν μπορω να να γινω ιδιογομοτης συμβιβαζομαι και ας μου τρελαινει το μυαλο ξεροντας οτι μπορω να εχω κατι ακομα ποιο αποδοτικο.
Παναγιωτη με τι οπλο κυνηγας?

τα πάνω είναι τα Turbo Double XX
τα κάτω είναι τα "απλά" Double XX
υπήρχαν και RAZOR XX
https://www.tsianikas.gr/el/kinigi/fysiggia/winchester-razor-boar-xt-turbo-8.html
Δεν υπάρχει ανάμεσα στα δύο "turbo" και "απλά". Και τα δύο είναι double XX. Απλά το ένα είναι 000BK και το άλλο 00BK. Γι αυτό έχουν και κάποια διαφορά στην ταχύτητα.

Και μάλιστα αυτά με την μεγαλύτερη ταχύτητα και έχουν μαύρο κάλυκα, κάπου διάβασα από κάποια παιδιά εδώ μέσα ότι έχουν 8.2χιλ μπίλιες (που κανονικά θα έπρεπε να είχαν 8.4χιλ αφού γράφει 00BK. Και είναι μικρότερες από 11/0). Ενώ αυτά που έχουν χαμηλότερη ταχύτητα και έχουν κόκκινο κάλυκα, έχουν 9.1χιλ μπίλιες (000BK, το οποίο είναι ίδιο με 12/0).

Βασιλη τα ιταλικα εχουν καποιο λαθος τα 12/0 τα 8 ειναι 36 γρ.και τα 13/0 τα 8 ειναι σχεδον 38 γρ
Έχεις δίκιο αλλά δεν κοιτάζω αριθμό σε αυτά.
Στην ουσία ο ακριβής αριθμός στα 12/0 στα 36γρ βγαίνει 8,2 αλλά στρογγυλοποιώ στον αμέσως επόμενο μεγαλύτερο ακέραιο.
Στα Χ/0 δεν κοιτάζω τον αριθμό των σκαγιών ... κακώς τα έχω βάλει και σωστή η παρατήρηση ...

Status
Not open for further replies.
Back