Νικο το 12βολο της winchester το εχεις δοκιμάσει να δεις ποσο ειναι η διαφορα με το δικο σου;Κανενα σεταπ δεν εχει LB6 Στεφανε....Δεν δουλευουν τα 12/0 με βυσμα...Οτι δοκιμασα σε βυσμα
σκορπισε .
Δυο μονο δοκιμασα με βυσμα....και τα ειδα ολα !!!
Νικο το 12βολο της winchester το εχεις δοκιμάσει να δεις ποσο ειναι η διαφορα με το δικο σου;
Το ερωτημα Νικο το εθεσα καλοπιστα και δεν υπονοει οτιδηποτε με αισθημα εγωισμου διοτι κανεις προσπαθεια και εγω προσωπικα περνω σαν μετρο τις αποτυπωσεις που εχεις παρουσιάσει σαν μετρο στις προσωπικες δοκιμες μου με τα εμπορικα να ξέρεις .Επειδη καποιοι απο εμας δεν εχουμε την δυνατότητα να φτιαξουμε τετοιο φυσιγγιο που μας παρουσιαζεις αλλα κραταω την εικονα σου και οταν ερθει ο Σεπτεμβριος θα το δοκιμασω εγω προσωπικα.Ομως οφειλω να σου πω ενα ΕΥΓΕ για αλλη μια φορα.Οχι φιλε μου !!! Ιδεα δεν εχω απο εμπορικα....Ουτε που με ενδιαφερει...μην το ''δεις'' σαν εγωισμο αυτο...
Αλλα ο μονοδικος ανταγωνιστης μου ειναι ο στοχος ....ο ταχογραφος....και ο εαυτος μου !!!
ΥΓ. Καποιος φιλος θα το εχει δοκιμασει...θα μας πει εντυπωσεις ΕΑΝ θελει !!!
Νικο το 12βολο της winchester το εχεις δοκιμάσει να δεις ποσο ειναι η διαφορα με το δικο σου;
Παιδιά έχω ρίξει 2 ...Οχι φιλε μου !!! Ιδεα δεν εχω απο εμπορικα....Ουτε που με ενδιαφερει...μην το ''δεις'' σαν εγωισμο αυτο...
Αλλα ο μονοδικος ανταγωνιστης μου ειναι ο στοχος ....ο ταχογραφος....και ο εαυτος μου !!!
ΥΓ. Καποιος φιλος θα το εχει δοκιμασει...θα μας πει εντυπωσεις ΕΑΝ θελει !!!
Το ερωτημα Νικο το εθεσα καλοπιστα και δεν υπονοει οτιδηποτε με αισθημα εγωισμου διοτι κανεις προσπαθεια και εγω προσωπικα περνω σαν μετρο τις αποτυπωσεις που εχεις παρουσιάσει σαν μετρο στις προσωπικες δοκιμες μου με τα εμπορικα να ξέρεις .Επειδη καποιοι απο εμας δεν εχουμε την δυνατότητα να φτιαξουμε τετοιο φυσιγγιο που μας παρουσιαζεις αλλα κραταω την εικονα σου και οταν ερθει ο Σεπτεμβριος θα το δοκιμασω εγω προσωπικα.Ομως οφειλω να σου πω ενα ΕΥΓΕ για αλλη μια φορα.
Παιδιά έχω ρίξει 2 ...
Το πρώτο δεν θυμάμαι τι ήταν Remington 10p 3" ή Win 10p 3" στα 35-40μ περίπου σε μια παλέτα περίπου 1.3χ1.3 νομίζω είχα βρει όλα τα βόλια πάνω της
Το δεύτερο ήταν σίγουρα Win 10p 3" στα περίπου τόσα μέτρα και μπήκαν τα 9 βόλια σε μια πέτρα περίπου 1μ διάμετρο.
Ούτε τα τσοκ δεν θυμάμαι ... 3* ή το LM ...
Σας φώτισα τώρα, αχαχαχαχα αλλά οι κανονικές δοκιμές δραμιών θα γίνουν τον Αύγουστο, να είμαστε καλά ...
Παναγιώτη βρες καμιά δοκιμή στο yt ... έχει αρκετές ...
Εδω το hoghammer με mod
Πάντα θέλουμε διάτρησηΑυτο που θα παει σφαιρικο και θα ειναι μαλακο για να παραμωρφοθει στο σωμα οταν ομως θελουμε μακρυνη βολη στν αχριοχειρο θελουμε διατρυση εκει ειναι καλο το σκληρο οποτε το ενα αναιρει το αλλο γτ τα γουντσεστερ πανε ζαρια στο στοχο απο τη ταχυτητα και τη συσφιξη
τα πάνω είναι τα Turbo Double XX
Φίλε μου, ΜΗν πέρνεις σαν μέτρο τα φυσίγγια του Νίκου, θα απογητευτείς με τα εμπορικά...................και εγω προσωπικα περνω σαν μετρο τις αποτυπωσεις που εχεις παρουσιάσει σαν μετρο στις προσωπικες δοκιμες μου με τα εμπορικα να ξέρεις ..........
Τι καινουργιο μου λες ειπα τα λαμβάνω υποψιν ως δειγμα για να δω το μεγεθος της διαφορας .Κανω δοκιμες μη αναφερω τα χρονια αλλα σημερα μας προσφερονται προιοντα εμποριου που πρεπει καθε φορα να τσεκαρουμε και να βλεπουμε που περιπου βρισκόμαστε .Το οτι θα απογοητευτω το γνωριζω εκ των προτερων αλλα τι να κανω εφοσον δεν μπορω να να γινω ιδιογομοτης συμβιβαζομαι και ας μου τρελαινει το μυαλο ξεροντας οτι μπορω να εχω κατι ακομα ποιο αποδοτικο.Φίλε μου, ΜΗν πέρνεις σαν μέτρο τα φυσίγγια του Νίκου, θα απογητευτείς με τα εμπορικά.......
Παναγιωτη με τι οπλο κυνηγας?Τι καινουργιο μου λες ειπα τα λαμβάνω υποψιν ως δειγμα για να δω το μεγεθος της διαφορας .Κανω δοκιμες μη αναφερω τα χρονια αλλα σημερα μας προσφερονται προιοντα εμποριου που πρεπει καθε φορα να τσεκαρουμε και να βλεπουμε που περιπου βρισκόμαστε .Το οτι θα απογοητευτω το γνωριζω εκ των προτερων αλλα τι να κανω εφοσον δεν μπορω να να γινω ιδιογομοτης συμβιβαζομαι και ας μου τρελαινει το μυαλο ξεροντας οτι μπορω να εχω κατι ακομα ποιο αποδοτικο.
Δεν υπάρχει ανάμεσα στα δύο "turbo" και "απλά". Και τα δύο είναι double XX. Απλά το ένα είναι 000BK και το άλλο 00BK. Γι αυτό έχουν και κάποια διαφορά στην ταχύτητα.τα πάνω είναι τα Turbo Double XX
τα κάτω είναι τα "απλά" Double XX
υπήρχαν και RAZOR XX
https://www.tsianikas.gr/el/kinigi/fysiggia/winchester-razor-boar-xt-turbo-8.html
Λάθος μου 8,0 χιλιοστά. Αν έχουν 8,13 είναι 0 BUCKΑν έχουν 8,2 χιλιοστά μπίλιες δεν είναι αμερικανικά αλλά φτιαγμένα στην Ιταλία με 10/0
Βασιλη τα ιταλικα εχουν καποιο λαθος τα 12/0 τα 8 ειναι 36 γρ.και τα 13/0 τα 8 ειναι σχεδον 38 γρ
Έχεις δίκιο αλλά δεν κοιτάζω αριθμό σε αυτά.Βασιλη τα ιταλικα εχουν καποιο λαθος τα 12/0 τα 8 ειναι 36 γρ.και τα 13/0 τα 8 ειναι σχεδον 38 γρ