Δράμια - Μονόβολα Αρχείο

Status
Not open for further replies.
ο ίδιος ο κατασκευαστής λέει για καλύτερα αποτελέσματα μισο τσοκ εως κύλινδρο
Εγω Μαριε στα δραμια που φτιαχνω και ριχνω ιδιος στα 12/0 και 13/0 μονο 3-4-5 * γιατι τα σκληρενω και δεν παραμορφονονται σχεδον καθολου

Εγω Μαριε στα δραμια που φτιαχνω και ριχνω ιδιος στα 12/0 και 13/0 μονο 3-4-5 * γιατι τα σκληρενω και δεν παραμορφονονται σχεδον καθολου
Ψεματα τα 13/0 δεν τα σκληρενω γι'ατον ακριβως τον λογο , γιατι ειναι πιο μεγαλα απο τον αυλο μου 18,4 ! Κατα πολυ

Μηπως λεω μηπως να μην τα ριχνεις με xf τσοκ !!! Τα 0000β ειναι 9,6 χιλ + 9,6 χιλ = 19,2 χιλ με αυλο 18,4 εχεις φουλ τσοκ 17,4 το xf ποσο ειναι ; Και με τοσα σκληρα δραμια μην σε ανοιξει καμια κανη γαρυφαλο !!! Και με τα 3*-4* θα εχεις καλες σηγγεντρωσεις
Τον ρώτησαμε για το τσοκ που ρίχνουμε kicks buck kicker XF μας είπε μόνο ότι μπορεί να μην κερδίσεις κάτι σε συγκέντρωση δεν μας το απαγόρευσε να το ρίξουμε.....
View attachment 55533

* ο φίλος μας ο Τέλης την είχε ανεβάσει αυτή την φωτο!
Ο κατασκευαστής λέει για τα απολεσματα που είδε αυτός
Δοκίμασε και εσύ στο δικό σου με διάφορα τσοκ και οποίο σου φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα κρατά
Εμάς μας βόλεψε το συγκεκριμένο τσοκ...

View attachment 55532

Κράμα Linotype ...
4% Κασσίτερος
12% Αντιμόνιο
84% Μόλυβδος

Λίγα μου φαίνονται τα 7-8 brinnel ...
Είναι λίγα για γουρούνι γιατι δεν προορίζονται για αυτό το θήραμα
Τα περισσότερα ελληνικά γεμίζονται στα 14-15 και αυτό μου το έχει πει Έλληνας βιοτέχνης πολύ καλός φίλος
Εκτός τους σονικ που είναι δικό του κράμα

View attachment 55533

* ο φίλος μας ο Τέλης την είχε ανεβάσει αυτή την φωτο!
Εφόσον συνιστά 3* έως 5* τσοκ και δεν γράφει " αλλά μπορούν να βληθουν με όλα τα τσοκαρισματα" και επίσης γράφει όπλα που αντέχουν άνω των 1073bar και ΟΥΔΕΜΊΑ ΕΥΘΎΝΗ έχουμε αν τα όπλα δεν πληρούν ΤΙΣ παραπάνω προδιαγραφές εγώ δεν θα έκανα πειράματα με μη προτεινόμενα τσοκ. Συγνώμη που επιμένω αλλά όταν πρόκειται για την ασφάλεια μου δεν υποθέτω, εφαρμόζω κατά γράμμα τις συμβουλές του κατασκευαστή ΑΝ επιλέξω τα προϊόντα του.

Εφόσον συνιστά 3* έως 5* τσοκ και δεν γράφει " αλλά μπορούν να βληθουν με όλα τα τσοκαρισματα" και επίσης γράφει όπλα που αντέχουν άνω των 1073bar και ΟΥΔΕΜΊΑ ΕΥΘΎΝΗ έχουμε αν τα όπλα δεν πληρούν ΤΙΣ παραπάνω προδιαγραφές εγώ δεν θα έκανα πειράματα με μη προτεινόμενα τσοκ. Συγνώμη που επιμένω αλλά όταν πρόκειται για την ασφάλεια μου δεν υποθέτω, εφαρμόζω κατά γράμμα τις συμβουλές του κατασκευαστή ΑΝ επιλέξω τα προϊόντα του.
Μα εγώ προσωπικά ρώτησα το ίδιο έχω πάει αρκετές φορές στο κατάστημα του και δεν μου είπε μην ρίξεις με φουλ απλά μου είπε ότι δεν θα κερδίσεις κάτι σύμφωνα με τις δοκιμές του

το είχα γράψει και τότε ότι κάποιος πρέπει να πει του κατασκευαστή να το αλλάξει
οι αμερικάνοι γράφουν "μπορεί να χρησιμοποιηθεί με όλες τις συσφίξεις αλλά καλύτερα αποτελέσματα με φουλ τσοκ"
ο σονικ έπρεπε να γράψει: "μπορεί να χρησιμοποιηθεί με όλες τις συσφίξεις αλλά καλύτερα αποτελέσματα με ανοιχτα τσοκ 5* εως 3*"
Τέλη φίλε πες του το! χάνει πελάτες....

Ο κατασκευαστής λέει για τα απολεσματα που είδε αυτός
Δοκίμασε και εσύ στο δικό σου με διάφορα τσοκ και οποίο σου φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα κρατά
Εμάς μας βόλεψε το συγκεκριμένο τσοκ...
ΠΑΝΤΟΤΕ πρέπει να δοκιμάζουμε τα δράμια - μονόβολα με την κάννη και τα τσοκ μας

μια κάννη - τσοκ μπορεί να σκορπίζει συγκεκριμένο φυσίγγι μια άλλη να το πάει μπάλλα

αλλά πάλι υπάρχουν κανόνες και μπούσουλας

πρόσφατα έκανα ένα mega test με 60+ βολές
κι ετοιμάζομαι για άλλο με άλλες κάννες!

το κόστος είναι μεγάλο, αλλά με το γρουν δεν κάνουμε αστεία, δεν είναι τσίχλα να πουμε δεν βαριέσαι.....

Μα εγώ προσωπικά ρώτησα το ίδιο έχω πάει αρκετές φορές στο κατάστημα του και δεν μου είπε μην ρίξεις με φουλ απλά μου είπε ότι δεν θα κερδίσεις κάτι σύμφωνα με τις δοκιμές του
Το θέμα είναι τι γράφει πάνω στο κουτί και πως ακριβώς το γράφει γιατί αυτό τον δεσμεύει. Τα γραπτά μένουν, τα λόγια τα παίρνει ο αέρας. Η πυροδότηση ενός φυσιγγίου είναι μια μικρή έκρηξη που συμβαίνει λίγα εκατοστά από το πρόσωπο μας, γι'αυτό και επιμένω. Ούτε δυσάρεστος θέλω να γίνω ούτε να το παίξω έξυπνος, δεν είναι αυτός ο σκοπός μου. Για μένα εφόσον στο κουτί δεν αναγράφει ότι μπορεί το φυσίγγιο να βληθει με ασφάλεια από οποιοδήποτε τσοκ αλλά προτεινόμενα είναι από 3 έως 5* έχει ελλιπή πληροφόρηση ασφαλείας

το είχα γράψει και τότε ότι κάποιος πρέπει να πει του κατασκευαστή να το αλλάξει
οι αμερικάνοι γράφουν "μπορεί να χρησιμοποιηθεί με όλες τις συσφίξεις αλλά καλύτερα αποτελέσματα με φουλ τσοκ"
ο σονικ έπρεπε να γράψει: "μπορεί να χρησιμοποιηθεί με όλες τις συσφίξεις αλλά καλύτερα αποτελέσματα με ανοιχτα τσοκ 5* εως 3*"
Τέλη φίλε πες του το! χάνει πελάτες....
Ακριβώς αυτό.

ΠΑΝΤΟΤΕ πρέπει να δοκιμάζουμε τα δράμια - μονόβολα με την κάννη και τα τσοκ μας

μια κάννη - τσοκ μπορεί να σκορπίζει συγκεκριμένο φυσίγγι μια άλλη να το πάει μπάλλα

αλλά πάλι υπάρχουν κανόνες και μπούσουλας

πρόσφατα έκανα ένα mega test με 60+ βολές
κι ετοιμάζομαι για άλλο με άλλες κάννες!

το κόστος είναι μεγάλο, αλλά με το γρουν δεν κάνουμε αστεία, δεν είναι τσίχλα να πουμε δεν βαριέσαι.....
Θα μοιραστείς μαζί μας τα συμπεράσματα που έβγαλες Μάριε;

Βρήκα εντέλει σε μια παλιά συνομιλία φωτογραφία από τα εντόσθια win supreme κι όχι doubleX από Βουλγαρία.View attachment 55554
Σε γουρούνια που χτυπήσαμε με Βουλγαρικα πάντως και βρήκαμε δράμια μέσα ήταν σαν τα δεξιά
Τώρα ο φίλος στην φωτό που έβαλε τι θέλει να μας δείξει δεν ξέρω
Εγώ εκείνη την χρονική περίοδο έβλεπα πολλούς καταστηματάρχες να χτυπιουνται για τα βουλγαρικά ότι είναι μουφα κτλπ.....
Αλλά ένας δεν βγήκε να μας αποδείξει με βίντεο πώς είναι μουφα μόνο κοπανιστο αέρα ήταν τα λόγια τους
Ακόμα και σε μια φωτό αν θέλω μπορώ να βάλω αλλά βόλια δεν αποδεικνύει κάτι και το λέω για τα συγκεκριμένα επειδή έχουμε ρίξει πολλά βουλγαρικά και ξανά λέω τα βόλια ήταν σαν τα δεξιά

700x700-fysiggia-dramia-baschieri--pellagri-big-game-10v-epixalkomena-37gr--pr--11993.jpg Εδώ έχουμε ένα απ τα νέα δραμια της bp που ήρθαν Ελλάδα.. Αυτή είναι η καλύτερη έκδοση που ήρθε αλλά πάλι είναι πολύ πολύ πίσω από άλλες εταιρείες. Με ταχύτητα 414 αρχική και δραμια 8,6 χιλιοστά δεν νομίζω να τραβήξει και πολύ. Τι λέτε;

Status
Not open for further replies.
Back