3.11??? Ποια πυριτιδα ειναι αυτη? Καλα φυσιγγια?
3.11??? Ποια πυριτιδα ειναι αυτη? Καλα φυσιγγια?
Δεν βρισκω κανενα αδηλωτο πλαγιο baikal να παρω μια κασετινα απο δαυτα να του αλλαξω τα φωτα.. απο αποσταση βεβαια..θα το κανω Μπερμιγχαμ...
Είναι ειδική πυριτιδα που δεν κυκλοφορεί, είναι η απάντηση της εταιρίας στο πρώτο ερώτημα3.11??? Ποια πυριτιδα ειναι αυτη? Καλα φυσιγγια?
Θα σου στείλω μια γλάστρα γαρύφαλα να μυρίσεις... είναι κρίμα το baikal ρε...Δεν βρισκω κανενα αδηλωτο πλαγιο baikal να παρω μια κασετινα απο δαυτα να του αλλαξω τα φωτα.. απο αποσταση βεβαια..θα το κανω Μπερμιγχαμ...
Γιωργο εδω τα δουλευουν οι γουρουνοκυνηγοι ακουω καλα λογια
Και εδώ ακούγονται καλά λόγος κυρ. Νίκο αλλα και πολλά σπασμένα κλειστρα....Γιωργο εδω τα δουλευουν οι γουρουνοκυνηγοι ακουω καλα λογια
Ευχαριστω! Καταλαβα!Είναι ειδική πυριτιδα που δεν κυκλοφορεί, είναι η απάντηση της εταιρίας στο πρώτο ερώτημα
Στο δεύτερο δεν θα σου απαντήσω διότι από τη στιγμή που ειδα αυτό δεν σκέφτηκα καν να το βάλω μέσα στη Θαλάμη μου......
Μωρε αλλα κολπα να κανει αλλα το θεμα ειναι να μην βαδιζουμε σε οριογραμμη ασφαλειας - αποδοσης!!Tecna ειναι και μην αμφιβαλετε καθολου ο τυπος κανει αλλα κολπα και την κανει ακομα ποιο πρωοδευτικη εξου και υα 3.11 γρ
Ο συγγεκρημενος εχει και κανονακι δοκημων μην ανχωνεστεΜωρε αλλα κολπα να κανει αλλα το θεμα ειναι να μην βαδιζουμε σε οριογραμμη ασφαλειας - αποδοσης!!
Νικο σκετο ναι και εγω δεν τα βαζω στο οπλο δεν ειμαστε για τετοιαΚαι εδώ ακούγονται καλά λόγος κυρ. Νίκο αλλα και πολλά σπασμένα κλειστρα....
Δεν είναι τεκνα ούτε με αίτηση από την Νόμπελ σπορτ όπως δεν είναι και άλλες που των ρώτησα.......Tecna ειναι και μην αμφιβαλετε καθολου ο τυπος κανει αλλα κολπα και την κανει ακομα ποιο πρωοδευτικη εξου και υα 3.11 γρ
Tecna ειναι και μην αμφιβαλετε καθολου ο τυπος κανει αλλα κολπα και την κανει ακομα ποιο πρωοδευτικη εξου και υα 3.11 γρ
Η σωστη απαντηση ειναι δεν ειναι μονο τεκνα..εχει και κατι αλλο ανακατεμενο..τωρα πανω κατω απο την τεκνα δεν θυμαμαι..ειμαι σιγουρος για το τι ειναι και γι αυτο το παει τοσο ψηλα..οσο για το κανονακι ο ανθρωπος οντως εχει αλλα ακουγεται οτι υπαρχουν θεματα με αρκετα οπλαΔεν είναι τεκνα ούτε με αίτηση από την Νόμπελ σπορτ όπως δεν είναι και άλλες που των ρώτησα.......
Όσο για το κανονάκι δοκιμών από τη στιγμή που υπάρχουν σίγουρα πάνω από 10 περιπτώσεις ρίξεις κανων και σπασίματα κλειστρων και σιδηροδρόμων μόνο με τα συγκεκριμένα φυσιγγια...δεν μου λέει απολύτως τίποτα φίλε.....
Κι εγώ έχω βρει κάποια κουτιά πεταμένα στα καρτέρια(...) αλλά τους γουρουνοκυνηγούς ακόμα δεν τους έχω βρει.Γιωργο εδω τα δουλεύουν οι γουρουνοκυνηγοι ακουω καλα λογια
Καλημερα! Με τι οπλο κυνηγας?Κι εγώ έχω βρει κάποια κουτιά πεταμένα στα καρτέρια(...) αλλά τους γουρουνοκυνηγούς ακόμα δεν τους έχω βρει.
Η αλήθεια είναι πως, σε εμένα τουλάχιστον, τέτοιες πατέντες, ανησυχία και ανασφάλεια προκαλούν και όχι σιγουριά στην ντουφεκιά.
Για την ώρα, μεγαλύτερη σιγουριά στο γουρούνι μου εμπνέουν τα οκτάβολα της Remington (Hog Hammer και Express) και αυτά της NSI.
(με τα τελευταία να υπερτερούν λίγο στην κατανομή)
Επίσης, ευχάριστες εκπλήξεις είχα και απ' τα 12βολα της Remington, τα 0BK, με διαμπερή τραύματα σε μέτρια ζώα και μέτριες αποστάσεις στις πρώτες μέρες της σεζόν. Η συγκέντρωση και η κατανομή των 9βολών της δεν με ικανοποιεί και τόσο στο Full Choke (σκορπάνε κάπως υπερβολικά), ίσως λόγω συγκεντρωτήρα, αν και η ίδια η Remington προτείνει αυτό το choke για best results.
Πιο καλά πάει τα 9βολα της B&P, τα οποία μάλιστα, σε δοκιμές σε βαρέλια, σημείωσαν και καλύτερη διατρητικότητα.
Από μονόβολα δεν έχω εμπειρία και δεν φέρω γνώμη.
Κατά την άποψή μου, ο κυνηγός θα πρέπει να έχει πλήρη αντίληψη της ισχύος πυρός που διαθέτει, να μένει εντός των ορίων ασφαλείας της και να μην μετατρέπει τα θηράματα σε θύματα περνώντας σε σκοπευτικές ακροβασίες.
Ζώο που δεν πυροβολούμε δεν είναι ποτέ χαμένο.
Γεια και χαρά Alex!Καλημερα! Με τι οπλο κυνηγας?
Καλησπερα!:Και εμενα τα οπλα του '75 beretta a300 & '78 Auto-5 magnum!! Το 9βολο της B&P ειναι πολυ καλο! Εχω σκοτωσει ενα τερας καπρο και εκει διαπιστωσα οτι εχει καλη διατρηση αλλα κατα βαση δουλευω Remington & Winchester! Αυτα τα Hog hammer τα δουλεψε καποιος απο την παρεα (beretta 302 70αρα θαλαμη full) αλλα δεν εμεινε ευχαριστημενος και ξαναγυρισε στο 8βολο της remi!Γεια και χαρά Alex!
Με πλαγιόκαννο Baikal IJ-58 και Remington 1100, */*** και * αντίστοιχα, 70mm και τα δύο.
Παλιά όπλα και τα δύο.
Με ποιο τσοκ? Μετρα? Σας εχει τυχει καποιο θεμα με τα φυσιγγια αυτα?ατ με benelli m2 πολυ καλη συγκεντρωση παιδια