ναι ειναι και αυτοοι αμερικάνοι αναγράφουν 00buck αλλά τα δράμια είναι 8,1 χιλ !!!!
ναι ειναι και αυτοοι αμερικάνοι αναγράφουν 00buck αλλά τα δράμια είναι 8,1 χιλ !!!!
Τ'σόφ'γε ένα μηδενικό στην εκτύπωση ... πως κάνεις έτσι ?οι αμερικάνοι αναγράφουν 00buck αλλά τα δράμια είναι 8,1 χιλ !!!!
αυτής τις μαιμουνιής τις φτιαν' ου μπαρμπα μήτσους στου κακουσαλεσ' όχι μηγαλις ετηριης, απου 'χουνη μηγαλου μπραντ νεημ!!!!!Τ'σόφ'γε ένα μηδενικό στην εκτύπωση ... πως κάνεις έτσι ?
Τα στούπωναν και δεν χώραγαν ... για 00 τα προόριζαν αλλά τους βγήκαν 0, τι να κάνουμε τώρα
Τους κάλυκες τους είχαν παραγγείλει από πριν
Είτε είναι κανονάκι με αισθητήρα πιεζοηλεκτρικο ,ειτε pressure trace, αν δεν γίνεται ακριβές καλιμπραρισμα δεν έχει σωστή μέτρηση.Εγω λεω μαλον στα 410 μ/δ !! Αυτος δεν εχει μεγαλες ταχυτητες σαν τον αλλον που εχουν ακουστει διαφορα αν και εκεινος εχει οργανα μετρησεως πιεσης
πω, πω μΕ θύμισες να πάω να μαζέψω κάστανα!!!1
οκ
στον κάλυκα γράφει 00 Buck?
Εικεινους αναγραφ πιέσεις
Φιλε μου Μαριε,,,,,,με εχεις για ''καστανά ''......???
Νίκο μήπως κάνεις λάθος;
για άλλον ακουστήκανε υψηλές πιέσις!
για τα Σονικ από σένα τ' ακούω πρώτη φορά
Νικο εγω τα ξερω τα τι και πως του σονικ απλα λεω ειναι ακρυβα για εμενα αυτο μονοKατ'αρχην.....σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας !!!!
Παμε παρακατω.....Ειχα μια προκαταληψη με τα οσα ακουγα για τα SONIC ( σπασμενα οπλα,,,φευγατα κλειστρα...
κτλ κτλ...)
Αυτο που ειδα εγω απο το σφαξιμο του φυσιγγιου....μου αρεσε πολυ....και διαφημηση δεν κανω !!!
Δεν τον ξερω τον ανθρωπο....αλλα μπραβο του...για το φυσιγγιο που εχει βγαλει !!!!
Οσο ακριβο και να ειναι....το αξιζει με το παραπανω !!! Χειροποιητο φυσιγγιο φτιαγμενο ενα ενα στο
χερι....και μελετημενο .....δεν ξερω ποσο θα το χρεωνε ο Αμερικανος !!!!( αυτο για τον φιλο τον Τολη...και
οχι μονο . )
Συνεχιζω.....Αυτο που μου εκανε ιδιαιτερη ενυπωση...ειναι οτι εχει ΑΛΕΥΡΙ και ΟΧΙ πλαστικο μπαφερ !!!!
ΛΟΙΠΟΝ....Γραφω τα εντοσθια του....και μετα θα ανεβασω φωτο.
Το φυσιγγιο ειναι στημενο με αποσπωμενο πατο !!!!
Καλυκας 12/76 Fiocchi T5 καψουλι 616.
Υψος καλυκα με τζαμακι ρελιασμενο 68,85 - 69 χιλιοστα ( χοντρικα )
Βαρος γομωσης 10 Βολια 33,774 + 2,5 αλευρι = 37,70 / 38 γραμμαρια ( χοντρικα )
Διαμετρος βολιδων 8,48 χιλιοστα.
Ποτηρι απο βυσμα SG - Magnum...με 2 χιλιοστα χαρτοπολτο στον πατο του βυσματος .
Αμορτισερ = χαρτοπολτος συμπιεσιμος 11,5 χιλ.+1 cal 12 xαρτακι ..
Απο κατω...Κουβετ ( δεν εχω ξανα δει τετοιον τυπο...ισως ελαχιστα συμπιεσιμος ) στα 5,2 χιλιοστα.
Πυριτιδα ΜΒ36 - 2,15
Αυτα ειναι τα εντοσθια του....και βγαλτε ενα κοστολογιο ( οι ιδιογομωτες ) για να δειτε ποσο στοιχιζουν
μονο τα υλικα του !!!
Σκληροτητα βολιδων δεν μετρησα....
Δεν ειχα δευτερο φυσιγγιο να το ριξω σε στοχο και να το μετρησω...
Ισως να ζητησω ακομα ενα απο τον φιλο μου...πιστευω οτι αξιζει τον κοπο να το μετρησω και να
το δουμε ολοι μαζι !!!
Εχω παρτιδα με μπαφερ γραφιτομενο νικοSONIC 10 βολο....
View attachment 57109
View attachment 57110
View attachment 57111
View attachment 57112
View attachment 57113
Αλευρι...και ΟΧΙ πλαστικο μπαφερ !!!
Νικο εγω τα ξερω τα τι και πως του σονικ απλα λεω ειναι ακρυβα για εμενα αυτο μονο
Ε
Εχω παρτιδα με μπαφερ γραφιτομενο νικο
Τρεια νομιζω εχει που μου το δωσε φιλος ποτε γεμιστικε δε ξερω τα βολια ειναι κραμα δικο του δε το λεει πουθεναΕιναι τιμιο φυσιγγιο....Δυσκολα βρισκεις τετοια βολια Τολη !!!
Πολυ δουλεια και λεπτομερεια ....αυτο ειδα εγω !!!
Αξιζει τα λεφτα του...!!!
Αυτο με τον γραφιτη σε μιξη με το αλευρι ( μπαφερ ) κατι μου θυμιζει φιλε !!!
Ποσα χρονια πριν η παρτιδα ??
Νικο αν ξερεις τον τοπο στα γουρουνια θα ριξεις στα 25 μετρα οποτε και ενα φτινο σωστο φυσιγηιο με δραμια θα κανει δουλεια αναλογα και που ριχνεις σειμιο εγω σημαδεβω αυτι απονπερισι μονο μονοβολο ετσι για το σασπενς
K .Nικο εχουμε παθει τ ιδιο σε super sport και vinciΜου εφερε ενας καλός φιλος ενα SONIC 10 βολο....
Μου εκανε παραπονα....οτι δευτερη τουφεκια δεν μπορει να εχει για τον λογο οτι κλειστρο μενει
ανοικτο με το δευτερο φυσιγγιο μεσα στην θαλαμη....Με λιγα λογια δεν οπλιζει...δεν κλεινει το κλειστρο
του οπλου. Το οπλο μπερετα αδρανειας...και το προβλημα το παρουσιαζει μονο με αυτα τα φυσιγγια !!!
Παει πουθενα το μυαλο σας παλικαρια ???
View attachment 57084
View attachment 57085
View attachment 57086
View attachment 57089
View attachment 57090
Αυριο το σφαξιμο... για να δουμε τι εντοσθια εχει .
K .Nικο εχουμε παθει τ ιδιο σε super sport και vinci
Είδες αλεύρι και πέταξες από την χαρά σου!Εγω ειδα οτι ειναι ενα Τιμιο φυσιγγιο...!!!
Είδες αλεύρι και πέταξες από την χαρά σου!
ps
Νίκο πες μου διάμετρο μπίλιας και βάρος μπίλιας.
Πιάσε την πιο σφαιρική.
View attachment 57210
View attachment 57211
Ετοιμος Βασιλη μου !!!
10820 kg/m3 πυκνότητα για αυτό το σκληρό κράμα.ps
Νίκο πες μου διάμετρο μπίλιας και βάρος μπίλιας.
Πιάσε την πιο σφαιρική.
View attachment 57210
View attachment 57211
Ετοιμος Βασιλη μου !!!