Στεφανε ευχαριστω για τη προταση αλλα δεν θα πειραματιστω πλεον με το τζαμακι! Οταν μου τυχαινει κατι τετοιο στο κυνηγι το θεωρω απαραδεκτο και σταματαω να το χρησιμοποιω (στα δραμια)! Οπως μου ετυχε σε κυνηγι τσιχλας να μου δωσει ενας φιλος ρελιαστο φυσιγγι κλεισμενο με χαρτακι αντι για τζαμι και σκιστηκε το χαρτακι (εκτιμω απο την παλαιοτητα του χαρτιου) και εφυγαν τα σκαγια....!Η μόνη λύση για να έχεις τζαμάκι στα δράμια είναι να τα στουπώσεις με μπάφερ.
Μέχρι και 0,15 γρ.παραπάνω βάζω και τράνταγμα στο δονητή πριν πατήσω με το ταποτήρι.
Θαλη μου ετυχε και σε 8βολα και σε 9βολα@Berben Θυμάσαι μήπως τί φυσίγγια ήταν; 12βολα, 9βολα, 8βολα ...
Όχι τετοια σκαλοπατάκια δεν έχει η τάπα στην αποθήκη. Δεν ξέρω πως τα κατάφερα , έχουν μείνει μερικά θα τα ρίξω φέτος να ξεμπερδεύω. Remington και πάλι remington.Το follower ειναι τετοιο στυλ και σκεφτομουν οτι οπως πιεζουμε τα φυσιγγια στην αποθηκη....ακουμπαει το τζαμακι πανω στα "σκαλοπατια" με αποτελεσμα να ραγιζει....αλλα στην m1 (του 1998) το follower ειναι αλλης μορφης....
Τα βαράνε Θαλή δεξιά αριστερά και τα έχουν χύμα μέσα σε σακούλες ... δεν σπάνε τα τζαμάκια τόσο εύκολα.Ούτε εμένα ποτέ. Και δεν μπορώ να καταλάβω πως τους συνέβει.
Έτσι πιστεύω και εγώ.Τα βαράνε Θαλή δεξιά αριστερά και τα έχουν χύμα μέσα σε σακούλες ... δεν σπάνε τα τζαμάκια τόσο εύκολα.
Αυτό έχω δει εγώ.
Τα βαράνε Θαλή δεξιά αριστερά και τα έχουν χύμα μέσα σε σακούλες ... δεν σπάνε τα τζαμάκια τόσο εύκολα.
Αυτό έχω δει εγώ.
Εε βαλτε και ενα χαρτακι απο κατω απο το τζαμακι και το προβλημα πααααεεειιιι !!!Τουλαχιστον για τον Αλεξ ( Berben ) που ξερω πολυ καλα...δεν συμβαινει αυτο...Ειναι νοικοκυρης...
Απλα του εκατσε η αστοχια υλικου στα τζαμακια του !!
Κωστα μαγκνουμ καληκες εχεις ; Και ssb ;Θα ήθελα τη βοήθεια σας για ένα σεταπ... 8βολο 13/0 με τέκνα σε κάλυκα 70mm ρελιαστο.
Το βάρος 8 δραμιων είναι 39,2 γραμ περίπου και μπορεί να πάρει 2,00 γραμ αλεύρι, επομένως φτάνουμε στα 41 γραμμάρια περίπου.
Πόση πυρίτιδα πρέπει να μπει για να δουλέψει; το 2,10 με 686 θεωρείται επικίνδυνο;
Ευχαριστώ!
Έχω magnum αλλά δεν έχω γεμίσει ποτέ,μόνο ρελιαστα κλείνω.Κωστα μαγκνουμ καληκες εχεις ; Και ssb ;
εγώ που έχω του 14 πόσο να βάλω?Κωστα μαγκνουμ καληκες εχεις ; Και ssb ;
νομίζω ότι είναι καλά το 2.10 το έχω πάει και παραπάνω στα 40 αλλά δεν αξιζειΘα ήθελα τη βοήθεια σας για ένα σεταπ... 8βολο 13/0 με τέκνα σε κάλυκα 70mm ρελιαστο.
Το βάρος 8 δραμιων είναι 39,2 γραμ περίπου και μπορεί να πάρει 2,00 γραμ αλεύρι, επομένως φτάνουμε στα 41 γραμμάρια περίπου.
Πόση πυρίτιδα πρέπει να μπει για να δουλέψει; το 2,10 με 686 θεωρείται επικίνδυνο;
Ευχαριστώ!
Σε κάλυκα 70mm με μάλλινη;νομίζω ότι είναι καλά το 2.10 το έχω πάει και παραπάνω στα 40 αλλά δεν αξιζει
Θα σου πω ενα 6 βολο με την mg2Έχω magnum αλλά δεν έχω γεμίσει ποτέ,μόνο ρελιαστα κλείνω.
Πυρίτιδες Μ92ς, mg2, Tekna, mbx32 εχω, ssb δεν προλαβα να αγοράσω.
Υπάρχει κάποια επιλογή με αυτές;
Ευχαριστώ!Θα σου πω ενα 6 βολο με την mg2
Για 8 βολο 13/0 σε 76αρη καλυκα 2,25-30 , θα βρεις την πλευρα που μπαινουν !!! Αλιως αν ειναι ολοστρογγυλα θα ειναι το ενα πιο πανω απο το αλλοεγώ που έχω του 14 πόσο να βάλω?
τα 13/0 αν μπουν σε δυάδες σταυρωτα πάνω σε τάπα υπάρχει θέμα? σε ρωτάω επειδή έχεις ασχοληθεί με τόσο χοντρά και ξερεις