Στον Όλυμπο από Λιτόχωρο μεριά δεν έχει πολλά
Last edited:
Φιλε ανασφαλεια και μονο για να μην χασουν το γουρουνι και τους ξεβαφτισει η παρεα επειδη χαθηκε η σακουλα..πολυ μεγαλο ποσοστο γουρουναδων δεν εχουν ιδεα απο μετρα του οπλου..ετυχε μια φορα να γκρινιαζει ενα παιδι απο την παρεα οτι δεν βαραει καλα το οπλο του και οταν τον εβαλα να επωμισει το κοντακι ηταν τοσο μακρυ που με δυσκολια εφτανε την σκανδαλη..ο καλυτερος συνδυασμος για μενα ειναι δικαννο ποζε δυσκανδαλο με ανοιχτο κλισιοσκοπιο 56 ή 61 ποντους καννη..το μονοβολο παντα μπρενεκεΓουρούνι δεν έχω κυνηγήσει ποτέ. Μια ερώτηση προς τους κυνηγους του. Για ποιο λόγο δράμια κ όχι αποκλειστικά κ μόνο μόνοβολο;;;;;Μια Νόβα χραπα χρουπα, 4 αστέρια κ μπρενεκε θα δούλευα αποκλειστικά κ μόνο
Να έρθω αύριο στο πεδίο δοκιμών;;;;;;ψαχνω γουρουνοκυνηγο να τα δοκιμασει
για να μου χαλασεις τη λαμαρινα;Να έρθω αύριο στο πεδίο δοκιμών;;;;;;
Εισαι λέρα μεγάληγια να μου χαλασεις τη λαμαρινα;
Το Ρωσικό ειναι.ψαχνω γουρουνοκυνηγο να τα δοκιμασει
ναι το ρωσικο ειναιΤο Ρωσικό ειναι.
Τι ειπες τωρα φιλε δυκανο με κλισιοσκοπιο ακριβα αλλα πολλυ καλα σωβαρης εταιριας ετσι με συγκλιση κανων οτι πρεπειΦιλε ανασφαλεια και μονο για να μην χασουν το γουρουνι και τους ξεβαφτισει η παρεα επειδη χαθηκε η σακουλα..πολυ μεγαλο ποσοστο γουρουναδων δεν εχουν ιδεα απο μετρα του οπλου..ετυχε μια φορα να γκρινιαζει ενα παιδι απο την παρεα οτι δεν βαραει καλα το οπλο του και οταν τον εβαλα να επωμισει το κοντακι ηταν τοσο μακρυ που με δυσκολια εφτανε την σκανδαλη..ο καλυτερος συνδυασμος για μενα ειναι δικαννο ποζε δυσκανδαλο με ανοιχτο κλισιοσκοπιο 56 ή 61 ποντους καννη..το μονοβολο παντα μπρενεκε
Δεν ειναι τυχαιο Τολη οτι στα σαφαρι στην Αφρικη προτιμουν τα δικανα δισκανδαλα πλαγια με τις σφαιρες σαν μασουρια..και πατατα να γινει στην μια καννη εχεις αλλη μια να ριξεις..οσο για την συγκλιση εκει πιστευω πρεπει να δωσεις αρκετα για να παρεις ενα τετοιοΤι ειπες τωρα φιλε δυκανο με κλισιοσκοπιο ακριβα αλλα πολλυ καλα σωβαρης εταιριας ετσι με συγκλιση κανων οτι πρεπει
Εκει παιζοντε ζωες αλλα και να μη ριξει το ενα θα ριξουν των υπολειπων 20 συνοδων χαχαΔεν ειναι τυχαιο Τολη οτι στα σαφαρι στην Αφρικη προτιμουν τα δικανα δισκανδαλα πλαγια με τις σφαιρες σαν μασουρια..και πατατα να γινει στην μια καννη εχεις αλλη μια να ριξεις..οσο για την συγκλιση εκει πιστευω πρεπει να δωσεις αρκετα για να παρεις ενα τετοιο
Τολη μια Super Nova με 51 slug κάνη κ 3.5 ιν μέσα αντιεροπορικους πυραύλους δεν είναι καλή?????Εκει παιζοντε ζωες αλλα και να μη ριξει το ενα θα ριξουν των υπολειπων 20 συνοδων χαχα
Καλα αυτο ξαναπεστο..ειναι οι αραπακλαδες στημενοι τριγυρω και περιμενουν να γινει η στραβη..αλλα και τα μασουρια που ριχνουν τα express πολυ τα γουσταρω..χορταινει το ματι σου ρε παιδι μου σφαιραΕκει παιζοντε ζωες αλλα και να μη ριξει το ενα θα ριξουν των υπολειπων 20 συνοδων χαχα
Και ο ομως μαλανωμα χαχαχχαΚαλα αυτο ξαναπεστο..ειναι οι αραπακλαδες στημενοι τριγυρω και περιμενουν να γινει η στραβη..αλλα και τα μασουρια που ριχνουν τα express πολυ τα γουσταρω..χορταινει το ματι σου ρε παιδι μου σφαιρα
Για να ριξεις με τετοιο πρεπει να το δεσεις σε κανα δεντρο ή να το κανεις σαν πολυβολο με βαση απο ροδακιαΚαι ο ομως μαλανωμα χαχαχχα
Μια χαρα ειναι αλλα θα πρωτημουσα 10cal μονοβολο ωραια πραγματα αλλα με ρεμι sp10Τολη μια Super Nova με 51 slug κάνη κ 3.5 ιν μέσα αντιεροπορικους πυραύλους δεν είναι καλή?????
Αμα ερχετε κατα πανω σου ο ελεφαντας μια χαρα ειναι ομως εΓια να ριξεις με τετοιο πρεπει να το δεσεις σε κανα δεντρο ή να το κανεις σαν πολυβολο με βαση απο ροδακια
Οι ξυπολητοι καλασνικοφ εχουν τα δικανα ειναι ελιτΑυτοι που τα ριχνουν δεν εχουν αναγκη..εδω περπατανε ολοκληρο ξεροτοπο ξυπολητοι μεσα στ αγκαθια και δεν καταλαβαινουν τιποτα..στο παλιοδικανο το express θα κολωσουν;