Ίσως καταφέρω να φτιάξω αυτό που ηθελα για κοντινές τουφεκιες
@Xklefteris το έχεις βάλει ανάποδα σε σκάγια με κάποιο bior;
@Xklefteris το έχεις βάλει ανάποδα σε σκάγια με κάποιο bior;
Θα ήθελα να βάλεις μια φωτογραφία, εάν είναι εύκολο να τα δω.Να πω όμως ότι και ο δίσκος που είναι κλεισμένο το φυσίγγι δεν είναι ένας συνηθισμένος δίσκος όπως έχω δει σε άλλα ρελιαστα δράμια. Είναι σκληρό διάφανο πλαστικό και τα δράμια " φωλιάζουν" κατά κάποιο τρόπο στο εσωτερικό του μέρος
Θα ψάξω να τα βρω και θα ανεβάσωΘα ήθελα να βάλεις μια φωτογραφία, εάν είναι εύκολο να τα δω.
Δεν έχω καθόλου εικόνα του φυσιγγιου.
Επειδή το πλαστικό τζαμάκι πολλές φορές σπάει, μήπως προτίμησε κάποιο ποιο εύκαμπτο πλαστικό για να έχει το κεφάλι του ήσυχο;Έχει ξερελιασει λίγο, δες όμως τον δίσκο που κλείνει το φυσίγγι. Δεν έχω δει κάτι παρόμοιο σε κανένα άλλο φυσίγγι.
Δεν έχω ιδέα ΣτέφανεΕπειδή το πλαστικό τζαμάκι πολλές φορές σπάει, μήπως προτίμησε κάποιο ποιο εύκαμπτο πλαστικό για να έχει το κεφάλι του ήσυχο;
ΆνεταΜια ερωτηση , επειδη δεν εχω εμπειρια απο βολια. Εριξα ενα απλο 9βολο χωρις επιχαλκωμενες μπιλιες στα 23 μετρα μετρημενα με κορδελα. Το εριξα σε 2 ξυλινα πανελ παχους 1,5cm το καθενα και τοποθετημενα 30cm το ενα πισω απο το αλλο. Οι μπιλιες περασαν και τα δυο ξυλα στεγνα!!! Το φυσιγγι αυτο μπορει να καταβαλλει ζωα μεσαιου μεγεθους στα 20-25 μετρα???
Καλησπέρα, οι επίχαλκένες μπίλιες δίνουν απλώς επιπλέον σκληρότητα. Φυσικά ένα απλό 9βολο μπορεί να καταβάλει ένα μεσαίο, ακόμα και μεγάλο γουρούνι σε αυτά τα μέτρα αρκεί η συγκέντρωση που βγάζει με το όπλο- Τσοκ σου να είναι η ανάλογη. Από εκεί και πέρα, πολύ σημαντικό ρόλο παίζει το σημείο του ζώου που θα δεχθεί τα πλήγματα.Μια ερωτηση , επειδη δεν εχω εμπειρια απο βολια. Εριξα ενα απλο 9βολο χωρις επιχαλκωμενες μπιλιες στα 23 μετρα μετρημενα με κορδελα. Το εριξα σε 2 ξυλινα πανελ παχους 1,5cm το καθενα και τοποθετημενα 30cm το ενα πισω απο το αλλο. Οι μπιλιες περασαν και τα δυο ξυλα στεγνα!!! Το φυσιγγι αυτο μπορει να καταβαλλει ζωα μεσαιου μεγεθους στα 20-25 μετρα???
Η επιχαλκοση δινει μονο γιαλαδα και πιο λεια επιφανεια σκληρωτητα οχιΚαλησπέρα, οι επίχαλκένες μπίλιες δίνουν απλώς επιπλέον σκληρότητα. Φυσικά ένα απλό 9βολο μπορεί να καταβάλει ένα μεσαίο, ακόμα και μεγάλο γουρούνι σε αυτά τα μέτρα αρκεί η συγκέντρωση που βγάζει με το όπλο- Τσοκ σου να είναι η ανάλογη. Από εκεί και πέρα, πολύ σημαντικό ρόλο παίζει το σημείο του ζώου που θα δεχθεί τα πλήγματα.
Μπαρουτη Α1????View attachment 80538View attachment 80539View attachment 80540View attachment 80541τα δραμια 11-12 bhn καψουλι 688 κλεισιμο στα 58,5 με κεντρικη !!