Από που είσαι?Άντε παιδιά να γνωριστούμε ... Η Μαλακάσα φτάνεται ....
ΒοιωτίαΑπό που είσαι?
Αρα και τα ψαχνά ψιλοκοντά σου είναι.Βοιωτία
Καταλαβαίνω το λόγο της εξειδίκευσης αυτής αλλά δεν μπορώ να πώ ότι μου αρέσει ο χειρισμός αυτός, εμένα που ρίχνω κόμπακ.Τραπ και σκητ μόνο. Ένα γήπεδο θα έχει και κόμπακ, κυρίως για δασκάλους. Έτσι μου είπε ο αρμόδιος τουλάχιστον.
Τα Ψαχνά φίλε είναι ο παραδεισος του ελληνικου ΣπόρτιγκΚαταλαβαίνω το λόγο της εξειδίκευσης αυτής αλλά δεν μπορώ να πώ ότι μου αρέσει ο χειρισμός αυτός, εμένα που ρίχνω κόμπακ.
Και τί τον σταματάει.Δεν υπάρχει περίπτωση να κάνει Compak στην Μαλακασα.. Αν κάνει Compak εκεί κανεις δεν θα πηγαίνει στα Ψαχνά..
Πρέπει να δουλέψουν και τα δύο....Και τί τον σταματάει.
Ας αφήσουν τους κυνηγούς να πάνε να δουλέψουν καλά...Πρέπει να δουλέψουν και τα δύο....
Αν δε με απατά η μνήμη μου η ΞΕ φταίει γι αυτό...Ας αφήσουν τους κυνηγούς να πάνε να δουλέψουν καλά...
Ποιός τους κρατάει???Ας αφήσουν τους κυνηγούς να πάνε να δουλέψουν καλά...
παντού υπάρχει ένας μύθος............Ποιός τους κρατάει???
Η ανεργίαΠοιός τους κρατάει???
Γιατί Βασίλη; Είναι υποχρεωμένα τα σκοπευτήρια να ακολουθούν ότι λέει ο καραγκιόζης;Αν δε με απατά η μνήμη μου η ΞΕ φταίει γι αυτό...
Νομίζω δεν άφηνε μέσω της άδειας θήρας να προστίθεται και ένα τέλος υπέρ σκοε για να πηγαίνουμε και εμείς σκοπευτήριο.Γιατί Βασίλη; Είναι υποχρεωμένα τα σκοπευτήρια να ακολουθούν ότι λέει ο καραγκιόζης;
Gerry αυτό εννοούσα, δεν είμαι σίγουρος αν συμφωνώ με αυτόν τον χειρισμό. Δεν το θεωρώ υγιές. Παρότι υπάρχουν σκοπευτήρια με κόμπακ πέριξ της Αθήνας ξέρεις πολύ καλά τους λόγους που πηγαίνουμε Ψαχνά. Είναι ναός. Όμως είναι και εκδρομή. Άρα θα μας οφελούσε σαν σκοπευτές να υπάρχει και κοντά μας κάτι επιπλέον. Και δεν είναι δύσκολο να υπάρχουν και 2 γήπεδα κόμπακ μεταξύ των άλλων.Δεν υπάρχει περίπτωση να κάνει Compak στην Μαλακασα.. Αν κάνει Compak εκεί κανεις δεν θα πηγαίνει στα Ψαχνά..
Γεράσιμε Κοιλακος κ κομπακ πανε μαζί, θα δεις που θα γίνει ολόιδιο με Ψαχνά το έργοΔεν υπάρχει περίπτωση να κάνει Compak στην Μαλακασα.. Αν κάνει Compak εκεί κανεις δεν θα πηγαίνει στα Ψαχνά..