Με τη πρώτη ματιά φαίνεται οκ, απο fit and finish είναι εφάμιλλη ακριβών, ο τρόπος που είναι κολλημένη η ρίγα δεν είναι τέλεια φαίνεται δηλαδή η μέθοδος που την τοποθέτησαν δε φαίνεται να είναι ενιαίο σώμα με τη κάννη αμα κάθεσαι δηλαδή να το κοιτάζεις προσεχτικά προσεχτικά σε εκείνα τα σημεία είμαι και περίεργος εγώ και κοιτάω τη λεπτομέρεια, τι άλλο είναι λεπτεπίλετη κατασκευή δε νομίζεις ότι πιάνεις στα χέρια σου μασίφ κατασκευή ίσως είμαι και επηρεασμένος εγώ από άλλα όπλα, δεν είχα και ποτέ αδράνειας σίγουρα πάντως δε κοστίζει τα χρήματα της αλλά λιγότερο, τα τσοκάκια δε κάθονται 100% κεντραρισμένα αλλά κατά 90%-95% προφανώς η κάννη δεν έχει τρυπηθεί με τη τελευταία λέξη της μηχανουργικής. Κάτι σιδηρόδρομους που έχει μέσα για το κλείστρο έφαγαν και αυτοί λίγο σπρει κατα τη διαδικασία της βαφής αν και δεν είναι πρόβλημα αυτό. Άμα κόστιζε 400-500 ευρώ η ξύλινη θα έλεγα ότι είναι καλό, για τα λεφτά που ζητάνε νομίζω κάποιος μπορεί να βρεί κάτι καλύτερο στα μεταχειρισμένα αν ψάξει και έχει το χρόνο να ασχοληθεί.
edit: και φυσικά θέλει καθάρισμα μόλις την πάρεις έχει σα μικροσκοπικά grit ρινίσματα στα σπειρώματα και στο κλείστρο ανακτεμένα με λάδι και ένα τσοκάκι είναι σα κακοκωμένο η χτυπημένο στη φούστα του πας να βάλεις τσοκ και νιώθεις λες και έχει άμμο στα σπειρώματα.