Σε καλυπτοΣε αυτο συμφωνω και ευπαξανω
δινω εβδομαδιαιο αγωνα εδω
https://www.hunterslife.gr/forums/threads/ΜΑΓΚΆΛΙΑ-ΚΑΙ-ΣΟΥΒΛΕΣ.1643/
![]()
Σε καλυπτοΣε αυτο συμφωνω και ευπαξανω
δινω εβδομαδιαιο αγωνα εδω
https://www.hunterslife.gr/forums/threads/ΜΑΓΚΆΛΙΑ-ΚΑΙ-ΣΟΥΒΛΕΣ.1643/
![]()
Εγώ πιστευω οτι η ψαράδες δεν μας κάνουν καλο
Διάβασε να δεις τη εννοώ κρίμα που δεν καταλαβεςμε πέθανες τωρα. Ψαρεύω και κυνηγάω από τα 7 μου χρόνια ρε Μπιλ. Μήπως εννοείς τους επαγγελματίες;
Μάλλον. ...με αυτούς δεν τα πάω και γω καλά. .με πέθανες τωρα. Ψαρεύω και κυνηγάω από τα 7 μου χρόνια ρε Μπιλ. Μήπως εννοείς τους επαγγελματίες;
Λάθος τρόπος σκέψεις κ διατυπωση....Εγώ από μικρός έμαθα στο ότι το κρέας είναι ανωτέρο του ψαριού πρωτα απο ολα σε σέβεται δεν σε πεδευει να το καθαρίσεις για να το φας και είναι παντα πιο νόστιμο απο ολα ταψαρια
Μπορεί Μπιλ. Ακόμα προσπαθω να καταλάβω αν τελικά με το κρύο πρέπει να ανεβάζω σκάγια ή να μειώνω.Διάβασε να δεις τη εννοώ κρίμα που δεν καταλαβες
Σωστα!Μετα απο ενα κοντοσουβλι προβατινατο ψάρι είναι πολυ πιο υγιεινό από οποιοδήποτε κόκκινο κρέας.......
Με κρυο κλεινεις το ξυπνητηρι και καθαρισεςΜπορεί Μπιλ. Ακόμα προσπαθω να καταλάβω αν τελικά με το κρύο πρέπει να ανεβάζω σκάγια ή να μειώνω.![]()
Και μη ξεχνάμε και το ψαρονέφρι!! Πολύ μπέρδεμα ρε φίλε τλκ.Σωστα!Μετα απο ενα κοντοσουβλι προβατινα
παντα ταιριαζει μια συναγριδα για φρουτοσαλατα![]()
Έχω πιάσει με συρτή βυθού τρία κιλά ψαρονέφρι στο Καρπενήσι.Και μη ξεχνάμε και το ψαρονέφρι!! Πολύ μπέρδεμα ρε φίλε τλκ.
Σε τι βαθος φιλος?Έχω πιάσει με συρτή βυθού τρία κιλά ψαρονέφρι στο Καρπενήσι.
1840 υψόμετρο φίλε, Βελούχι λέγεται η ξέρα που κρύβονταιΣε τι βαθος φιλος?
Αμα σου πω οτι εχω βγει απο το σπιτι καλοκαιρι για ψαρεμαθα καταλάβεις ότι αυτά τα δυο χόμπι από ανέκαθεν συνυπήρχαν.....
Πορτοκαλί μάσκα πρώτη φορά βλέπω, που είναι η σανίδα σου? Την πήρε το κύμα???Αφού γλύτωσα και δεν με κατάπιε το αφρισμένο κύμα στις Ράχες Τυμφρηστού ούτε και εγώ ξέρω πως βγήκα στην επιφάνεια Άγιο είχα View attachment 21844
Οχι εγώ δεν το έχω κάνει χαχα..Αμα σου πω οτι εχω βγει απο το σπιτι καλοκαιρι για ψαρεμα
με το σακιδιο στην πλατη και αντι για αποψη εχω πιασει το
δικανο μεσα απο την ντουλαπα πανω στην τρελα μου τι θα πεις?
Για ψαροντουφεκο είχα πάει δεν είχα σανίδα και με τράβηξαν τα ελατοκλαρα προς μέσαΠορτοκαλί μάσκα πρώτη φορά βλέπω, που είναι η σανίδα σου? Την πήρε το κύμα???