Όλα δεκτά είναι Βασιλη απο αθερίνα μέχρι συναγρίδα όλα τα αλέθει ο μύλοςΤι τα θες τα παλιοφαγκριά και τις παλιοσυναγρίδες αν υπάρχει σφυρίδα ή ροφός ?
Στην αρχή καραβίδες με τσιπουράκι και μετά σφυρίδα με άσπρο κρασάκι
Όλα δεκτά είναι Βασιλη απο αθερίνα μέχρι συναγρίδα όλα τα αλέθει ο μύλοςΤι τα θες τα παλιοφαγκριά και τις παλιοσυναγρίδες αν υπάρχει σφυρίδα ή ροφός ?
Μπραβο ρε φιλε, ωραια καρβουνια!
Τα φτιάχνει η μάνα μου πλακί!!!Μπραβο ρε φιλε, ωραια καρβουνια!
Πως τα μαγειρευεις αληθεια? Δεν εχω πιασει- μαγειρεψει ποτέ τονοειδες
Κοψιμο βραγχια-ουρα για να ματωσει (αυτο εχω διαβασει...) κ σασιμι?
Θα την προτείνω την μαρινάδα σε ένα φιλαράκι που του έδωσα μερικές φέτες να μου πει εντυπώσεις!!!Τα τονοειδη....κοψιμο σε φετες 2 εκατοστων....Ελαιολαδο - λεμονι - μουσταρδα....ανακατεμα καλο...βαζεις
τις φετες σε ενα ταψι....τις σκεπαζεις με το μειγμα....μετα τουλαχιστον απο τρεις ωρες....ψηνεις στα καρβουνα...
και ''δωσε και μενα μπαρμπα''....
Οσο περισσοτερο μεινουν μεσα στο μειγμα τοσο ποιο νοστιμο γινεται το ψαρι !!
ΥΓ. Στο κεντρικο κοκαλο εχει δυο μικρες τρυπες....καθαρισμα με οδοντογλυφιδα ...η μια τρυπα εχει τις
ακαθαρισιες του ψαριου και η αλλη τον νωταιο μυελο....θελουν καθαρισμα για να μην πικρισει το ψαρι !!
Τι έκανες ρε τρελέ!!!! Μπράβο!Ωραια ηταν σήμερα...
View attachment 73754
Αυτά είναι ψάρια!!!Ωραια ηταν σήμερα...
View attachment 73754
Μπραβο ρε Κυριακο!Ωραια ηταν σήμερα...
View attachment 73754
3.3 και 5 ΣπύροΜπραβο ρε Κυριακο!
Σταθερη αξια...
Ετσι για το σασπενσ, 3μισαρα κ τριαρι το μαγιατικο?
Οτι πρεπει για καρβουνα ολοκληρα με παρεα
Eντυπωσιακές οι ψαρούκλες σου!!
Του Ιωάννου πήρες Σπύρο;Αγορασα aqua scooter κ αυριο παω για δοκιμη
Ναι.Του Ιωάννου πήρες Σπύρο;
Μια χαρά είναι!Θα βραχωνεις και κανά σαργο....Ναι.
Δεν εχω βαρκα. Ημουν αναμεσα σε φουκωτακι κ σε αυτο.
Τελικα πηρα το scooter.Το 90% των ψαρεματων μου ειναι κολυμπητα. Το χειμωνα ειμαστε καλα, καλοκαιρι ομως δεν παλευεται...
Ναι δεν έχεις αδικο οτι μπερδευει. Σε αυτη τη φωτο φαινεται καλύτερα το μέγεθος.Στο μαγιατικο με μπερδεψαν τα δαχτυλα σου. Ενω φαινεται μεγαλο το ψαρι, οπως το κρατας το κεφαλι του δειχνει λιγο μεγαλυτερο απο τη γροθια σου..
Καλορίζικο, μεγαλη βοήθεια στο κολυμπητό, να το χαρείς!Αγορασα aqua scooter κ αυριο παω για δοκιμη!!
Καθόλου δεν μπερδεύει φίλε η φώτο σιγά μην είναι και μαναλακιΝαι δεν έχεις αδικο οτι μπερδευει. Σε αυτη τη φωτο φαινεται καλύτερα το μέγεθος.
Καλορίζικο, μεγαλη βοήθεια στο κολυμπητό, να το χαρείς!