MG2 38γρ και τα μυαλά στα κάγκελα χαχχχαχααΟταν λες της b&p;ποιο συγκεκριμενα;
Μου αρεσει η εταιρια κ ψαχνω ολα της τα φυσιγγια
MG2 38γρ και τα μυαλά στα κάγκελα χαχχχαχααΟταν λες της b&p;ποιο συγκεκριμενα;
Μου αρεσει η εταιρια κ ψαχνω ολα της τα φυσιγγια
Βρε παιδιά για αυτό το φυσιγγι ...δεν έχει γράφει τπτ στο φόρουμ!! Είναι με άριστα υλικά .. εξωτική πυρίτιδα για Ελλάδα......αλλά κανένα σχόλιο!!!MG2 38γρ και τα μυαλά στα κάγκελα χαχχχαχαα
Για αρκετά χρόνια τα rottweil τα ελληνικά και τα 3Α του δορκα όπως και τα c7 perfecta του kalco!με ΠΑΣΟΚ παίρναμε ότι φυσιγγαρες θέλαμε!
Δοξασμένες μέρες!Χαχα, ήμουν μαθητής τότε και θυμάμαι τον αδερφό μου να κάνει παραγγελία στους αδερφούς Λάμπρο μια εξωφρενική παραγγελία φυσιγγίων μπλέ καφέ σε διάφορα νούμερα. Το επόμενο πρωί στο λιμάνι πήγαν με τα αγροτικά να τα πάρουν.
Δεν εχουν γραφτεί σχόλια γιατι εχει τουλάχιστον 7 ευρώ η δεκάδα χαχαΒρε παιδιά για αυτό το φυσιγγι ...δεν έχει γράφει τπτ στο φόρουμ!! Είναι με άριστα υλικά .. εξωτική πυρίτιδα για Ελλάδα......αλλά κανένα σχόλιο!!!
Και εγώ κι άλλα κάνα δυο άτομα που το Ρίχνουμε απ το φόρουμ εχουμε πει τα καλυτερα. Φέτος δοκιμάστηκε και σε φουλ υγρασία με άριστα αποτελέσματα. Πέρσι το είχα βάλει φωτο με την κατανομή του εδώ στο φόρουμ. Σε χαρακτηριστικά είναι απ τα ποιο τοπ ευρωπαικα φυσιγγια.Βρε παιδιά για αυτό το φυσιγγι ...δεν έχει γράφει τπτ στο φόρουμ!! Είναι με άριστα υλικά .. εξωτική πυρίτιδα για Ελλάδα......αλλά κανένα σχόλιο!!!
Τώρα θυμήθηκα όταν πηγαίναμε για πέρδικες στη Σύρα είχαμε πάντα μέσα biturbo και κάτι federal! Αργότερα όταν βγήκαν τα coturnice χρησιμοποιούσαμε αυτά μέχρι και πριν λίγα χρόνια που σταμάτησα το κυνήγι πέρδικας. Θυμάμαι τον πατέρα μου να μας λέει "βάλε τα κοτουρνίθια μέσα γιε μου"Λάμπρο κίτρινο διασποράς για όλα τα θηραματα επί Λάμπρου εποχής με κανη 3 άστρων κ Λάμπρο μπιτουρμπο από τα καλά...
Απλά φυσιγγαρος τολη...γρηγορο κατανομή διατριση....Βρε παιδιά για αυτό το φυσιγγι ...δεν έχει γράφει τπτ στο φόρουμ!! Είναι με άριστα υλικά .. εξωτική πυρίτιδα για Ελλάδα......αλλά κανένα σχόλιο!!!
Πρώτα ο Θεός αν πάω Ρουμανία τον Ιανουάριο θα πάρω τα 38αρια σε 4αρι να τεσταριστουν στα πράσιναΑπλά φυσιγγαρος τολη...γρηγορο κατανομή διατριση....
Κάτι ηξερε ο καπταιν Βασίλη φυσιγγαρες τα κουτορνιθια μπροστά τους δεν βάζω ούτε αμερικανικά ούτε τίποτα τώρα με την αλλαγή τους να δούμε αν παραμένει το ίδιο καλό .xm.Τώρα θυμήθηκα όταν πηγαίναμε για πέρδικες στη Σύρα είχαμε πάντα μέσα biturbo και κάτι federal! Αργότερα όταν βγήκαν τα coturnice χρησιμοποιούσαμε αυτά μέχρι και πριν λίγα χρόνια που σταμάτησα το κυνήγι πέρδικας. Θυμάμαι τον πατέρα μου να μας λέει "βάλε τα κοτουρνίθια μέσα γιε μου"
Σε πενταρη να το πάρεις...αν δεν ρίχνεις στα άκρα....Πρώτα ο Θεός αν πάω Ρουμανία τον Ιανουάριο θα πάρω τα 38αρια σε 4αρι να τεσταριστουν στα πράσινα
Σε ποια αναφέρεσαι?Αν και γεμηζω μονος μου τα ειχα δοκημασέι και μου αρεσαν πολυ πριν 4 χρονια ειχα μετρισει και μερικα ηταν στα 415 περιπου ταχ ειχα αντιγραψει και τη συνταγη αλλα με τη m92s δεν μου βγηκε