Συμφωνώ απόλυτα. Πήρα τον Δεκέμβριο του 19 το Baikal μου Καινούριο από τοπικό κατάστημα. Το ίδιο που πήρε Ο πατέρας μου πριν 10 χρόνια την sx3. Η τιμή που μας έκανε δεν περιγράφεται. 200 ευρώ κάτω από Την καλύτερη που βρήκα στο ίντερνετ και δώρο θήκη και φυσίγγια αδράνειας αλουμινίου. Το παίρνω όλα καλά. Δοκιμάζω το όπλο και μοου φουσκώνει τον παφυλα στον εξωκλεα, το πάω πίσω και επιτόπου περνάει την τον αντιπρόσωπο και του το στέλνει, το όπλο επιστρέφει σε εμένα σε 2 μέρες, πάλι το ίδιο πρόβλημα μέχρι που περνά ο καλυκας από τον εξωλκεα, ξανά πίσω στο μαγαζί, πάλι τηλέφωνο το κατάστημα στο μαγαζί, το τι άκουσε ο οπλουργος του αντιπροσωπου από καταστηματάρχη δεν λέγεται, ξανά το όπλο Θεσσαλονίκη και σε 2 μέρες το όπλο επιστρέφει, με παίρνει τηλέφωνο και μου λέει έλα να το δοκιμάσουμε, πάω και ρίχνουμε μαζί περίπου 100 φυσίγγια διαφορά, το περνω και τον ρωτάω τι χρωστάω τουλάχιστον για τα φυσίγγια και η απάντηση του ήταν "δεν χρωστάς τίποτα και χίλια συγγνώμη για την ταλαιπωρία " μετά πας ή δεν ξαναπάς σε αυτό μαγαζί;