Απο που ?View attachment 92000
Ευτυχώς που ήρθε το halloween και βρήκαμε εύκολα και φθηνά ομοιοματα για τα παλιοπουλα...![]()
Στο jumboΑπο που ?
Απίστευτο το ότι κατανάλωναν τα στήθη από τις καλιακούδες-κουρούνες;;; και ήταν και καταπληκτικά μετά το μαρινάρισμα.
Ανώμαλοι σε όλα τους αυτοί οι Άγγλοι.
Το πρώτο βίντεο, μια κοροϊδία. Ο Ράμσεϊ τάχα μου μαγειρεύει άγριο θήραμα στο δάσος (καλιακούδα), για τρία άτομα και φτιάχνει φαγητό που δεν φτάνει ούτε για έναν, χωρίς βέβαια να παραλείψει τις γκουρμέ πινελιές και να το στήσει όμορφα για το φακό. Μια κοροϊδία και μισή.
Τάσο αδίστακτες και θρασείς όπως το λες.Σήμερα είδα για δευτερη φορά μια κουρούνα να επιτίθεται κ να διώχνει εναν κάνιο(γερακινα)...
Και να σκεφτείτε ότι είναι μικρότερη σε μέγεθος, αδίστακτα πουλιά......
Εχω δει μικρο κοπαδι κουρουνες να το κανει σε γερακιΣήμερα είδα για δευτερη φορά μια κουρούνα να επιτίθεται κ να διώχνει εναν κάνιο(γερακινα)...
Δέχονται δυτικούς; Φυσίγγια από την τσέπη μου! Πού γράφομαι;Εις την Μαλαισίαν πάντως... τούς έχουν εύρει το... απόλυτον "φάρμακον"/"φαρμάκιν"...!!!!!!!!!
Και μάλιστα δε, εντός τών αστικών ιστών...!!!!!!!!
www.youtube.com/watch?v=fGwwqI_62i4
www.youtube.com/watch?v=U0GPlg9ikhk
www.youtube.com/watch?v=yI3y-ILHePU
www.youtube.com/watch?v=IOADu-ywAPY
www.youtube.com/watch?v=XEcPv6liCHw
www.youtube.com/watch?v=p5_yUj3AJMg
Δυστυχώς δεν προβλέπεται από την ρυθμιστική αν και θα έπρεπε , είναι τεράστια λελαπα σε εμάςΟι γλάροι θεωρούνται επιβλαβή;;;;![]()
Mπορεί να ξέρει πολεμικές τέχνες...Σήμερα είδα για δευτερη φορά μια κουρούνα να επιτίθεται κ να διώχνει εναν κάνιο(γερακινα)...
Πρέπει να γίνει μια πρόταση από την ομοσπονδία . Είναι τέρατα 2κιλα με κοφτερά και μακριά ραμφη. Και πολλοί ρε παιδί μου. Έχεις τα κοράκια έχεις και τους γλάρους..Μεγάλη ζημιά. Πρέπει να μειωθούν....Δυστυχώς δεν προβλέπεται από την ρυθμιστική αν και θα έπρεπε , είναι τεράστια λελαπα σε εμάς
Και είναι ΚΑΙ πολυάριθμοι...Δυστυχώς δεν προβλέπεται από την ρυθμιστική αν και θα έπρεπε , είναι τεράστια λελαπα σε εμάς