εγω εχω vihtavuori n320 δεν θα ελεγα οτι ειναι καλητερη απο την s4 !!!Οι καναδεζικες IMR Sr 7625, sr4759, Bofors jk6,jk3, Vihtavuori n320,n340,3n37.
εγω εχω vihtavuori n320 δεν θα ελεγα οτι ειναι καλητερη απο την s4 !!!Οι καναδεζικες IMR Sr 7625, sr4759, Bofors jk6,jk3, Vihtavuori n320,n340,3n37.
Πάλι σε έξοδα θα τους βάλεις τους ιδιογομωτές.Οι καναδεζικες IMR Sr 7625, sr4759, Bofors jk6,jk3, Vihtavuori n320,n340,3n37.
Πως την γεμίζεις;εγω εχω vihtavuori n320 δεν θα ελεγα οτι ειναι καλητερη απο την s4 !!!
οπως την δεινει ο guallandi +- μπαρουτι ,και απο περισυ εχει και στο σαιτ του ο vihtavuori καποια σετ απ σε 12/76Πως την γεμίζεις;
Δημήτρη τι δεν σου άρεσε ;οπως την δεινει ο guallandi +- μπαρουτι ,και απο περισυ εχει και στο σαιτ του ο vihtavuori καποια σετ απ σε 12/76
η εταιρια την δηνει μονο σε 12/76 ρελιαστο με χαρτακι και απο 36 εως 40 νωμιζω σε μολυβδηνα και απο 28 εως 30 σε ατσαλιναΗ vihtavuori σε 12/70 με ρελιαστο κλείσιμο την έχει από 30 μέχρι 40 γραμμάρια.
δεν μου εκατσε απο την αρχη δεν βγαζει ταχυτητες ,πολυ "μαλακες" τουφεκιες και δεν κανει καλα σκοτωματα ,για παραδειγμα μολις γυρισα απο το δασος ημουν για μπεκατσες ειχα φτιαξει σε 12/70 34 γρ με διασπορεα ρελιαστο ,την δοσολογια δεν την θυμαμαι ειναι απο περισυ πρεπει να δω τα κοιταπια ,και επηδη μετρισα κατι φυσιγγια με την Α0 λεω δεν ριχνω και αυτα να δω!! ε λοιπον 344-350-350 μ/δΔημήτρη τι δεν σου άρεσε ;
Στην οριτζιναλ συσκευασια ηταν Λευτερη απλα την εβαλα σε βαζο εγωΔημήτρη, μάλλον η πυρίτιδα που έχεις δεν είναι στην ορίτζιναλ συσκευασία του μισου κιλού. Πολλά παράπονα έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια για τους διανομείς των vihtavuori που όπως με τις vectan πουλάνε άλλα αντί άλλων. Η n320 είναι μια χ32 που στα 30 με 34 βγάζει ταχύτητες πάνω από 400 με πιέσεις 500 με 600 bar. Οι vihtavuori όχι μόνο στην Ευρώπη, αλλά στην Αμερικανικη αγορά οπου ενώ έχουν την μεγαλύτερη ποικιλία σε πυριτιδες στον κόσμο και στις χαμηλότερες τιμές, έχουν μεγάλη ζήτηση, αν και κοστίζουν έως και τρεις φορές περισσότερο. Ειδικά οι διβασικές της για ραβδωτα, είναι το top παγκοσμίως.
Συσκευασία μιας λιμπρας; 453 γραμμάρια;Στην οριτζιναλ συσκευασια ηταν Λευτερη απλα την εβαλα σε βαζο εγω
Τεκνα λέμε κ τα μυαλά στο μπλέντερ Λευτέρη, τα πουλια τα τηγανίζει στον αέραΔημήτρη, μάλλον η πυρίτιδα που έχεις δεν είναι στην ορίτζιναλ συσκευασία του μισου κιλού. Πολλά παράπονα έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια για τους διανομείς των vihtavuori που όπως με τις vectan πουλάνε άλλα αντί άλλων. Η n320 είναι μια χ32 που στα 30 με 34 βγάζει ταχύτητες πάνω από 400 με πιέσεις 500 με 600 bar. Οι vihtavuori όχι μόνο στην Ευρώπη, αλλά στην Αμερικανικη αγορά οπου ενώ έχουν την μεγαλύτερη ποικιλία σε πυριτιδες στον κόσμο και στις χαμηλότερες τιμές, έχουν μεγάλη ζήτηση, αν και κοστίζουν έως και τρεις φορές περισσότερο. Ειδικά οι διβασικές της για ραβδωτα, είναι το top παγκοσμίως.
Μισο κιλο κανονικη συσκευασια μαυρη μπλε με τα λοτ επανω με ολλα, για αμερικη ειναι λιμπρες για ευρωπη μισοκιλαΣυσκευασία μιας λιμπρας; 453 γραμμάρια;
Αυτή παίζει και με λίγα γραμμαρια πχ 28 - 30γρ και γενικά οι διβασικές ? Αξίζει?Τεκνα λέμε κ τα μυαλά στο μπλέντερ Λευτέρη, τα πουλια τα τηγανίζει στον αέρα
Στα 30 γρ δουλεψε S4 φίλε, τα κάνει στον φουρνοΑυτή παίζει και με λίγα γραμμαρια πχ 28 - 30γρ και γενικά οι διβασικές ? Αξίζει?