Φέρτα να στα φυλάω εγώ.Θα αποκτήσω σύντομα 3 επιπλέον κυνηγετικά όπλα και επειδή το ερμάριο που έχω είναι ήδη γεμάτο, θα χρειαστώ καινούριο, χωρητικότητας τουλάχιστον 3 θέσεων.
Έχετε να προτείνετε κάτι οικονομικό και καλό; Ή ακόμα κι αν πουλάει κάποιος συνάδελφος το δικό του.
Δεν κόβεται βρε...3 μονομιάς ο δάσκαλος όποτε θέλει το κόβει που λέμε
Και εγώ τρία θέλω 304 - μπενελι ΑΙ και ενα πλάγιο αλλά λέω να το πάω στράτα
Ε αντε πες τι εργαλεία
Για τρία όπλα θες ερμάριο 4η 5 οπλων .Συνήθως έχουν λαμαρίνα 2 χιλιοστά το κουτί και 3 χιλιοστά η πόρτα. Την τιμή την καθορίζουν ο τρόπος κλειδωματος και το φινίρισμα .Τα φθηνά έχουν 2 πιρους στη κλειδαριά ,στα πιο ακριβά βγαίνουν και πιροι πάνω κάτω.Ολα ανοιγουν αν υπάρχει χρόνος. Τη δουλειά σου την κάνεις και με 180-200€ την κάνεις και με 500+€.Θα αποκτήσω σύντομα 3 επιπλέον κυνηγετικά όπλα και επειδή το ερμάριο που έχω είναι ήδη γεμάτο, θα χρειαστώ καινούριο, χωρητικότητας τουλάχιστον 3 θέσεων.
Έχετε να προτείνετε κάτι οικονομικό και καλό; Ή ακόμα κι αν πουλάει κάποιος συνάδελφος το δικό του.
Λαμαρινα 2mm ?Για τρία όπλα θες ερμάριο 4η 5 οπλων .Συνήθως έχουν λαμαρίνα 2 χιλιοστά το κουτί και 3 χιλιοστά η πόρτα. Την τιμή την καθορίζουν ο τρόπος κλειδωματος και το φινίρισμα .Τα φθηνά έχουν 2 πιρους στη κλειδαριά ,στα πιο ακριβά βγαίνουν και πιροι πάνω κάτω.Ολα ανοιγουν αν υπάρχει χρόνος. Τη δουλειά σου την κάνεις και με 180-200€ την κάνεις και με 500+€.
Προσωπικά μου αρέσει το technomax των 5 οπλων σε μαύρο ή απομίμηση ξύλου και ας μην έχει βάλει καλή κριτική κάποιος στο σκρουτζ.Καλες τιμές από ότι είδα έχει ο pelops.gr ,έχει και πιο φθηνά. Εκει ειχα πάρει το δεύτερο πιο φθηνό μου.Να πας να τα δεις από κοντά αν υπάρχουν στο κατάστημα, ψαξτο κι εσύ μην σε πάρω στον λαιμό μου.Θα αποκτήσω σύντομα 3 επιπλέον κυνηγετικά όπλα και επειδή το ερμάριο που έχω είναι ήδη γεμάτο, θα χρειαστώ καινούριο, χωρητικότητας τουλάχιστον 3 θέσεων.
Έχει στα leroy τέτοια πράματα; μπράβοο...Χωρίς πολλές απαιτήσεις, εκπληρώνοντας το γράμμα του νόμου στο Leroy θα βρεις ένα στα 125 (τοσο έκανε πριν κανα μήνα)
Και προσοχή στο ύψος γιατί όσα έχουν ντουλαπάκι μπορεί να μην χωρούν τα μακρυκαννα όπλα.Προσωπικά μου αρέσει το technomax των 5 οπλων σε μαύρο ή απομίμηση ξύλου και ας μην έχει βάλει καλή κριτική κάποιος στο σκρουτζ.Καλες τιμές από ότι είδα έχει ο pelops.gr ,έχει και πιο φθηνά. Εκει ειχα πάρει το δεύτερο πιο φθηνό μου.Να πας να τα δεις από κοντά αν υπάρχουν στο κατάστημα, ψαξτο κι εσύ μην σε πάρω στον λαιμό μου.
Ναι, το είδα σήμερα. Κρίμα και φαινόταν τίμιο.δυστυχως χασαμε μια φτηνη λύση...
View attachment 94341
Αυτός που σου χάρισε τα όπλα μισές δουλειές κάνει πες του.Ναι, το είδα σήμερα. Κρίμα και φαινόταν τίμιο.
Είχα πάρει για αρχή ένα sicura 6 όπλων σε προσφορά μάλιστα...... εκτός του ότι με τίποτα δε χωράνε 6 όπλα χωρίς να τα χτυπήσεις, δε χωραγε ούτε το 725 ( 81 εκ) , ακόμα και χωρίς τα τσοκ, όταν πήρα τη super Vinci δε χωράγε ούτε αυτή στο ύψος, 1.30 χωρίς εξωτερικό τσοκ, έτσι πήρα από Pelops το παρακάτω για 4 όπλα, τα οποία είναι ευρύχωρα, χωρίς να φοβάσαι μην ακουμπήσουν μεταξύ τους.....και από ύψος μια χαρά, χωράει και η s. Vinci με το kiks και περισσεύουν ακόμα 9-10 εκατοστά από το ντουλαπάκι ( που δεν είναι ασφάλειας όμως)Θα αποκτήσω σύντομα 3 επιπλέον κυνηγετικά όπλα και επειδή το ερμάριο που έχω είναι ήδη γεμάτο, θα χρειαστώ καινούριο, χωρητικότητας τουλάχιστον 3 θέσεων.
Αν εννοείς από το ελληνικό κράτος, όχι.Για τα ερμάρια ασφαλείας όπλων υπάρχει κάποια προδιαγραφή που πρέπει να έχουν ;
Ευρωπαική ;Ξέρει κανείς τίποτα ;Αν εννοείς από το ελληνικό κράτος , όχι .