Ερμάριο ασφαλείας όπλων

Θα αποκτήσω σύντομα 3 επιπλέον κυνηγετικά όπλα και επειδή το ερμάριο που έχω είναι ήδη γεμάτο, θα χρειαστώ καινούριο, χωρητικότητας τουλάχιστον 3 θέσεων.

Έχετε να προτείνετε κάτι οικονομικό και καλό; Ή ακόμα κι αν πουλάει κάποιος συνάδελφος το δικό του.

Θα αποκτήσω σύντομα 3 επιπλέον κυνηγετικά όπλα και επειδή το ερμάριο που έχω είναι ήδη γεμάτο, θα χρειαστώ καινούριο, χωρητικότητας τουλάχιστον 3 θέσεων.

Έχετε να προτείνετε κάτι οικονομικό και καλό; Ή ακόμα κι αν πουλάει κάποιος συνάδελφος το δικό του.
Φέρτα να στα φυλάω εγώ.

Για τρία όπλα θες ερμάριο 4η 5 οπλων .Συνήθως έχουν λαμαρίνα 2 χιλιοστά το κουτί και 3 χιλιοστά η πόρτα. Την τιμή την καθορίζουν ο τρόπος κλειδωματος και το φινίρισμα .Τα φθηνά έχουν 2 πιρους στη κλειδαριά ,στα πιο ακριβά βγαίνουν και πιροι πάνω κάτω.Ολα ανοιγουν αν υπάρχει χρόνος. Τη δουλειά σου την κάνεις και με 180-200€ την κάνεις και με 500+€.

Για τρία όπλα θες ερμάριο 4η 5 οπλων .Συνήθως έχουν λαμαρίνα 2 χιλιοστά το κουτί και 3 χιλιοστά η πόρτα. Την τιμή την καθορίζουν ο τρόπος κλειδωματος και το φινίρισμα .Τα φθηνά έχουν 2 πιρους στη κλειδαριά ,στα πιο ακριβά βγαίνουν και πιροι πάνω κάτω.Ολα ανοιγουν αν υπάρχει χρόνος. Τη δουλειά σου την κάνεις και με 180-200€ την κάνεις και με 500+€.
Λαμαρινα 2mm ?

Προσωπικά μου αρέσει το technomax των 5 οπλων σε μαύρο ή απομίμηση ξύλου και ας μην έχει βάλει καλή κριτική κάποιος στο σκρουτζ.Καλες τιμές από ότι είδα έχει ο pelops.gr ,έχει και πιο φθηνά. Εκει ειχα πάρει το δεύτερο πιο φθηνό μου.Να πας να τα δεις από κοντά αν υπάρχουν στο κατάστημα, ψαξτο κι εσύ μην σε πάρω στον λαιμό μου.

Last edited:
Προσωπικά μου αρέσει το technomax των 5 οπλων σε μαύρο ή απομίμηση ξύλου και ας μην έχει βάλει καλή κριτική κάποιος στο σκρουτζ.Καλες τιμές από ότι είδα έχει ο pelops.gr ,έχει και πιο φθηνά. Εκει ειχα πάρει το δεύτερο πιο φθηνό μου.Να πας να τα δεις από κοντά αν υπάρχουν στο κατάστημα, ψαξτο κι εσύ μην σε πάρω στον λαιμό μου.
Και προσοχή στο ύψος γιατί όσα έχουν ντουλαπάκι μπορεί να μην χωρούν τα μακρυκαννα όπλα.

Είχα πάρει για αρχή ένα sicura 6 όπλων σε προσφορά μάλιστα...... εκτός του ότι με τίποτα δε χωράνε 6 όπλα χωρίς να τα χτυπήσεις, δε χωραγε ούτε το 725 ( 81 εκ) , ακόμα και χωρίς τα τσοκ, όταν πήρα τη super Vinci δε χωράγε ούτε αυτή στο ύψος, 1.30 χωρίς εξωτερικό τσοκ, έτσι πήρα από Pelops το παρακάτω για 4 όπλα, τα οποία είναι ευρύχωρα, χωρίς να φοβάσαι μην ακουμπήσουν μεταξύ τους.....και από ύψος μια χαρά, χωράει και η s. Vinci με το kiks και περισσεύουν ακόμα 9-10 εκατοστά από το ντουλαπάκι ( που δεν είναι ασφάλειας όμως)
https://www.pelops.gr/kivotia-asfal...πλοκιβώτιο-griffon-glt-150-k-4-τουφεκίων-html

Αν εννοείς από το ελληνικό κράτος , όχι .
Ευρωπαική ;Ξέρει κανείς τίποτα ;
Ρωτάω γιατί το Ελληνικό κράτος δεν νομίζω να το έχει σε τίποτα αύριο το πρωί (αφού μέχρι τώρα θα έχουμε πάρει όλοι ότι βρούμε στην αγορά) να βγάλει ένα νόμο που να λέει θέλω την τάδε προδιαγραφή , και να μας κάνει να αγοράζουμε πάλι ερμάρια .

Back