Ερμάριο ασφαλείας όπλων

Ευρωπαική ;Ξέρει κανείς τίποτα ;
Ρωτάω γιατί το Ελληνικό κράτος δεν νομίζω να το έχει σε τίποτα αύριο το πρωί (αφού μέχρι τώρα θα έχουμε πάρει όλοι ότι βρούμε στην αγορά) να βγάλει ένα νόμο που να λέει θέλω την τάδε προδιαγραφή , και να μας κάνει να αγοράζουμε πάλι ερμάρια .
Το ελληνικό κράτος ζητάει την φύλαξη των όπλων σε ερμάριο ασφαλείας, συν συναγερμό και πόρτα ασφαλείας για κατοχή άνω των 10 όπλων. Εάν όμως κλαπεί ένα όπλο από κάποιον που έχει λιγότερα από 10 και ΔΕΝ έχει όλα τα ανωτέρω μέτρα ασφαλείας, ο κάτοχος κατηγορείται ποινικά για πλημμελή φύλαξη. Πιάστο αυγό και κούρευτο δηλαδή.

Κι εσύ μιλάς για προδιαγραφές.

Το ελληνικό κράτος ζητάει την φύλαξη των όπλων σε ερμάριο ασφαλείας, συν συναγερμό και πόρτα ασφαλείας για κατοχή άνω των 10 όπλων. Εάν όμως κλαπεί ένα όπλο από κάποιον που έχει λιγότερα από 10 και ΔΕΝ έχει όλα τα ανωτέρω μέτρα ασφαλείας, ο κάτοχος κατηγορείται ποινικά για πλημμελή φύλαξη. Πιάστο αυγό και κούρευτο δηλαδή.

Κι εσύ μιλάς για προδιαγραφές.
Αν έβλεπα το χώρο σου θα σκεφτόμουν καβατζα ,η ουσία είναι να είναι κάπου που δεν φαντάζετε κάποιος όσο ποιο απλά και μπροστά τα σε κάποιον κρυμμένα τόσο δύσκολα θα βρεθούν .Τα όπλο κιβώτια κάνουν μπαμ εκτός αν είναι πίσω από καθρέπτη κάδρο κτλ .

Αν έβλεπα το χώρο σου θα σκεφτόμουν καβατζα ,η ουσία είναι να είναι κάπου που δεν φαντάζετε κάποιος όσο ποιο απλά και μπροστά τα σε κάποιον κρυμμένα τόσο δύσκολα θα βρεθούν .Τα όπλο κιβώτια κάνουν μπαμ εκτός αν είναι πίσω από καθρέπτη κάδρο κτλ .
Όπως; Παράδειγμα.

Χωρίς εικόνα του χώρου Λεωνίδα πως θα καταλάβω τι μπορεί να γίνει και πού,στο προηγούμενο σπίτι της γυναίκας μου είχα μπαρ με μπουκάλια που άνοιγε όλο και από πίσω κρυβοσουν και εσύ εκτός τα ολλα χωνευτο δίπλα στο τζακι είχε τέτοια σύστημα ανοίγματος που και να σου έλεγα ότι ανοίγει δε θα μπορούσες το είχα φτιάξει με φίλο μαραγκό .Τίποτε το εξωφρενικό σε τιμη αλλά μια τρομερή καβατζα για οτιδήποτε .Είχα δείξει σε φίλο και είχε φτιάξει εσωτερικά μέσα στη ντουλάπα κρυφό χώρο κτλ .Φαντασία θέλει και να αντιλαμβάνεσαι τη χρησιμότητα των χωρών συνάμα χωρίς να δείχνετε αυτό που έχεις δημιουργήσει.

Και επειδή έχω πολύ φαντασία κάτσε να δεις κάποια στιγμή τι θα φτιάξω σε όπλο,απλά με φρενάρουν κάποιες καταστάσεις ελπίζω πριν τελειώσει το κυνήγι να το καταφέρω .Αλλά πρέπει να πάω αυτοπροσώπως πάλι σε μηχανουργείο για να μου διορθώσουν ένα ανταλλακτικό .

Βάζεις τα όπλα όρθια δίπλα από τα κομοδίνα με καπέλο από πορτατίφ.
Βάζεις το κοντάκι για καλαπόδι σε ένα μποτάκι και την κάννη σε βαλίτσα από κλαρίνο.
Θες να συνεχίσω?

Ω ρε φιλε ,για φαντασου να κάνω την κανη της sx3 κλαρίνο. Θα γινω Πετρολούκας .big smile.

https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&opi=89978449&url=https://www.youtube.com/watch?v=veABcyzhLvs&ved=2ahUKEwixvY336LWKAxW7RvEDHUvdDuQQtwJ6BAgUEA4&usg=AOvVaw3j2KT9xoT_pxaaHzk3a0n-

Last edited:
Βάζεις τα όπλα όρθια δίπλα από τα κομοδίνα με καπέλο από πορτατίφ.
Βάζεις το κοντάκι για καλαπόδι σε ένα μποτάκι και την κάννη σε βαλίτσα από κλαρίνο.
Θες να συνεχίσω?
Και αν πατήσει την σκανδάλη για ν' ανοίξει το πορτατίφ?
Τωρα?
Τι γίνεται τώρα?

Back