Σ
Σακης123456
Για να συνεχίσεις όπως παλιά, πρέπει να δηλώσεις υπεύθυνα ότι από εδώ και πέρα θα κυνηγάς μόνο με σέττερ!
Για να συνεχίσεις όπως παλιά, πρέπει να δηλώσεις υπεύθυνα ότι από εδώ και πέρα θα κυνηγάς μόνο με σέττερ!
Σάκη, πιστεύω πως τα παιδιά της διαχείρισης θα το τακτοποιήσουν σύντομα...Αντε να δουμε φιλε χριστο. Θα βγαλουμε ακρηηη;;
Χρήστο είσαι ικανοποιημένος τώρα φίλε?καλησπέρα στην διαχείριση!
θα μπορούσαμε να έχουμε τα όλα μικρά εικονίδια (φάτσες κτλ) στην αρχή των επιλογών και όλα μαζεμένα?
δηλαδή όπως ήταν και παλαιότερα πριν εμπλουτιστεί με τα νέα κινούμενα
προσωπικά το βλέπω ποιο βολικό μιας που τα μικρά τα χρησιμοποιούμε ποιο συχνά !
Σάκη σου έστειλα πμ για να βγάλουμε άκρη.Αντε να δουμε φιλε χριστο. Θα βγαλουμε ακρηηη;;
εεεε ναι ! αυτα ειναι .. τακτοποιημένα πράγματα!Χρήστο είσαι ικανοποιημένος τώρα φίλε?
Τελικα,εφτασε σε συμπερασμα και σταματησε τις σκεψεις!εεεε ναι ! αυτα ειναι .. τακτοποιημένα πράγματα!
ευχαριστώ !
κάτσε να κάνω και μια πρόβα .... χαχαχαχ
οοοοοπ που πήγε εκείνη η φάτσα που 'σκεφτόταν' και έξυνε την κεφάλα της ??
Δεν έχω ιδέα..μιλάμε έχω τρελαθεί. Δεν ξέρω πού πήγε... thinkεεεε ναι ! αυτα ειναι .. τακτοποιημένα πράγματα!
ευχαριστώ !
κάτσε να κάνω και μια πρόβα .... χαχαχαχ
οοοοοπ που πήγε εκείνη η φάτσα που 'σκεφτόταν' και έξυνε την κεφάλα της ??
αααααα εγώ το θυμάμαι "μικουλι" .... για δεσ πως μεγάλωσεΔεν έχω ιδέα..μιλάμε έχω τρελαθεί. Δεν ξέρω πού πήγε... think
Μιας και ολοι Ζητάνε χαρες απο τη διαχειρηση να ζητησω και εγω. Μηπως γίνεται να μου δανεισετε κανενα ψιλο;  
Τωρα που τακτοποιηθικε το θεμα που ειχα φιλε χριστο. Ωντος απο εδω και περα θα κυνηγαω με 3 pointerrrr