Καλημέρα σε όλους. Το πρόβλημα επιλύθηκε. Αν καποιος εξακολουθεί να έχει κάποιο πρόβλημα ας με ενημερώσει παρακαλώ. Θα σας δώσω λεπτομερειες αργότερα γιατί τωρα είμαι στο γραφείο. Συγνώμη για την αναστάτωση.
Είσαι kill bill τελικά!Καλημέρα σε όλους. Το πρόβλημα επιλύθηκε. Αν καποιος εξακολουθεί να έχει κάποιο πρόβλημα ας με ενημερώσει παρακαλώ. Θα σας δώσω λεπτομερειες αργότερα γιατί τωρα είμαι στο γραφείο. Συγνώμη για την αναστάτωση.
Λεωνίδα καλησπέρα. Συγνώμη για την αργοπορημένη απάντηση. Αν καταλαβαίνω καλά εννοείς να υπάρχει θέμα "Τσίχλα 2017-2018" "Τσίχλα 2018-2019" κοκ. Είναι μια επιλογή και αυτή όπως λες. Προσωπικά προτιμώ να είναι μαζεμένη ηπληροφορία σε ένα θέμα. Δεν είναι δύσκολο άλλωστε να βρεις τον Οκτώβρη του 2017 για παράδειγμα και να δεις τι συνέβη τότε. Παρ'όλα αυτά μπορούμε από την επόμενη κυνηγετική σεζόν να κάνουμε αυτό που αναφέρεις. Ελπίζω να απάντησα, καλή συνέχεια φίλεΚαλημέρα σε όλους! θα ήθελα να προτείνω το εξής: στην ενότητα θηράματα, μήπως θα ήταν πιο βολικό να "σπάσουν" οι σελίδες σε ενότητες ανά κυνηγετικές περιόδους; Νομίζω θα βοηθούσε και να μη χανόμαστε ως προς την κυνηγετική περίοδο αλλά και να ανατρέχουμε σε συζητήσεις για συγκεκριμένο θήραμα σε παλιότερες κυνηγετικές περιόδους για να κάνουμε συγκρίσεις. Ειδικά στο θέμα "τσίχλα", που αριθμεί ήδη περίπου 920 σελίδες, θα βοηθούσε νομίζω να γίνει μία ταξινόμηση (αν είναι τεχνικά εφικτό) ανά κυνηγετική περίοδο. Τι λέτε;
Καλημέρα Βασίλη! Ναι αυτό εννοούσα αλλά δεν έχει νόημα να γίνει αν το λέω εγώ μόνο. Αν το συμμερίζονται και άλλοι, ok. Καλή συνέχεια και σε σένα φίλε!Λεωνίδα καλησπέρα. Συγνώμη για την αργοπορημένη απάντηση. Αν καταλαβαίνω καλά εννοείς να υπάρχει θέμα "Τσίχλα 2017-2018" "Τσίχλα 2018-2019" κοκ. Είναι μια επιλογή και αυτή όπως λες. Προσωπικά προτιμώ να είναι μαζεμένη ηπληροφορία σε ένα θέμα. Δεν είναι δύσκολο άλλωστε να βρεις τον Οκτώβρη του 2017 για παράδειγμα και να δεις τι συνέβη τότε. Παρ'όλα αυτά μπορούμε από την επόμενη κυνηγετική σεζόν να κάνουμε αυτό που αναφέρεις. Ελπίζω να απάντησα, καλή συνέχεια φίλε
Από το viber απ'ευθείας δεν μπορείς Γιάννη. Θα πρέπει να το ανεβάσεις πρώτα στο youtube, vimeo κλπ και έπειτα εδώ στο φόρουμ.Πώς μπορώ να ανεβάσω στο φόρουμ βίντεο από το viber;
Ευχαριστώ .
Εντάξει, σ'ευχαριστώ Βασίλη .Από το viber απ'ευθείας δεν μπορείς Γιάννη. Θα πρέπει να το ανεβάσεις πρώτα στο youtube, vimeo κλπ και έπειτα εδώ στο φόρουμ.
επιτέλους φτιάξατε την επιλογή "άγνοήστε αυτό το μέλος" γιατί πιο παλιά παρόλο που την ενεργοποιούσες το μέλος εξακολουθούσε να φαίνεται ότι έχει απαντήσει αλλά δεν φαινόταν το κείμενο του και με χάλαγε λίγο