Ερωτήσεις - Απορίες - Τεχνικά θέματα

Οχι δεν υπαρχει κανενα προβλημα...
Απλα δεν θα ειναι εφικτο να υλοποιηθει αμεσα... Θελει χρονο...
Για την ιστορια η λογικη των Trophies δεν ειναι ο ανταγωνισμος...
Θα σας απαντησω με την πρωτη ευκαιρια...

Αντώνη έχεις δίκιο, ίσως δεν το εξήγησα εγώ καλά. Υπάρχει όμως και η παράμετρος του ανταγωνισμού, η πιο σωστή μετάφραση είναι " forum achievements", επιτεύγματα στο φόρουμ.

Αντώνη έχεις δίκιο, ίσως δεν το εξήγησα εγώ καλά. Υπάρχει όμως και η παράμετρος του ανταγωνισμού, η πιο σωστή μετάφραση είναι " forum achievements", επιτεύγματα στο φόρουμ.
Απλα δεν ηθελα να εχουν καταλαβει κατι που δεν ισχυει...
Οπως και να εχει θα προσπαθησουμε να βρουμε λυση..

Παλικάρια σας ευχαριστώ για την ανταπόκριση. Πρώτα μηδενίστηκαν τα Likes μαζί με τα Trophy Points. Τώρα βλέπω ότι επέστρεψαν Trophy Points! Αν είναι έτσι θέλω πίσω και τα Likes μου! .fiurius.
.very happy. Πλάκα κάνω έτσι; Αν είναι να παιδεύεστε αφήστε το έτσι. Δεν είναι και θέμα που με καίει ρε παιδιά. Εγώ το ζήτησα αν ήταν να γίνει εύκολα. Δεν έχω πρόβλημα και να μείνει.. Χρόνια Πολλά! ;)

To Todays Birthdays πέρασε στην πρώτη σελίδα του forum για την καλυτερη ενημέρωση σας.

Προστέθηκε η κατηγορία most likes- past 7 days
Εδώ μπορείτε να ενημερώνεστε για τα μέλη με τα περισσότερα likes την τελευταία εβδομάδα.

Γιά βοηθήστε κι εμένα τώρα που από πλευράς συμμετοχής σε forums είμαι αναλφάβητος.....
1) Πως ξεκινάει κανείς ένα καινούργιο θέμα γιά συζήτηση, που να είναι ανεξάρτητο και να μην μπερδεύονται αναρτήσεις άλλων θεμάτων;
2) Τις φωτογραφίες πως τις ανεβάζετε, να σας φτιάχνω τη μέρα πού και πού; .cool..seveys.

Γιά βοηθήστε κι εμένα τώρα που από πλευράς συμμετοχής σε forums είμαι αναλφάβητος.....
1) Πως ξεκινάει κανείς ένα καινούργιο θέμα γιά συζήτηση, που να είναι ανεξάρτητο και να μην μπερδεύονται αναρτήσεις άλλων θεμάτων;
2) Τις φωτογραφίες πως τις ανεβάζετε, να σας φτιάχνω τη μέρα πού και πού; .cool..seveys.

Καλημέρα.. Επιλέγεις την ενότητα που πιστεύεις οτι αφορά το θέμα που θες να ανοίξεις..και θα δείς πάνω δεξιά και κάτω αριστερά ένα κουμπί που λέει νέο θέμα..Πατάς και βάζεις τον τίτλο που θες καθώς και το πρώτο post..Για τις φωτογραφίες υπάρχει ήδη θέμα με τίτλο ανέβασμα φωτογραφίας..Έχει κάνει ο συνάδελφος Αντώνης καλή δουλειά.. Να σαι καλά φίλε!

Καλημέρα.. Επιλέγεις την ενότητα που πιστεύεις οτι αφορά το θέμα που θες να ανοίξεις..και θα δείς πάνω δεξιά και κάτω αριστερά ένα κουμπί που λέει νέο θέμα..Πατάς και βάζεις τον τίτλο που θες καθώς και το πρώτο post..Για τις φωτογραφίες υπάρχει ήδη θέμα με τίτλο ανέβασμα φωτογραφίας..Έχει κάνει ο συνάδελφος Αντώνης καλή δουλειά.. Να σαι καλά φίλε!
Ευχαριστώ πολύ.
Μα εγώ γιατί δεν μπορώ να το βρώ αυτό που έφτιαξε ο Αντώνης; Βοήθα λίγο παραπάνω, αναλφάβητος είπαμε...

Ευχαριστώ πολύ.
Μα εγώ γιατί δεν μπορώ να το βρώ αυτό που έφτιαξε ο Αντώνης; Βοήθα λίγο παραπάνω, αναλφάβητος είπαμε...
Εδω είσαι Γιώργο http://www.hunterslife.gr/forums/threads/Ανέβασμα-Φωτογραφίας.35/

Οτι άλλο θες ρώτα , εδω είμαστε .....και λάθος να κάνεις σε κάποιο θέμα δεν τρέχει και τίποτα , εμείς θα το φτιάξουμε:)

To Todays Birthdays πέρασε στην πρώτη σελίδα του forum για την καλυτερη ενημέρωση σας.

Γιώργο η τυφλαμάρα μου μάλλον δεν έχει όρια. ΄Μετά άντε να ρίξω και κανένα πουλί... .sarcastic. Πού είναι ρε φίλε και δεν το βλέπω;

Γιώργο η τυφλαμάρα μου μάλλον δεν έχει όρια. ΄Μετά άντε να ρίξω και κανένα πουλί... .sarcastic. Πού είναι ρε φίλε και δεν το βλέπω;

Όταν δεν υπάρχουν γενέθλια δεν εμφανίζεται ;)

Χιονίζει στο φόρουμ:)
Στολίστηκε κιόλας , για να μας φτιάχνει την διάθεση:)
Περάστε τον κέρσορα πάνω απο τις μπάλες.....:)

Last edited by a moderator:
Back