Απλα δεν ηθελα να εχουν καταλαβει κατι που δεν ισχυει...Αντώνη έχεις δίκιο, ίσως δεν το εξήγησα εγώ καλά. Υπάρχει όμως και η παράμετρος του ανταγωνισμού, η πιο σωστή μετάφραση είναι " forum achievements", επιτεύγματα στο φόρουμ.
Διονύση όχι ότι με ενδιαφέρει αλλά αν θυμάμαι καλά τα Likes μου ήταν γύρω στα 2345 ... .victory.Μολις σου πρόσθεσα ένα
Γιά βοηθήστε κι εμένα τώρα που από πλευράς συμμετοχής σε forums είμαι αναλφάβητος.....
1) Πως ξεκινάει κανείς ένα καινούργιο θέμα γιά συζήτηση, που να είναι ανεξάρτητο και να μην μπερδεύονται αναρτήσεις άλλων θεμάτων;
2) Τις φωτογραφίες πως τις ανεβάζετε, να σας φτιάχνω τη μέρα πού και πού; .cool..seveys.
Ευχαριστώ πολύ.Καλημέρα.. Επιλέγεις την ενότητα που πιστεύεις οτι αφορά το θέμα που θες να ανοίξεις..και θα δείς πάνω δεξιά και κάτω αριστερά ένα κουμπί που λέει νέο θέμα..Πατάς και βάζεις τον τίτλο που θες καθώς και το πρώτο post..Για τις φωτογραφίες υπάρχει ήδη θέμα με τίτλο ανέβασμα φωτογραφίας..Έχει κάνει ο συνάδελφος Αντώνης καλή δουλειά.. Να σαι καλά φίλε!
Εδω είσαι Γιώργο http://www.hunterslife.gr/forums/threads/Ανέβασμα-Φωτογραφίας.35/Ευχαριστώ πολύ.
Μα εγώ γιατί δεν μπορώ να το βρώ αυτό που έφτιαξε ο Αντώνης; Βοήθα λίγο παραπάνω, αναλφάβητος είπαμε...
To Todays Birthdays πέρασε στην πρώτη σελίδα του forum για την καλυτερη ενημέρωση σας.
Γιώργο η τυφλαμάρα μου μάλλον δεν έχει όρια. ΄Μετά άντε να ρίξω και κανένα πουλί... Πού είναι ρε φίλε και δεν το βλέπω;
Οπότε να μην ανησυχώ για τα μάτια μου... Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση!Όταν δεν υπάρχουν γενέθλια δεν εμφανίζεται
Οπότε να μην ανησυχώ για τα μάτια μου...