Kι εγω το βρήκα καποια στιγμή ,αλλά τώρα το χασα !Μήπως μπορεί κάποιος να μου πει που είναι στο κινητό η επιλογή για αλλαγή του στυλ της οθόνης?
Ουτε και στο pc που μόλις άνοιξα το βρίσκω .
Kι εγω το βρήκα καποια στιγμή ,αλλά τώρα το χασα !Μήπως μπορεί κάποιος να μου πει που είναι στο κινητό η επιλογή για αλλαγή του στυλ της οθόνης?
Ok το έφτιαξα και αυτό!Δεν ξερω αν ειναι εφικτο να γινει
αλλα λειπουν τα στοιχεια των Μελων αριστερα στην εικονα που εμφανιζοταν πχ ονομα-περιοχη κτλ
και βοηθουσε και τις Παλιοσειρες αλλα και τους Νεοσυλλεκτους να γνωριζουν ονοματα τοπους καταγωγης κτλ
Βεβαια αν πατησεις επανω στην εικονα του Μελους εμφανιζονται τα στοιχεια αλλα ειναι λιγο βαρετο
Κατα τα αλλα με τις νεες αλλαγες το Φορουμ μαμαει
και πρεπει να γινει μια πρατινο-συναντηση για τα καλοριζικα
Ότι προλαβαίνω και μπορώ το φτιάχνω Γιώργο. Λίγη υπομονή γιατί είμαι μόνος σε αυτό το κομμάτιΌντως χάθηκαν τα styles. Υπάρχουν πολλές εκκρεμότητες ακόμα.
Εννοείται, το ξέρω από πρωτο χέρι!Ότι προλαβαίνω και μπορώ το φτιάχνω Γιώργο. Λίγη υπομονή γιατί είμαι μόνος σε αυτό το κομμάτι
Θα το ψάξω και θα επανέλθω Ευριπίδη, δεν με κουράζεις. Ότι θέλετε να το λέτε και θα το φτιάξω εν καιρώ!Δε θέλω να σε ζαλίζω γιατί κατανοω ότι έχεις κι άλλα να κάνεις αλλά εκεί δεν υπάρχει στο κινητό μου.δε πειράζει κάποια στιγμή θα βρεθει
Βασιλη εμενα δεν μου βγαζει τον κεραυνο πανω δεξια δηπλα απο το καμπανακη...μπαινω με ταμπλετ και αντροιντ....Θα το ψάξω και θα επανέλθω Ευριπίδη, δεν με κουράζεις. Ότι θέλετε να το λέτε και θα το φτιάξω εν καιρώ!
Εμένα δεν το εμφανίζει από ταμολετ και σμαρτ.
τώρα έχουμε και deslike για τα κακα παιδιά
τώρα έχουμε και deslike για τα κακα παιδιά
Να το δοκίμασα ΚΑΚΌ ΠΑΙΔΙτώρα έχουμε και deslike για τα κακα παιδιά