Μια βοήθεια απο κάποιον κύριο.. Πήρα καινούρια συσκευή κ έπρεπε να κάνω νέο Gmail.. Μου ζητά κωδικούς.. Να κάνω νέα εγγραφή στο forum?
Καινουργιο τζ -μειλ δεν χρειαζεται να κανεις , βαζεις το ήδη υπαρχων που εχεις .Μια βοήθεια απο κάποιον κύριο.. Πήρα καινούρια συσκευή κ έπρεπε να κάνω νέο Gmail.. Μου ζητά κωδικούς.. Να κάνω νέα εγγραφή στο forum?
Θες να σου πω και κατι ακομα για να μεινεις με ανοιχτο το στομα? Αν εχεις κινητο τεχνολογιας και φεις μπουκ και τα σχετικα? Αλλα αν το πω εχουμε και μεγαλους ανθρωπους βλεπω να τα πετανε στα σκουπιδια και με σηματα μορς μετα να ειναιΠουτανα τεχνολογία όλα σε ένα χαχα.
Τα προσβηλητικά μηνύματα ή μηνύματα που παραβιάζουν τους όρους (ανάλογα με το αν μπορούν να μείνουν ή όχι δημόσια) διαγράφονται ή περνάνε στην ενότητα Διάφορα.Να κάνω μία ερώτηση; Έχω επιστρέψει στο φόρουμ μετά από μεγάλη αποχή και ξεσκονιζω παλιά και νεότερα topics. Βλέπω πολλά μέλη banned χωρίς να μπορώ να εντοπίσω έστω ένα τους προσβλητικό μήνυμα.
Υπάρχει κάποιος όρος που επιβάλει άμεση αποβολή ή είναι απλά περιπτώσεις που ξεχείλισε το ποτήρι;
Δεν έγινε κάτι στο φόρουμ. Μάλλον η συσκευή σου έχει κάποιο πρόβλημα Δημήτρη.Τι εγινε και οι λέξεις πάνε τρένο χωρίς κενα ανάμεσά τους ;
Καλημέρα Δημήτρη, μήπως σου χάλασε το space στο πληκτρολόγιο;Τι εγινε και οι λέξεις πάνε τρένο χωρίς κενα ανάμεσά τους ;
Δεν έγινε κάτι στο φόρουμ. Μάλλον η συσκευή σου έχει κάποιο πρόβλημα Δημήτρη.
Οχι δεν αφορούσε μόνο δικα μου μηνύματα .Ηταν σε όλα .Τώρα τα βλέπω ολα εντάξειΚαλημέρα Δημήτρη, μήπως σου χάλασε το space στο πληκτρολόγιο;
Μήπως μπέρδεψες το νερό με το τσίπουρο;Οχι δεν αφορούσε μόνο δικα μου μηνύματα .Ηταν σε όλα .Τώρα τα βλέπω ολα εντάξει
Oχι, αυτο ειναι σίγουρο.Μήπως μπέρδεψες το νερό με το τσίπουρο;
Εγω απο υπολογιστήΑυτό γινότανε και σε μένα χθες ειδικά. Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο, προσπαθούσα να γράψω από κινητό.
Oχι, αυτο ειναι σίγουρο.
Ολα τα μηνυματα σε ολα τα θεματα ,ήταν τρένο. Οι λέξεις συνεχόμενες χωρίς κενό.
Δεν παρατήρησα κάτι παιδιά. Αφού δεν υπάρχει θέμα τώρα το κρατάω στην άκρη του μυαλού μου και προχωράμε παρακάτω. Ευχαριστώ για την ενημέρωσηΑυτό γινότανε και σε μένα χθες ειδικά. Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο, προσπαθούσα να γράψω από κινητό.
Γιάννη εξαρτάται από το ποτε την έγραψες. Αν την έγραψες μέχρι δυο ώρες πριν τότε μπορείς να κανεις αντιγραφή το κείμενο, να το ξαναγράφεις εκεί που θες και να το σβήσεις από το αρχικό θέμα. Αν έχει περάσει το δυωρο τότε δεν μπορείς εσυ αλλά μπορούμε εμείς. Πες μας ποιο ποστ θες να μεταφέρουμε πού και θα το φτιάξουμε.Καλησπέρα σας.
Πώς μπορω να μεταφέρω μια ανάρτηση μου με φώτο σε αλλο θέμα;
Ευχαριστώ
Εκανα δυο αναρτήσεις στο cal 36, πιστεύω οτι θα έπρεπε να τις κανω στα φυσηγγια μικρών διαμετρηματων.Γιάννη εξαρτάται από το ποτε την έγραψες. Αν την έγραψες μέχρι δυο ώρες πριν τότε μπορείς να κανεις αντιγραφή το κείμενο, να το ξαναγράφεις εκεί που θες και να το σβήσεις από το αρχικό θέμα. Αν έχει περάσει το δυωρο τότε δεν μπορείς εσυ αλλά μπορούμε εμείς. Πες μας ποιο ποστ θες να μεταφέρουμε πού και θα το φτιάξουμε.