Έχεις φαγωθεί με αυτό το θέμα και τότε περί Τόλη....Υπάρχει τρόπος να γνωρίζουμε πόσα μηνύματα (24ώρου) μας έχουν απομείνει ?
Μπορεί να το έχω ξαναρωτήσει και η απάντηση προφανώς θα ήταν όχι ...
Οκ όχι η απάντηση ... ΑλτσχάιμερΈχεις φαγωθεί με αυτό το θέμα και τότε περί Τόλη....
Γίνεται ναι. Όταν θα τον μπαγλαρώσουν αλλά το ελληνικό δημόσιο αργεί….Αυτός ο λεβέντης ο Δημητράκης που μας έχει πρηξει τα σκώτια κάθε τρεις κ λιγο δεν γίνεται να μπλοκαριστεί μια και καλή ???
Ανοίγει ξανά λογαριασμό???
Κι ε λα πατρόνΑγαπητα μέλη θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι έχει ολοκληρωθεί η μεταβίβαση του φόρουμ στον νέο ιδιοκτήτη. Θα παραμείνω στην διαχείριση του φόρουμ μέχρι τέλος έτους για να βοηθήσω σε ότι τεχνικό κομμάτι χρειαστεί και έπειτα θα γίνω απλό μέλος. Φυσικά η βοήθεια μου θα δίδεται στο φόρουμ με όποιον τρόπο μπορώ για όσο διάστημα είμαι μέλος του. Να πω ένα ευχαριστώ για την συμμετοχή σας και την εμπιστοσύνη που θεωρώ ότι δείξατε κάποιοι στο πρόσωπο μου αυτά τα χρόνια. Πάμε να στηρίξουμε τον νέο ιδιοκτήτη με όποιον τρόπο μπορούμε. Θα χρειαστεί υπομονή και σύνεση θεωρώ. Καλή συνέχεια με υγεία σε όλους.
Να πω ένα ευχαριστώ για την συμμετοχή σας και την εμπιστοσύνη που θεωρώ ότι δείξατε κάποιοι στο πρόσωπο μου αυτά τα χρόνια.
Πιστεύω ότι όταν είναι έτοιμος...να μάς μιλήσει να τον γνωρίσουμε και εμείς.....Πάμε να στηρίξουμε τον νέο ιδιοκτήτη
Αν δεν απατώμαι, έχει ήδη εμφανιστεί εμμέσως πλην σαφώς, με αλλαγή ονόματος και ιδιότηταςΚι ε λεαπατρόν
Αγαπητα μέλη θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι έχει ολοκληρωθεί η μεταβίβαση του φόρουμ στον νέο ιδιοκτήτη. Θα παραμείνω στην διαχείριση του φόρουμ μέχρι τέλος έτους για να βοηθήσω σε ότι τεχνικό κομμάτι χρειαστεί και έπειτα θα γίνω απλό μέλος. Φυσικά η βοήθεια μου θα δίδεται στο φόρουμ με όποιον τρόπο μπορώ για όσο διάστημα είμαι μέλος του. Να πω ένα ευχαριστώ για την συμμετοχή σας και την εμπιστοσύνη που θεωρώ ότι δείξατε κάποιοι στο πρόσωπο μου αυτά τα χρόνια. Πάμε να στηρίξουμε τον νέο ιδιοκτήτη με όποιον τρόπο μπορούμε. Θα χρειαστεί υπομονή και σύνεση θεωρώ. Καλή συνέχεια με υγεία σε όλους.
Οι υπηκόοι απαιτούν επίσημη τελετή παράδοσης/παραλαβής με εορταστικό χαρακτήρα (μπύρες, κοντοσούβλια, προβατίνες κλπ κλπ)Μισό να βάλω κουστουμι για να δώσω επισημότητα και έρχομαι!
Ρε συ μην μαρτυράς τις προθέσεις....Οι υπηκόοι απαιτούν επίσημη τελετή παράδοσης/παραλαβής με εορταστικό χαρακτήρα (μπύρες, κοντοσούβλια, προβατίνες κλπ κλπ)
Έχουν μπαναρει τους Χιώτες από ζήλια φέτοςΓιατί δεν μου εμφανίζει στις νέες δημοσιεύσεις το τοπικ τσίχλα κοτσυφι;