Έβαλα μια αγγελία και έβγαλε Awaiting approval before being displayed publicly .έκανα κάτι λάθος; Πρέπει να κάνω κάποια ενέργεια;
Κάθε αγγελία πώλησης δεν δημοσιεύεται αυτόματα. Πρέπει να ελεγχθεί ότι συμμορφώνεται με τους κανονισμούς του φόρουμ από τη διαχείριση και κατόπιν εγκρίνεται. Αυτό απαιτεί κάποιο χρόνο επεξεργασίαςΈβαλα μια αγγελία και έβγαλε Awaiting approval before being displayed publicly .έκανα κάτι λάθος; Πρέπει να κάνω κάποια ενέργεια;
Σε ευχαριστώ και πολύχρονος!!!Κάθε αγγελία πώλησης δεν δημοσιεύεται αυτόματα. Πρέπει να ελεγχθεί ότι συμμορφώνεται με τους κανονισμούς του φόρουμ από τη διαχείριση και κατόπιν εγκρίνεται. Αυτό απαιτεί κάποιο χρόνο επεξεργασίας
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ Παναγιώτη!Σε ευχαριστώ και πολύχρονος!!!
Όταν πατάς insert θα πατάς full image.Παιδιά καλησπέρα, εχω ερώτηση. Όταν ανεβάζω φωτογραφίες το κάνω με το attach files και οι φωτογραφίες φαινόνται κάτω αριστερά στην ανάρτηση σε μικρό πλαισιο. Εχω παρατηρησει όμως οτι άλλοι ανεβάζουν και οι φωτογραφίες καταλαμβάνουν όλο το πλαίσιο δηλαδή ειναι μεγαλύτερες. Γιατί συμβαίνει αυτό; έχει να κάνει με την ανάλυση της φωτογραφίας ,με το τρόπο που τις ανεβάζω ή κάτι άλλο; πως πρέπει να τις ανεβάζω για να φαίνονται μεγαλυτερες ;
Εγώ έχω βολευτεί με την εφαρμογή Quick B στο κινητό. Ανεβάζεις την εικόνα εκεί και παίρνεις το σύνδεσμο για να τον βάλεις εδώ στις φωτοΠαιδιά καλησπέρα, εχω ερώτηση. Όταν ανεβάζω φωτογραφίες το κάνω με το attach files και οι φωτογραφίες φαινόνται κάτω αριστερά στην ανάρτηση σε μικρό πλαισιο. Εχω παρατηρησει όμως οτι άλλοι ανεβάζουν και οι φωτογραφίες καταλαμβάνουν όλο το πλαίσιο δηλαδή ειναι μεγαλύτερες. Γιατί συμβαίνει αυτό; έχει να κάνει με την ανάλυση της φωτογραφίας ,με το τρόπο που τις ανεβάζω ή κάτι άλλο; πως πρέπει να τις ανεβάζω για να φαίνονται μεγαλυτερες ;
Παιδιά καλησπέρα, εχω ερώτηση. Όταν ανεβάζω φωτογραφίες το κάνω με το attach files και οι φωτογραφίες φαινόνται κάτω αριστερά στην ανάρτηση σε μικρό πλαισιο. Εχω παρατηρησει όμως οτι άλλοι ανεβάζουν και οι φωτογραφίες καταλαμβάνουν όλο το πλαίσιο δηλαδή ειναι μεγαλύτερες. Γιατί συμβαίνει αυτό; έχει να κάνει με την ανάλυση της φωτογραφίας ,με το τρόπο που τις ανεβάζω ή κάτι άλλο; πως πρέπει να τις ανεβάζω για να φαίνονται μεγαλυτερες ;
Θα το ψάξω να δω πιο εικονίδιο ειναι γιατι ειμαι λίγο άσχετος.Όταν πατάς insert θα πατάς full image.
Θα το δοκιμάσω σε ευχαριστώ..Εγώ έχω βολευτεί με την εφαρμογή Quick B στο κινητό. Ανεβάζεις την εικόνα εκεί και παίρνεις το σύνδεσμο για να τον βάλεις εδώ στις φωτο
Παιδιά καλησπέρα, εχω ερώτηση. Όταν ανεβάζω φωτογραφίες το κάνω με το attach files και οι φωτογραφίες φαινόνται κάτω αριστερά στην ανάρτηση σε μικρό πλαισιο. Εχω παρατηρησει όμως οτι άλλοι ανεβάζουν και οι φωτογραφίες καταλαμβάνουν όλο το πλαίσιο δηλαδή ειναι μεγαλύτερες. Γιατί συμβαίνει αυτό; έχει να κάνει με την ανάλυση της φωτογραφίας ,με το τρόπο που τις ανεβάζω ή κάτι άλλο; πως πρέπει να τις ανεβάζω για να φαίνονται μεγαλυτερες ;
Εγώ έχω βολευτεί με την εφαρμογή Quick B στο κινητό. Ανεβάζεις την εικόνα εκεί και παίρνεις το σύνδεσμο για να τον βάλεις εδώ στις φωτο
Όντως, έχεις δίκιο, ευχαριστώ Στέλιο.Ρε παιδιά, νομίζω ότι ο ευκολότερος τρόπος είναι με το εικονίδιο της φωτογραφίας (ένα τετραγωνάκι) που υπάρχει στη γραμμή εργαλείων του κειμενογράφου. Άμα το πατήσεις ανοίγει ένα πλαίσιο που λέει "Drop image or click here". Πατάς μέσα και ανοίγει ο φάκελος του υπολογιστή ή του κινητού, επιλέγεις τη φωτογραφία που θέλεις και την ανεβάζει αμέσως σε κανονικό μέγεθος.
Μην ασχολείστε με το κουμπί [Attach files], εκτός αν το θέλετε να τις ανεβάσετε σε μικρογραφία ... ή για να επισυνάψετε άλλου τύπου αρχεία, π.χ. pdf ...
Επίσης το να τις ανεβάζετε μέσω ξένων site και εφαρμογών το θεωρώ περιττό και άσκοπο, εφόσον το φόρουμ μας δίνει τη δυνατότητα να τις ανεβάζουμε απευθείας. Πρώτον, γιατί τις περισσότερες φορές συνοδεύονται από άχρηστες διαφημίσεις, και δεύτερον γιατί μετά από κάποιο χρόνο διαγράφονται. Παλαιότερα τις ανεβάζαμε αναγκαστικά μέσω τρίτων site, όπως το postimage, κλπ. και όλες αυτές οι φωτο έχουν χαθεί ...
Kαλημέρα. Η αγγελία δεν απορρίφθηκε απλά έμεινε σε αναμονή έγκρισης. Ανάλογα με το φόρτο της διαχείρισης κάποια αιτήματα μπορεί να χρειαστούν χρόνο μέχρι να τύχουν της κατάλληλης επεξεργασίας.Καλημέρα,
Έβαλα χθες μια αγγελία και δεν εγκρίθηκε... ποιος κανόνας δεν ακολουθήθηκε..?
Ευχαριστώ
Οκ Βασίλη. Ευχαριστώ.Για κάποιον λόγο είναι διεγραμμένο και μάλιστα εδώ και έναν χρόνο από εμένα. Δεν μπορώ να θυμηθώ γιατί το έκανα και το ψάχνω μήπως έγινε κατά λάθος. Θα επανέλθω όταν βρω τι έγινε.